Sayfa 37 / 447 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sen bizim kocaman gururumuzsun. Bunu senelerce söylemek istiyorum, bu dava ne şekilde sonuçlanır bilmiyorum ama sitede de yazdığı gibi, sonuç ne olursa olsun, Aykut Kocaman olur da ayrılırsa onun vereceği üzüntüyü veremez.

Sitede yazılabilecek her şey açık ve net yazılmış, bu takım çok önemli değerler yetiştirdi ve bazılarını da harcadı. Aykut Kocaman harcanmamalı, en kötü gün gelirse/geldiğinde bile bize umut verecek kişi, ne başkan ne yöneticiler ne de futbolcular olacaktır, sadece ve sadece Aykut Kocaman olacaktır.

Altyapıdan gelen gençlerin iyi olması çok önemli değil, yaş seviyesi arttıkça aynı gelişimi sürdürmeleri önemli, burada yine Aykut Kocaman devreye giriyor, uzun yıllar takımda kalacaksa, altyapıdan da mutlaka önemli değerler çıkacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

15 Yaş Altı takımımızın dün Manchester United'ı 6-1 yendiği maçta 3 gol atan İbrahim Serdar Aydın, bugün Hannover 96'yı 3-0 yendiğimiz maçta da 3 gol atmış. Umarım bu çocukların gelişimleri devam eder. Çok olumlu yorumlar var bu takım hakkında.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tribundergi: Nike Premier Cup'ta mücadele eden Fenerbahçe U-15 takımı Bangkok C. takımını İbrahim Serdar'ın golüyle 1-0 yendi ve çeyrek finale yükseldi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hepsi gelecek vaadediyor.

ama ibrahim serdar ayrı...
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bu çocukta iş var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Site çok güzelmiş. İzlerken duygulanmamak elde değil. Hele ki aklınızın yetmeye başladığı dönemlerde, futbolu sevmeye başladığınız yaşlarda aşık olduğunuz forma altında izlemişseniz, hele ki çocukluğunuzda hayranlık duymuşsanız, çocukluğunuzun idolü olmuşsa, hele ki ilk aldığınız çubuklu formanın sırtında 11 numara varsa...
    EyvALLAH abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçeli taraftarlar, dün akşam üzeri TSYD'ye karşı ilginç bir protestoda bulundular.

Fenerbahçeli taraftarlar dün akşam üzeri TSYD'nin İstanbul-Levent'teki derneğinde ilginç bir protestoya imza attı.

Sarı lacivertli taraftarlardan yaklaşık 70 kişilik bir grup, TSYD'nin herkese açık olan iftar organizasyonuna sahte isimlerle rezervasyon yaparak TSYD Derneği'nde buluştu.

Üzerlerinde dikkat çekmemek için sarı-lacivert renklerde veya herhangi bir Fenerbahçe ürünü giymeden gelen grup iftar saatine doğru herkesin şaşkın bakışları içerisinde tezahurat yapmaya başladı.

"Yıkılmayan son kale, en büyük Fenerbahçe" tezahuratlarının yanı sıra basın aleyhinde de birçok slogan atan grup daha sonra olay çıkarmadan dağıldı.

Bu arada orada iftarını yapmak üzere bulunan gazeteciler arasında yer alan Ahmet Çakır ve arkadaşlarının gruba dönerek, "Protestonuzu tabii ki yapın, başımızın üstünde yeriniz var" dediği öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde TSYD yaptığı yazılı açıklama ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin yapacağı ilk lig maçına gitmeyerek tepki göstereceğini belirtmişti.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun, bu sekilde protesto yapan Fenerbahceliler'e de Ahmet Cakir'a da.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Kanıtlasınlar, futbolu bırakırım"
    Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada kendisine yönelik yapılan şike iddialarına yanıt verdi.

05 Ağustos 2011 Cuma - 19:01
    Sporx.com

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza, internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Eğer herhangi bir kişi, bu saha dışı olaylara katıldığıma dair bir virgül bile kanıtlarsa, futboldan bütün kazandıklarımı geri veririm ve aynı anda futbolu bırakırım" dedi.

İşte Alex'in o açıklaması:

Süphesiz 2010-2011 sezonu kariyerimdeki en zor sezon oldu. Takim olarak korkunc kotu bir baslangic yaptik ve ben de kulup
    icerisinde dahil cok konusulup sorusturuldum. O durum beni cok rahatsiz ediyordu . Kulupte alti sezon gecirmistim ve bir kez daha degerimi kanitlamak zorundaydim.

Bu bireysel durum, Bursa sehrinde oynayacak oldugumuz Bursaspor macindan once olumlu anlamda degismeye basladi. Hocamiz Aykut Kocaman ile olagan konusmalarimizdan daha uzun sureli ve farkli bir konusma yaptik ve bu mactan itibaren bu durum benim adima olumlu olarak gelismeye basladi. Takim olarak sorunlarimizi cözmeye Kadikoy'de aldigimiz Trabzon galibiyeti ile basladik.

Cok sert maclar oynadik, zorluk derecesi cok yuksek maclari kazandik ve ikinci yarida Trabzonspor'un verimliliginin dusmesini bekledik. Unutulmaz maçlar oynadik. 20 dakikada kopardigimiz Trabzonspor maçi, deplasmanda oynadigimiz Besiktas maci, son dakikalarda galibiyete ulastigimiz deplasmandaki Galatasaray derbisi, son saniyede kazandigimiz Gaziantepspor maçi, Lugano'nun golu ile kazandigimiz Karabukspor maci, fantastik bir geri donusle kazandigimiz Bucaspor maçi ve son saniyelerine kadar hicbirseyin garanti olmadigi Sivasspor maçi unutulmazdı. Prim kazandik, prestij kazandik, ve sahada UEFA Sampiyonlar Ligi'ndeki yerimizi kazandik. Taraftarimizla birlikte cok kutlamalar yaptik cunku bunu gerçekten hakettik.

Tatile çiktim , ailemle birlikte dinlendim ve ilk idman haftasinda , savcilik tarafindan yurutulen sorusturma basladi. Sorusturma hakkinda hicbir zaman konusmadim ve konusmayacagim. Cunku benim konusacagim konu degil. Boyle birsey yapmam cunku herseyden once ben bir futbolcuyum. Kulup yoneticileri ile pazarliklar yada politika hakkinda konusmam. Sadece futbol hakkinda konusurum!!!

Fakat futbol sahasi sinirlari icinde oynanan futbol hakkinda konusmayi seviyorum. Futbol kulislerinin icerisinde hicbir zaman bulunmadim, hicbir zaman bu sekilde kendimi kirletmeyecegim gibi, bu olaylardan nefret ederim. Ben futbol oynayip, saha icerisindeki sikintilari cozmek uzere yetistirildim. Kazanarak, kaybederek ama herzaman futbolun taleplerine saygi duyarak hareket ederim.

Ligin baslangic tarihinin 5 Agustos'tan 9 Eylul'e ertelenmesinden sonra ailemle birlikte kafamizi dinlemek ve hergun medyada çikan birbiriyle uyumsuz bilgi kirliligi uzaklasmak amaciyla Turkiye disina ciktik.

Futbol hakkinda haberler gormeye aliskinim fakat maalesef son bir ay icerisinde futboldan konusulmuyor.

Surpriz, uzuntu ve ozellikle de ofkeyi ben Istanbula dondukten sonra daha fazla yasadim. Bir gazetede ismimin savci tarafindan yurutulen bu sorusturmanin icine katildigi yonundeki haberi gordum. Evet Benim katilimim etkili oldu ama benim katilimim saha icerisinde oldu.

Deli gibi calistim , zamanimdan fedakarlik ettim, agrilarla oynadim , limitime kadar zorladim ve bu yuzden 28 tane gol attim ve birsuru gol pasinda pay sahibiydim. Ben bunlari yaparken takim arkadaslarimin da aynisini yaptigini gordum. Hukuka aykiri hicbir durumun icerisinde ismimin gecmesine izin vermem, vermeyecegim.
    Benim ismim ve karakterim , ortaya atilan bu aptal guvensizlik ortaminin ustundedir. Eger herhangi bir kisi, bu saha disi olaylara katildigima dair bir virgul bile kanitlarsa, futboldan butun kazandiklarimi geri veririm ve ayni anda futbolu birakirim. Turkiye Futbol Fedarasyonu'nun kararinin beklentisi icerisindeyim ve ayni zamanda Turk Futbolu'nun ileriye gitmesinin destekcisiyim.

Kucak dolusu sevgiiler, gorusmek uzere.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

u15'te hedef dünya şampiyonluğuydu ama penaltılarda elenmemiz kötü olmuş.

çeyrek final derecelerinden ötürü tebrikler.

gelecek sağlam...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

U15 Futbol Takımımız “Dünya Beşincisi”

U15 Futbol Takımımız İngiltere’de düzenlenen "Manchester United Premier Cup Dünya Finalleri’’ beşincilik altıncılık mücadelesinde Gana temsilcisi Right to Dream ile karşılaştı. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçemiz sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyonayı 5. olarak tamamladı.

Manchester United Alt Yapı Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki rakipte yakaladıkları gol pozisyonlarını fırsata çeviremeyince ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe U15 Futbol Takımımız, 23. dakikada Ramazan, 28. dakikada ise İbrahim Serdar’ın golü ile karşılaşmada 2-0 öne geçti. 40. dakikada penaltı sonrasında kalesinde 1 gol gören Takımımız sahadan 2-1 galip ayrıldı ve şampiyonayı beşincilikle tamamladı. Turnuvada maçlar, 20’şer dakikadan 2 devre halinde yapılıyor.

Şampiyonayı beşincilikle tamamlayan U15 Futbol Takımımız,7 Ağustos Pazar günü yurda dönecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Aykut Kocaman, transfer konusuna da degindi. Kocaman, ''Yaşananlar olaylar daha berrak hale geldiğinde biz de yüzümüzü dışarıya çevireceğiz. O zaman mutlaka gelenler ve gidenler olacaktır. Rakiplerimiz kadro olarak üstüne koydu. Önümüzde Şampiyonlar Ligi var. Mutlaka takviye yapacağız'' dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dia antremana çıkmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Dia antremana çıkmamış.
    uçağı kaçırdığı için katılamamış.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    uçağı kaçırdığı için katılamamış.
    hatta uçağı kaçırınca korkmuş ceza alacağı için ve telefonunu kapatmış kendi imkanlarıyla gelmeye çalışmış diye duydum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Fenerbahçe yönetimi Emenike'nin 2 aylık macerasının ardından sonra transferde rotayı yaz aşkları ve tek gecelik ilişkilere çevirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Rüyamda M.Topuz Konyaspora satılıyodu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

medya 200 veya 300 araba var diye yazmış. ama daha fazlası vardı bu konvoyda.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Söz konusu konvoy Türk Telekom Arena'nın önünde durararak Galatasaray aleyhinde küfürlü tezahüratta bulunmuş, ntvspordaki görüntülerde gördüğüm kadarıyla. Amaçlarını çözemedim doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ligin tozunu atacak kadro kuruluyorken, şimdilerde taraftarları arayıp "kulübümüzün bu zor günlerinde destek için fenerbahçe dergisine üye olmak ister misiniz?" denildiği konuşuluyor.Suçluysak nasıl biz bedel ödüyorsak, suçsuzsakta tüzel kişileri haksız yere suçlayıp piyasa değerini yerle bir ettikleri için sorumlular ceza almalıdır. Bu maddi, manevi zarar zor kapatılır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    medya 200 veya 300 araba var diye yazmış. ama daha fazlası vardı bu konvoyda.
    Medyanın hangi dediği doğru ki.. Örneğin Fox'un haberine göre Emniyet Shaktar maçında olay çıkacağını önceden anlamış ve stada kamera koymuş.. Yuh dedim duyunca, yahu ordaki kamera yıllardır vardı zaten.. Olay çıkacağını sezdiyse kamera koymaz daha çok adam yollar.. Bunlar böyle haberci işte..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Medyanın hangi dediği doğru ki.. Örneğin Fox'un haberine göre Emniyet Shaktar maçında olay çıkacağını önceden anlamış ve stada kamera koymuş.. Yuh dedim duyunca, yahu ordaki kamera yıllardır vardı zaten.. Olay çıkacağını sezdiyse kamera koymaz daha çok adam yollar.. Bunlar böyle haberci işte..
    Ben olsam emniyetin yerinde bu haberi kesinlikle yalanlardım. Zira eğer böyle bir olay çıkacak kadar emin olupta kamera koyacağıma olayın çıkmaması için gerek daha çok personelle gerekse diğer türlü önlemlerle çıkmamasını sağlardım. Yani ucu emniyetede zarar veriyor haberin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://j.mp/nWpkwe 200 araba diyen medya iyi baksın bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Millet transferini yaptı estiriyo bizde daha tık yok üstüne adam kaybediyoruz sonumuz hayırlı olur inş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transfer çalışmalarına tekrar başlanmış.

stoper, ortasaha ve forvet için görüşmeler yapılıyormuş.
    (/s)

Mesaj Yetkileri