Kayseri karşısında son dakikada attığımız golle sevindik ancak neye yarar, F.Bahçe kendi evinde Denizli'yi 3-0 ile geçip şampiyon oldu.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Türkiye Kupası yine Bizim
Yukleresim.com
Kayseri karşısında son dakikada attığımız golle sevindik ancak neye yarar, F.Bahçe kendi evinde Denizli'yi 3-0 ile geçip şampiyon oldu.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Türkiye Kupası yine Bizim
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresunspor'dan transfer şov
NOT: Hiç bir transferimiz için bonservis ücreti ödenmemiştir.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Görüldüğü üzere hiç bir transferimize para ödemediğimiz gibi sattığımız isimlerden de 31 Trilyon gelir elde ettik.
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Biz oyuncu satıp para kazanıyoruz ligden kupadan para alıyoruz gelirlerimiz fazla. Avrupaya ayak bastı paramız da var![]()
Onur o kadar parayı hakediyor mu yahu.Ben kariyerimde almamıştım beğenmeyip.
Hak etmeyi geçtimde ben o kadar Şl yi bile aldığım zamanlarda bu parayı veremiyordum hiçbir oyuncuya.
Turgutcum sezon başında biliyorsun 20 Trilyona yakın transfer bütçem vardı ve hiç oyuncu bonservisine para vermeme rağmen şu anda para kalmadı desem yeridir. Maaşlara kesildi hepsi.
Kanka bişe demiyorum ki zaten , Şu Avrupaya bende bi gitsemde transfer yapsam adam akıllı dar kadroyla ilk 5 e oynuyoruz 2 senedir.Bu sene olacak inşAllah![]()
Transfere para harcamayıp bütün parayı maaş'a yatırdıysa mümkündür herhalde.Ama şöyle birşey var o haftalıksa yıllık 3.4 milyon €'ya denk geliyor çok değil mi yahu?
valla çok hızlısınız ben hala tek kişi 1 sezonu bitiremedim.
Murat transferlerin harika.
Kesinlikle çok, buna lafım yok ancak yapacak birşey yok.
Mecbur veriyoruz o paralı iyi bir kadro kurmak adına.
Hızlı gidiyoruz ama oynarken zevk alıyoruz açıkçası (:
Keşke bizde verebilsek o kadar maaş![]()
Ben sizin kadar oynayamıyorum valla şevk geldikçe bir kaç maç oynayıp kapatıyorum. Daha keyifle ağır ağır demleniyorum.Turgut sen de transfer bütçeni maaşa aktarıp bedava transferlere yönelsen bir şans yakalayabilirsin. Birde sen de bir Emenike bul rahata er.
![]()
ben bu elemanı özellik aratarak buldum mesela sizde de böyle mi? orijinalinde kanat olan adamı forvete alıştırdım gayette etkili oynuyor.
Samsun'un forvetler çok iyi.
Medina'nın bir gömlek üstünü (mental açıdan) bulabilsen aslında çok daha fazla gol bulabilirsin.
Bu arada Okeye geçen sezon 28 maçta 12 gol atıp 24 asist yapmıştı.