1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ben eminim rüyamda gördüğüm bazı şeylerin gerçekte de olduğundan.Zaten öyle çok önemli şeyler olmuyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla ben eminim rüyamda gördüğüm bazı şeylerin gerçekte de olduğundan.Zaten öyle çok önemli şeyler olmuyor.
    Olay tam olarak şöyle mi oluyor ?

Akşam yatıyorsun. Sabah kalktığında X yolundan geçerken A kişisiyle konuştuğunu rüyanda görmüş oluyorsun. O sabah buna bir anlam veremiyorsun. Aradan 2-3 gün geçiyor ve X yolunda A kişisiyle tıpkı rüyanda olduğu gibi konuşuyorsun.

Yoksa şöyle mi ?

X yolunda A kişisiyle konuşurken "Sanki bu anı daha önce rüyamda görmüştüm" gibi geliyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Olay tam olarak şöyle mi oluyor ?

Akşam yatıyorsun. Sabah kalktığında X yolundan geçerken A kişisiyle konuştuğunu rüyanda görmüş oluyorsun. O sabah buna bir anlam veremiyorsun. Aradan 2-3 gün geçiyor ve X yolunda A kişisiyle tıpkı rüyanda olduğu gibi konuşuyorsun.

Yoksa şöyle mi ?

X yolunda A kişisiyle konuşurken "Sanki bu anı daha önce rüyamda görmüştüm" gibi geliyor.
    Birinci seçenekte dediğin gibi oluyor.Mesela en son olduğunda,rüyamda forumda bir konuya girip birşeyler yazıyordum.Aynısı birkaç gün sonra aynı şekilde gerçeklemişti.Ama bu dejavu anları çok kısa süreli anlar için oluyor ve önemsiz olaylar dediğim gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birinci seçenekte dediğin gibi oluyor.Mesela en son olduğunda,rüyamda forumda bir konuya girip birşeyler yazıyordum.Aynısı birkaç gün sonra aynı şekilde gerçeklemişti.Ama bu dejavu anları çok kısa süreli anlar için oluyor ve önemsiz olaylar dediğim gibi.
    Bu olay bana da oluyor.Forumda bir konuya girip fazla düşünmeden bir mesaj yazıyorum.Sonra bu olayı daha önce yaşadığım aklıma geliyor.

Mesaj Yetkileri