1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ruyada gordugum ufak seylerin gercekte de oldugu oluyor bana da cok nadir de olsa. Asil gecen gun arkadasla Fifa oynarken inanilmaz birsey oldu. Ben atak yapiyordum ve atak sonunda sanki o maci daha once oynamisim gibi geldi. Top kalecisindeydi ve birden zihnimde canlandi "sag bekten top kanada gelicek yerden sert ortayla gol aticaksin" dedim. O da benle bir guzel "dalga" gecti Top dondu dolasti bekten kanada inip yerden sert ortayla gol oldu. Sonraki geyikler zaten...
    Aynı olay bende oldu. Hayatımda yaşadığım en uzun Dejavu'ydu. Abimle PS oynarken oldu. Ben atak yapıyordum ve atağın başından beri bu anı daha önce yaşamış gibi geliyordu. Tam gol olmak üzereyken yüksek bi sesle bağırdım "Bu anı daha önceden yaşamıştım, hatta bu atağın sonunda gol oluyorduuu" "oluyorduuu" diye bağırırken şut çektim ve top dışarı çıktı. Büyüsü kaçtı yani

Ama konu bana göre ve bilim adamlarına göre beyin yorgunluğuyla alakalı birşey.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aynı olay bende oldu. Hayatımda yaşadığım en uzun Dejavu'ydu. Abimle PS oynarken oldu. Ben atak yapıyordum ve atağın başından beri bu anı daha önce yaşamış gibi geliyordu. Tam gol olmak üzereyken yüksek bi sesle bağırdım "Bu anı daha önceden yaşamıştım, hatta bu atağın sonunda gol oluyorduuu" "oluyorduuu" diye bağırırken şut çektim ve top dışarı çıktı. Büyüsü kaçtı yani

Ama konu bana göre ve bilim adamlarına göre beyin yorgunluğuyla alakalı birşey.
    cihan allah ne yapmasın seni öldüm gülmekten
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri