1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Football Manager - Taktiksel Komutlar Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

rehber gercekten guzel..sadece bir sorum olacak..fm 2012 taktik ekrani icin bir onerim olacak sigames'e nasil iletebilirim.onerim su..top bizdeyken ve top rakipteyken taktik yayilis.mesela hepimiz barcelona taktigini uygulamaya calisiyoruz ama nafile..adamlar kagit ustunde 4-3-3 gorunuyolar ama top kendilerindeyken sag ve sol bek ileri cikiyor iki orta defans yanlara aciliyo,onlarin hemen ortasina dmc giriyo..geride 3,orta sahada 4,ilerde 3 oluyolar..yani 3-4-3 oynuyolar..top rakibe gecince hemen eski hallerine geri donuyolar.bunu oneri olarak sunmak istiyorum..hos belki dusunup soyleyenler olmustur belki...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    rehber gercekten guzel..sadece bir sorum olacak..fm 2012 taktik ekrani icin bir onerim olacak sigames'e nasil iletebilirim.onerim su..top bizdeyken ve top rakipteyken taktik yayilis.mesela hepimiz barcelona taktigini uygulamaya calisiyoruz ama nafile..adamlar kagit ustunde 4-3-3 gorunuyolar ama top kendilerindeyken sag ve sol bek ileri cikiyor iki orta defans yanlara aciliyo,onlarin hemen ortasina dmc giriyo..geride 3,orta sahada 4,ilerde 3 oluyolar..yani 3-4-3 oynuyolar..top rakibe gecince hemen eski hallerine geri donuyolar.bunu oneri olarak sunmak istiyorum..hos belki dusunup soyleyenler olmustur belki...
    Bu tür konuları aşağıdaki başlık altında tartışıyoruz:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=99165

Yayılım konusunda benzer bir şeyler yazmıştım aynı konuya:

http://forum.turksportal.net/vb/show...t=99165&page=3
    Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Taktik ekranında sahaya yayılımı defans, orta saha ve forvet hattı için ayrı ayrı yapabilmek en büyük beklentim. Örneğin savunma hattındaki oyuncularım birbirine yakın, orta saha hattındakiler daha geniş yayılsın gibi bir düzenleme yapabilmek isterim...
    Sigames'e nasıl iletebileceğiniz konusunda yardımcı olamayacağım ama resmi sitelerinde biraz araştırma yaparak sonuca ulaşabilirsiniz belki. Sigames forumlarına bakın derdim ama 16 Haziran'dan bu yana kapalı, hacklenmiş sanırım.

Thumbs up

Çok emek harcanarak çok gerekli bir alana ışık tutan harika bir klavuz olmuş.Oyundayken sürekli başvurduğum bir konu , emeğinize sağlık.

Mesaj Yetkileri