Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok guzel gidiyorsun basarilar dilerim mazuch"u ben hep orta takimlara aldim gayet basariliydi acaba manchester tarzi buyuk takimlarda hic denemedim fikrini alabilirmiyim nasil buyuk takimlarda oynuyabilirmi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Süper transferler yapmışsın. Keşke Anderson'u satmasaydın.
    Sistem olarak oluşturacağım plana uygun değildi. İyi de para gelince sattım.
    Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Cleverley Community Shield'da mükemmeldi. Umarım oyuna da güzel yansıtılmıştır ve yüzünü kara çıkartmaz.
    Yardımcı raporu olumlu yönde, gelecek vaad ediyor.
    Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bu kadro çok canlar yakar
    İlk yarayı biz aldık.
    Quote Originally Posted by byariff View Post
    cok guzel gidiyorsun basarilar dilerim mazuch"u ben hep orta takimlara aldim gayet basariliydi acaba manchester tarzi buyuk takimlarda hic denemedim fikrini alabilirmiyim nasil buyuk takimlarda oynuyabilirmi ?
    Mazuch genellikle sonradan oyuna aldığım bir isimdi. Ancak Birmingham'la Fa Cup yarı finalinde beni finale götüren oyuncuydu kendisi. Ofansif kornerlerde ceza alanında çok etkili, dezavantajı biraz ağır bir defans. Ben de satmamak için kiralık yolladım.

Dalgınlıkla son hazırlık maçı ve bu final maçı arasında 2 gün olduğunu kaçırmışım. Baş antrenör de as oyuncuları bu hazırlık maçıında oynatınca yorgun bir ekiple sahaya çıktık. Bu sezon için yeni bir taktik yapacağız.

Mesaj Yetkileri