Oğuz abi transfer muhteşem galiba oynadığım zamanlarda bir tek ben verim alamadım herhalde Anderson'dan![]()
Oğuz abi transfer muhteşem galiba oynadığım zamanlarda bir tek ben verim alamadım herhalde Anderson'dan![]()
Anderson özellik olarak bazı mevkilere oturmuyor yani aslında bazı özellikleri iyi ancak görev dağılımı yapınca Anderson hep yedeğe düşüyordu o nedenle ben de hep diri isim olarak faydalanmaya çalıştım.
West Ham maçı çok sinir bozucu bir maçtı kolay bir golle geriye düştük. İyi denebilecek bir dakika da beraberliği sağladık ama 10 kişi kalınca çok zorlandık. Clear Cut Chances 3-0 yani diyebilecek birşey yok bu maça. Yine de yenilmedik diyelim.
Gece Valencia'nın gecesiydi. Rakip baskın oynuyor gibi görünsede henüz 11. dakika da skoru 2-0 yapıp rahatlamıştık. Rakipte 39. dakikada 10 kişi kalınca işler kolaylaştı. Michael Bradley 'e tekrar değinelim. Bu adam gerçekten çok hırslı ve inanılmaz koşuyor. 2 Mc olmasına rağmen çok çaba harcaması bizi mutlu ediyor. Schalke'nin boyutlarını düşününce Bradley tam 120 kere sahayı boydan boya koşmuş oluyor. Lig Kupasında tek Premier Lig kurası yine bize çıktı. Deplasmanda Ekim sonuna doğru Liverpool ile oynayacağız. Bu maç da eylül ayının son maçıydı.