Ünal Aysal "iş bugün bitecek" demişse, gitti demektir bence![]()
Ünal Aysal "iş bugün bitecek" demişse, gitti demektir bence![]()
Arda kalacaksa kaptanlığı alınarak kalmalı başka türlü olmaz...Kaptanın değişmesi lazım bu yükü Ujfalusi çok rahat kaldırır kendisi zaten Çek Cumhuriyeti Milli takımının da kaptanı...
Arda giderse kadro dengesi alt üst olur.Zaten sol tarafda büyük sıkıntı vardı.Arda'da giderse transfer politikasıda değişir.Kaptan en azından bu sezon kalsın takımda.Fatih hoca ile iyi işler yapıcağına inanıyorum.Zaten Fatih hoca geldiğinde Arda'yı ikna etmişti.Şimdi niye gitmek istiyor anlamadım.Bu sezon iyi performans gösterirse inanıyorum A.Madrid gibi bir çok takım daha ilgilenir.
Arda 16 M € gibi bir ücretle gidecek galiba . Onun yerine Eden Hazard gibi bir oyuncu almalıyız .
Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo canlı yayınımda Arda Turan ile ilgili açıklama yaptı.' Radyospor da program sunan Mustafa Özgür Sancar yazdı bunu da.Gündemlerinde olmadığını söylemiş Cerezo.
İnşallah öyledir.Ama her yerde gittiği yazılıyor.
Arda Turan Açıklama yapmış;
"Bugün bazı medya organları ve internet sitelerinde yer alan ve sezon sonu Galatasaray’dan ayrılacağımı iddia eden ifadeler şahsıma ait değildir.
Kamuoyunun bilgisine sunarım.
medya yine tosladı.
özellikle ertem şener, birkez daha.
(/s)
Ertem Sener ;
Daha da açık yazayim mi arda ptesi madrid`e gidiyor,imzayı atıyor. Saklayın bu twitter mesajlarini cerezo ya gösterirsiniz
Resmi açıklama gelmeden kimseye inanmayalım demiyoruz boşuna...
gidecegini gunler once ogrenmeme ragmen bir turlu yazamamistim...
yolun acik olsun aslan.
sunu unutma ki bu taraftar seni haddinden fazla sevdi..
Srfydn - #735755 - 9 Ağustos 2011 13:32kendisi buyuk ihtimalle(baskanlari, teknik kadrolari vs degismezse) atletico madrid'e transfer olacak.
Srfydn - #735764 - 9 Ağustos 2011 13:37Başkan zam falan yapacaz demiş. Galiba illa gitmek istiyormuş.9 Ahmet Bulut (bkz: yilanin basi)
Srfydn - #736061 - 9 Ağustos 2011 16:4
hazar buyuka
Arda Turan Galatasaraydan yıllık 4 Milyon istiyormuş ve 5 yıllık sözleşme.
"Arda Turan, Nuri Şahin'den iyi diyen Atletico Madrid taraftarıyla Real Madridli taraftar birbirine girdiler. Derbi budur..." Bülent Timurlenk / Twitter
Bu arada Arda'dan boşalan kaptanlığa kim getiriliyor? Sabri mi olacak kaptanımız yoksa![]()
Sabri olur.
Ujfalusi ya da Servet alır kaptanlığı büyük ihtimal.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yeni gelen oyuncuya kaptanlık verilmesi taraftarı değilim. Oynayan oyunculardan biri olsa iyi olur. Sabri-Servet-Hakan üçlüsünden birine verecek kaptanlığı bence Fatih Terim.
İşte Altıntepsi'nin başarı hikayesi..12 yaşına kadar yetiştirdiği Arda 12 yıl Galatasaray'da oynadıktan sonra 12 Milyon Euro'ya Atletico Madrid'e transfer oldu..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gökhan Gönül'ün de iyi bir paraya gitmesini isterdi gönül.
''Büyük Kaptan Ayhan Akman''
Kulağa hoş geliyor ama ruh halini bir hayli bozuyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eboue nin kesin olduğunu zannedmiyorum o bölgede sabri gibi yerli varken yabancı oynatmazlar.
Sabri'yi Fatih hoca ortasahada düşünüyor.
----------------------Muslera----------------------
Eboue----Ujfalusi--------Servet-------Hakan
------------------------------------------------------
------------Sabri---Melo----Selçuk-------------
Kazım-----------------------------------Arshavin
---------------------Adebayor(?)---------------
düşünüyor Fatih Terim. Elmander'i joker yapacak işte sağın/solun yedeği. Engin Baytar da alınır 2. jokerimiz olur. Baros da Adebayor ya da gelecek forvetin yedeği olur.
Sağ bekte Sabri,Ujfalusi kullanılabilir.Eboue gelmese de olabilir.Kanat ve sol bek alınsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ben Ujfalusi'yi sağ bekte beğenmiştim aslında. Ama Ujfalusi sağ beke kayarsa stoperde Servetle kim oynar.