Quote Originally Posted by Börk View Post
bende sadece beyinden kaynaklandığını düşünmüyorum.beyin nasıl gelecekte olacak bir şeyin haberini verebilir ki bize ?

"ilm şeridinin takılı kalması sonucunda aynı anı iki kere izlemek şeklinde izahı mümkün kılınabilecek olan mistik olaydır.peki ama neden ? kasıtlı bir mesaj mı ? geçmişten ya da gelecekten gelen bir işaret mi ? yoksa bir oyun mu ? bu sorulara hepsi ya da hiçbiri şeklinde cevap vermeyi seçiyorum müsadenizle. hayatımda ilk defa gittiğim bir köy var. derken, bir anlık anımsama hissi... ne menem bir şey... eminim ben o köydeki, o taş evin bahçesinde oturup bir amca ile sohbet ettim. bu his aklımdan çıktıktan gel zaman git zaman sonra, olaylar gelişir ve o köydeki bir eve misafir olarak girmem icap eder. ne tesadüf hırkalı amca o evde yaşamaktadır. ve o evin bahçesinde tütün içerken buluruz kendimizi. bari nasihat etme amca da, tüylerimi şahlandırma...
10 sene önce, bir kıyı beldesi... pembe yanaklı bir kadın yerel tiyatroyu izlemek için önümden geçip, gidiyor. bu yüzle daha önce tanıştım diyorum. yanılmış olamam. hikaye devam etsin istiyorum. lakin yüzler kaybolmuş, gitmiş. zamansız bir yerden gelen bir nispetmiş gibi geliyor bana. yine tüylerim diken diken oluyor. bir daha yaşa, fazla birşey fark etmeyecek misali... ya da kurguladığımız başka bir evrenin içinde olta atarken buluyoruz kendimizi. zamana demir atmanın böylesi.."
Diğer 2 sayfayı okumadım eminim biri açıklamıştır, ama bu Deja Vu değil, bu astral seyahat denilen şey. Onu da incelemek lazım, çok ilginç bir yapısı var ve bahsedilen şeyler cidden yaşanıyorsa doğaüstü bir şey