1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

abi sabri yi bende severimde kaptan olucak ağırlık yok sabri de

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post

Yahu anlamıyorum şu fotoğraflar nasıl Sabri'nin kaptanlık yapamayacak ağırlığı olduğunu gösteriyor olabilir ki? İlk fotoğraftaki hatayı kendisi yapmamış, ikinci fotoğrafta Nike amblemini öpüyor diyenler o fotoğraftan bile komik bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post

1. resimde formaya baskıyı Sabri yapmış daha adını yazamıyor, evet o ağırlık yok Sabri'de?!
    2. resimde zaten Sabri amip olduğu için Nike armasını bile tutmamış yukarısını tutmuş ay-yıldızlı bayrak yerine Nike logosunu öpüyor, evet o ağırlık yok?!

Gidip geçen sayfadaki örneği versen tamam derim de bunlar saçmalıktan öte birşey değil.

Yalnız şöyle de birşey var. Kaptan Sabri olsun diyoruz eyvallah da, Sabri yerine saha içinde liderlik yapacak tecrübede oyuncumuz var. Şu an da saha içinde liderlik yapabilecek futbolcularımız; Ujfalusi, Baros, Servet, Ayhan. Ayhan zaten oynamıyor. Kaptan inşallah Ujfalusi olur. 2. kaptan da Sabri. Ama bu takımın kaptanı 2-3 yıl sonra Sabri ve Selçuk olmalı. Selçuk hatta Sabri'den daha uygun kaptanlık için.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    1. resimde formaya baskıyı Sabri yapmış daha adını yazamıyor, evet o ağırlık yok Sabri'de?!
    2. resimde zaten Sabri amip olduğu için Nike armasını bile tutmamış yukarısını tutmuş ay-yıldızlı bayrak yerine Nike logosunu öpüyor, evet o ağırlık yok?!

Gidip geçen sayfadaki örneği versen tamam derim de bunlar saçmalıktan öte birşey değil.

Yalnız şöyle de birşey var. Kaptan Sabri olsun diyoruz eyvallah da, Sabri yerine saha içinde liderlik yapacak tecrübede oyuncumuz var. Şu an da saha içinde liderlik yapabilecek futbolcularımız; Ujfalusi, Baros, Servet, Ayhan. Ayhan zaten oynamıyor. Kaptan inşallah Ujfalusi olur. 2. kaptan da Sabri. Ama bu takımın kaptanı 2-3 yıl sonra Sabri ve Selçuk olmalı. Selçuk hatta Sabri'den daha uygun kaptanlık için.
    bende orda sabrinin suçu olduğundan bahsetmiyorum ( ki kendi yaptığı komikliklerde var yani ) kim olursa olsun o resmi gördüğünde gülmeyen bi insan yoktur heralde bende öyle sürekli gülünç duruma düşen bi futbolcunun (adam şanssız ) taraftarın sevgilisi olsa dahi duruş ve ciddiyet itibari ile kaptanlık yapıcak ağırlıkta olmadığını düşünüyorum ve anlatmaya çalışıyorum .

Mesaj Yetkileri