abi sabri yi bende severimde kaptan olucak ağırlık yok sabri de![]()
Sabri,Ujfalusi ve Baros 3'lüsünden biri olur umarım...
Ujfalusi yeni geldi o olmaz bana göre .Sabri'yi tamam çok seviyoruz ama kaptanlık için erken ..Ah şu takımda Kewell bir sene dursaydı da kaptanlığınıda görseydik .
Selçuk inan
Selçuğun olması imkansız hem yeni geldi hem kaptanlığı kaldıramaz diye düşünüyorum...
Sabri kaptan olursa ilk 10-15 hafta beceremez ama sonrası gelir inancındayım. Ayrıca Sabri'nin performansını arttırıp ayrıca motive eder.
Muslera olmaz kaptan.Balta hiç olmaz.Ujfalusi daha yeni geldi olmaz.Servet olur o da olmasın.Sabri olur o hiç olmasın.Kazım ayrı bi dünyaSelçuk olamaz.Melo hiç olamaz (: Baros Elmander falan da olmayacağına göre ya Sabri ya Servet olur kaptan.
![]()
Allah aşkına ne var şu resimde ya bana birisi açıklasın. Saçma sapan şu resmi koyup duruyorlar. Adam çenesinden akan teri siliyor burda. Kimse salak değil Türk bayrağıyla nike logosunu karıştıracak kadar. Diğer resimde de adamın tek bir yanlışı bile yok. Formayı yanlış basmışlar. Ama özellikl bu resmi paylaşanlara uyuz oluyorum.
arkadaş bende Gs lıyım bende sabri yi seviyorum ama göründüğü üzerine sabri de kaptanlığı kaldırcak ağırlık yok sabri hepmizin gözünde taraftarın sevgilisi ama komik bi futbolcu ben kaptanlığı yakıştırmyorum şahsen daha ciddi biri kaptan olmalı ujfalausi gibi ona vurgu yapmak istedim amaç sabriyle dalga geçmek değil
Yanlış yapmışsın vurguyu. Ujfalusi'nin nesini kaptan yapmayı düşünüyorsunuz? Çok mu soğukkanlı? Takım içinde bütünleştirici bir görevi falan mı var? Geçmişte yanlış insanlara kaptanlık verildiğini gördük bu ülkede. Ama yanlıştan örnek olmaz.
İkinci fotoğrafta terini siliyor .
Bence G.Saray'da şu an kaptanlığa en uygun isim Servet Çetin olabilir. Hem takımda çoğu kişinin abisi hem F.Terim için güvenilir bir oyuncu hemde kadroda gediklilerden birisi oldu artık bu konuda başarılı olabilir.
Sabri varken kaptanlık kimseye yakışmaz.
Arda Turan yarın saat 17:00'de Iberıa Hava yollarına ait bir uçakla Madride gidiyor .Basın toplantısı saat 14:00 da.
Ah be. Yarın çalışmasaydım havaalanına gidenler arasında olurdum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yolun acik olsun arda
![]()
Bakalım yarın Arda'yı kaç kişi yolcu edecek.
Yarın çalışıyor olmasaydım koşa koşa giderdim. Ama saat 5 deymiş uçağı. 2-3 saatlik rötar lazım bana![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu takımda Hakan Balta eğer bu kadar berbat olmasaydı, kaptanlığı hak eden oyuncu bence oydu. Ama şu anda kesinlikle Sabri olmalı. Baros'a evet yakışır ama hem Türkçe bilen birisi değil hem de istikrarı yok güvenimizi azaltmış durumda. Ujfalusi falan diyenlere ise yorum bile yapmıyorum. Gönül isterdi ki takımda kaptan olabilecek başka oyuncular da olsaydı ama şu anda Sabri veya Servet gözüküyor. Sabri idealdir.
vay be ilk şov yaptığı maç aklıma geldi m.boleslav maçında hattrick yapıp böyle parlamıştı deme iyice şimdi madridde![]()
1. resimde formaya baskıyı Sabri yapmış daha adını yazamıyor, evet o ağırlık yok Sabri'de?!
2. resimde zaten Sabri amip olduğu için Nike armasını bile tutmamış yukarısını tutmuş ay-yıldızlı bayrak yerine Nike logosunu öpüyor, evet o ağırlık yok?!
Gidip geçen sayfadaki örneği versen tamam derim de bunlar saçmalıktan öte birşey değil.
Yalnız şöyle de birşey var. Kaptan Sabri olsun diyoruz eyvallah da, Sabri yerine saha içinde liderlik yapacak tecrübede oyuncumuz var. Şu an da saha içinde liderlik yapabilecek futbolcularımız; Ujfalusi, Baros, Servet, Ayhan. Ayhan zaten oynamıyor. Kaptan inşallah Ujfalusi olur. 2. kaptan da Sabri. Ama bu takımın kaptanı 2-3 yıl sonra Sabri ve Selçuk olmalı. Selçuk hatta Sabri'den daha uygun kaptanlık için.
Arda 2-3 hafta yok!
Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan, A Milli Takım'ın Estonya ile oynadığı maçt sakatlanmıştı. Arda'nın 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açlıklandı.
11 Ağustos 2011 Perşembe - 12:50
Webaslan.com
![]()
Türkiye-Estonya maçında sakatlanan Atletico Madrid’in yeni transferi Arda Turan'a Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde kas zedelenmesi teşhisi konularak tedavisine başlandı. Ünlü futbolcunun 2-3 hafta içerisinde sahalara dönmesi bekleniyor.
10 Ağustos 2011, Çarşamba gecesi (dün) oynanan Türkiye- Estonya maçında sakatlanarak oyundan çıkan Atletico Madrid'in yeni transferi ve Milli Takım oyuncusu Arda Turan, 11 Ağustos 2011, Perşembe günü (bugün), Acıbadem Bakırköy Hastanesi'ne geldi.
Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde yapılan ayrıntılı radyolojik muayene ve tetkikler sonucunda, Arda Turan’ın sağ iliopsoas kasında birinci-ikinci derece arası kas zedelenmesi oluştuğunu ve derhal gerekli tedaviye başlandığını belirtti. Arda Turan'ın 2-3 hafta içerisinde sahalara dönmesi bekleniyor.
Nazar değdi yemin ederim. Daha Atletico macerasının başlangıcında bu olmamalıydı. Geçmiş olsun kaptan!
bende orda sabrinin suçu olduğundan bahsetmiyorum ( ki kendi yaptığı komikliklerde var yani ) kim olursa olsun o resmi gördüğünde gülmeyen bi insan yoktur heralde bende öyle sürekli gülünç duruma düşen bi futbolcunun (adam şanssız) taraftarın sevgilisi olsa dahi duruş ve ciddiyet itibari ile kaptanlık yapıcak ağırlıkta olmadığını düşünüyorum ve anlatmaya çalışıyorum .
Sabri kesinlikle kaptan olmalı. Bu işi yapabilecek birisi ve tecrübeli ve gönülden Galatasaraylı..
Fatih Terim'in de gözdelerinden biridir hem Sabri.
İkinci kaptan da Servet olabilir.
Türk olsun kaptanlarımız, gerek yok yabancıya vermeye kaptanlığı.
@Facx -> Emin ol ikisinde de gülmedim.
Cana gitmeseydi kaptanlığın 1. adayıydı bana göre. Servet kaptan olmasın, yaptıklarını unutmadık daha. Şu takımdan biri kaptan olacaksa ya Selçuk ya da Sabri olsun.
İçimden bir ses Ayhan-Servet olacak diyor.