1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu yasa hangi tarihden sonrasını kapsıyordu acaba ?

edit : 14 Nisan 2011'den sonrasını kapsıyormuş ama ifadeleri okuyorum şimdi Ali Kıratlının ifadesini, 06.03.2011 tarihindeki BJK-Trabzon maçını ve aynı tarihde ki Bursa - İBB maçını falan sormuşlar onları neden soruyorlar onlar ilgili bir yaptırım yapabilirler mi ?
    Last edited by eng1n : 10.Ağustos.2011 at 21:57

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by eng1n View Post

edit : 14 Nisan 2011'den sonrasını kapsıyormuş ama ifadeleri okuyorum şimdi Ali Kıratlının ifadesini, 06.03.2011 tarihindeki BJK-Trabzon maçını ve aynı tarihde ki Bursa - İBB maçını falan sormuşlar onları neden soruyorlar onlar ilgili bir yaptırım yapabilirler mi ?
    Zannediyorum sivil mahkeme bu tarihten önceki maçlarla ilgili bir ceza veremez ama tabii bu, sorguda sorulamayacakları, delil olarak kullanılamayacakları anlamına gelmiyor; buna mukabil, Federasyon, 50 sene önceki maç için bile ceza verebilir.

14 Nisan itibaritle sivil mahkemeler bu tür davalara bakma yetkisi aldı, Federasyon'un bu yetkisi hep vardı.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Quote Originally Posted by eng1n View Post

14 Nisan ama benim bildiğim 14 Nisan 2010.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    14 Nisan ama benim bildiğim 14 Nisan 2010.
    Hayır, 2011.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri