Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 80.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
  • Estonya kazanır

3 12.00%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 162 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 10 Ağustos 2011 - 21:30 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Necip tamam da Orhan'ı çıkaramadım?
    Orhan Gülle

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Emre ne ki bütün milli takım ıslıklandı, Aurelio alkışlandı Yunanistan maçında. Bu konuda ülkecek zayıf karakterliyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Necip tamam da Orhan'ı çıkaramadım?

orhan gulle galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Selçuk ne abi ya bu adam nasıl milli takım kadrosuna dahil ediliyor? Necip gibi Orhan gibi yetenekleride söndürürüz böyle giderse..
    Orhan için erken daha bence onun dışında Necip bu sistemin oyuncusu değil oraya Mehmet Topal iyi gider.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Emre hangi saçma sebeplerden dolayı ıslıklanıyor? Maç esnasında bi yanlışı mı oldu yoksa Galatasaray'ın sahasından oynandığından dolayı mı yapılıyor? 2. ise TT Arena'ya yazık olur
    G.Kore maçında yaptığı ve kaptan olarak çıkmasından dolaıy.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ben Şükrü Saraçoğlunda maça gittim . Gs'ye de , Bjk'ye de , Fb' ye de küfür edildi engelleyemeyiz bunları .
    Takımlara küfür edilir.Bunu engellemenin tek yolu Wembley tarzı milli takımın stadı olmasıdır.Bugün ki olay "milli takımı desteklemek için giden taraftarlar, o milli takımın kaptanını demoralize etmek için her şeyi yapıyorlar" bu çok daha vahim bir şey.

Ama bunu tüm gs taraftarına bağlamamak lazım.Gs stadı diye sadece gs'liler ıslıklıycak diye bir durum yok ve sayıları da çok değil gibi zaten ıslıklayanların.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Orhan Gülle önce G.Antep'te bir oynasın da milli takıma sonra bakarız.Necip içinse bu sene bjk'de oynarsa milli takımda hiç kesilmeden oynatılmalı bence.Gerçi o bölgede çok kalabalık Selçuk İnan var Emre var Mehmet Topal var Hamit var Nuri var, var oğlu var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

sananes maçı izlediğim için fazla uğraşmak istemedim alıntıyla

Eleştiri yapmakla hakaret etmeyi içiçe geçirmişiz maalesef. Eleştiri yapılmasın demedim. Mesleği futbol olan, Hiddink gibi bir adamı bile futbol özürlüsü görmek eleştiriden öte birşeydir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hakan'a da bir alternatif bulsak çok iyi olacak,Keşke Sabri solak olsaydı ya da G.Gönül.Bir orta yaptı bomboşken taca gitti top

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hep ben yazıyorum galiba ama Bu ideal 11se Volkan Demirel nerede arkadaş,içime dert oldu vallahi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hep ben yazıyorum galiba ama Bu ideal 11se Volkan Demirel nerede arkadaş,içime dert oldu vallahi
    Bunun ideal 11 olduğunu kim söylüyor yahu Sinan'a forma şansı vermek istemiş Hiddink hazırlık maçında...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    G.Kore maçında yaptığı ve kaptan olarak çıkmasından dolaıy.
    Önce de sordum diğer sayfada kaldı. Bu bilginin kaynağı nedir sorabilir miyim?

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Abi Sinan Bolat'ı şöyle yakından bir tanıyalımda nasıl bir kaleci ona göre değerlendirelim. Sinan Bolat deyince benim aklıma uefada attığı kafa golünden başka birşey gelmiyor ne yazık ki.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

boyle hazirlik maclarinda obur kalecileride gorsek fena olmaz yani volkan zaten kendini kanitlamis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bunun ideal 11 olduğunu kim söylüyor yahu Sinan'a forma şansı vermek istemiş Hiddink hazırlık maçında...
    spikerin söylediğine göre Hiddink maçtan bir gün önceki basın toplantısında seçtiği kadronun eylül ayındaki maçın da kadrosunu oluşturacağını söylemiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Önce de sordum diğer sayfada kaldı. Bu bilginin kaynağı nedir sorabilir miyim?
    İnternetten takip ederseniz görebilirsiniz , ayrıca başka bir sebebide olamaz.

Edit : Sinan'da her topa koşuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oyun olarak Estonya'nın zayıf olmasından dolayı iyi oynuyormuşuz görünümü var. Ancak çok kötüyüz bence. Defans olarak çok hata yaptık. Tel tel dökülürüz adam gibi bir takım olsa karşımızda. İleride bi organizasyon yok. Hep bireysel beceri ve kalecinin Artı defans oyuncularının yaptıkları hatalara dayanarak skor ürettik. Hele Kazım ın son golünde kalecinin yanından geçti top. Bu skora bakıpta haftalarca översek milli takımı 2012 şimdiden hayal olacaktır.

G.G ofans olarak çok etkili değilde ancak defansta kritik müdahaleler yaptı. Sinan Bolat biraz heyecanlı. Hata yapmadı ancak bir iki pozisyonda hata derecesine gelebilecek girişimleri oldu. Ama zamanla milli takımda oynarsa bunları aşar. Kazım bugün skor anlamında iyiydi. Bizdeyken tıpkı Selçuk gibi her seferinde iyide olsa kötüde olsa kadroda oluyor ve eleştiriliyordu. Ama genel bir istikrar yakalamış gibi görünüyor. Selçuk Şahin kötüydü. Rezil. Emre bence maçın başındaki oyunu ile ıslıklayan terbiyesiz anti-türklere cevabı verdi ve kilidi açtı. Ardından güzel bir asist yaptı. Helal olsun diyorum. Ama uyanalım artık bu milli takım bana güven vermiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kadro demek ilk 11 demek değil ki.Ha eğer ilk 11 böyleyse hayırlı olsun Avrupa Şampiyonasını zor görürüz.Orta sahamızda bir adam var 2 metre yanındaki adama topu veremiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Ben birde şu ankette Estonya kazanıra oy atanlar kim merak ettim valla

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Katiliyorum Sait71"e iyi gorunuyoruz ama iyi degiliz estonya zayif oldugu icin bu bi ciksin karsimizia hollanda vesaire ozman goruruz milli takimi nasil oynadiklarini bakalim maca gelince kanatlardan orta aciyoruz ama iceride kimse olmuyor burak oluyor sadece 2.yari selcuk sahin cikip mehmet topal girmeli ve oyunu biraz daha karsi tarafa yikmaliyiz ve 2.yari cift forvete donelim birde oyle oynayip deneyelim yedeklerde forvet kim var bu arada hic bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hiddink eylüldeki maçlarda ideal kadro bu olacak demiş.Ama ideal kadro derken milli takıma seçilen tüm oyuncuları kastetmiştir.Ertem Şener ilk 11 olarak anlamıştır Selçuk'a da Şahin diyip duruyo.Şahinler iyi görür ama Selçuk bu kez iyi göremedi dedi bi de

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi değiliz,Estonya çok zayıf.Çok bariz belli oluyor.Emre'nin ıslıklanması ayıp.Sonuçta bu adam Milli Takım kaptanı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biz 4 şut atmışız Estonya 7

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben birde şu ankette Estonya kazanıra oy atanlar kim merak ettim valla
    Oy sonuçlarına (2 rakamına) tıklayıp bakabilirsin.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Emre, Galatasaray'lı taraftarın önünde oynadığı sürece ıslıklanmaya devam edecek. Çünkü yaptığı hareketler ve açıklamaları ıslıklanmayı hakediyor.

Edit : Estonya kazanıra oy veren iki yöneticiye çok şaşırdım Türkiye bu kadar güçsüz mü?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mehmet Ekici, Gökhan Töre ve Sabri Sarıoğlu giriyor oyuna.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Emre, Galatasaray'lı taraftarın önünde oynadığı sürece ıslıklanmaya devam edecek. Çünkü yaptığı hareketler ve açıklamaları ıslıklanmayı hakediyor.
    Bu Emre ile GS taraftarı arasındaki bir sorun.Hiçbir oyuncu Milli maçta takımından dolayı ıslıklanmayı haketmez.Heleki kaptansa.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emre selcuk inan ve arda turan oyundan ciktilar ekici,sabri,gokhan tore oyuna girdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç esnasında ıslıklamak ne olursa olsun yanlış. Karakterini beğenmesekte şu anda bayrağı için oynuyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gokhan tore iceri cok iyi girdi burak kotu vurdu

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri