Sabri Selçuk Şahin'den daha yetenekli yemin ediyorum.
Sabri Selçuk Şahin'den daha yetenekli yemin ediyorum.
Selçuk Şahin çok kötü bugün yine.Oynatmayın artık şu adamı, daha iyileri mevcut ülke futbolumuz içerisinde.
Hakan Balta'da Selçuk'tan kötü arkadaşHasan Ali Kaldırım'ı düşünseler bi ara fena olmaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Emre ıslıklanmayı hak etmiyor fakat kaptanlığıda hak etmiyor.
Bayrağı için oynuyor diyorsunuz iyi güzel hoş ama bu formayla el kol hareketlerinide unutmadık Emre'nin ..Kesinlikle kaptan olmamalı ,ıslıklar ise yersiz .O ıslığın yeri milli maç değil Galatasaray-Fenerbahçe maçları ..
sabri cok iyi abi ya bu adami forvete koy ortada oynar
Bir kaç doğru değişiklikle çok farklı bir kimliğe bürünebilir takımımız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
john terry misin servet(ertem şenerden inciler
)
John Terry'misin sen Servet ?![]()
Gökhan Töre ya işte budur adam![]()
Şu Burak geliştirsin artık sol ayağını nedir bu ya hep sağ ayağıyla vurmaya çalışıyor.
Estonyada faturaların cep telefonundan ödendiği bilgisi çok rahatlattı beni.Yok 3 aydır bunu araştırıyordum o kadar rahatladım ki yani.![]()
Burak bitiriciligi biraz daha iyi olsa cok iyi olcak gokhan tore ekici su ana kadar iyiler ama nedense hucumda cogalamiyoruz sadece 3 oyuncu var.
Estonyali taraftarlar pankart hazirlamislar gule gule arda turan diye altinada bienvenido yazdilar ispanyolca hos geldin arda diyehelal estonyali taraftaralra..
Sonunda selcuk sahin cikti topal girdi burak cikti Semih girdi bence cift forvete donseydik daha iyiydik gokhan gonul cikip sabriyi sag beke kaydirirdi semih ile burak forvet olurdu deneme acisindan iyi olurdu nese..
Vay be. Estonya tribünleride "Güle Güle Arda" yazılı pankart kaldırılıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tribünlerden "Nevizade Geceleri"![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ufak bi "Kümede kal Fenerbahçe" tezahuratı yapıldı. Kanal D hemen sesi kıstı. Millet maçtan koptu iyice.
sabri guzel orta acti semihin vurusu aut
Nazar değdi Kazım'a.
edit . gökhan töre çok iyi .
Ya cikarin sana Kazimi, yoruldu o !!!!!
Yormayın Kazım'ımı![]()
Kesinlikle milli maç havası hissetmedim. Hangi takım taraftarı olursa olsun milli takım formamız altındaki bir oyuncuyu profesyonel futbol hayatındaki yanlışları bahane gösterip protesto etmemeli. Ediyorsa o zaman o adam Türklüğünü takımını ikinci plana atmış ve sadecec kişisel egolarını tatmin etmeyi hedefleyerek maça gelmiştir. Bi nevi milli takımımızın karşısında yer alıyor.
Maçı kazanmamızın avantajı hem puan almamız hemde birlik beraberliğin gelişmesi oldu. Gökhan Töre diğer oyunculardan çok farklı bir oyuncu. Taa Leverkusendeyken takip ediyordum onu. Chelsea'ya gitti. Orda çok geliştirdi kendini. Sprint özelliği var. Çok kıvrak. Tekniği çok iyi. Benim C.Ronaldom Gökhan Töre'dir. Çok geç değil gelecek seneye milli takımımızın değişmezlerinden olacak inşallah Hamburg'ta sakatlık felan yaşamazsa. M. Ekicide bu maçta attığı ara pasları ve geçtiği rakiplerle diğer maçlardan daha ön plana çıktı. Çünkü artık birbirlerini tanımaya başladı yeni gelenler.
Yalnız S.Kesimal'i yine beğenmedim. Eğer bununla devam edersek Ş.L'nde defans anlamında sıkıntı yaşarız. Serdar inşallah hazır olmadığı için kötü oynuyordur...
Gökhan Töre çok etkili olacak A Milli Takımda da. Hamburg'da da 11'de şans buluyor. Daha da iyi olacak inşallah.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
aynen gokhan toreyi ve ekiciyi bende begendim iyi oynadilar keske hiddinki tunayi"da alsaydi onuda izlerdik kaleciye gelirsek bence heycanliydi ilk maci oldugu icin ve iyide kurtarislar yapti guven verdi kalede bana gore
ayrica bu oyun ile birsey yapamayiz hucumda 3 adamimiz var toplam bole oynarsak hollanda falan dagitir bizi
Gökhan Töre çok iyi bir oyuncu olacak gibi duruyor.Yalnız mevkisi sıkıntı o bölgede Arda oynuyor.Gökhan sağ kanatta da aynı şekilde oynayabiliyorsa oraya monte edebiliriz.Çok da iyi olur GG'nin önünde içe kat ederek oynayan bir oyuncu olduğunda çok daha etkili kullanıyor sağ kulvarı.Gerçi Kazım'da bugün ki gibi oynarsa hep bu da imkansız
Kale ile ilgili ben de yorum yapmak istiyorum.Hazırlık maçlarında çok daha önceden oynatılmalıydı.Neredeyse hiç tercih edilmedi diye hatırlıyorum ben Fatih Terim döneminde.Bugünde heyecanlıydı iyi kaleci olduğu belli Sinan'ın ama bugün hiç bir şey anlayamadık, top gelmedi çünkü.