Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Türkiye kazanır
-
Berabere biter
-
Estonya kazanır
-
11.Ağustos.2011, 00:19
Kesinlikle milli maç havası hissetmedim. Hangi takım taraftarı olursa olsun milli takım formamız altındaki bir oyuncuyu profesyonel futbol hayatındaki yanlışları bahane gösterip protesto etmemeli. Ediyorsa o zaman o adam Türklüğünü takımını ikinci plana atmış ve sadecec kişisel egolarını tatmin etmeyi hedefleyerek maça gelmiştir. Bi nevi milli takımımızın karşısında yer alıyor.
Maçı kazanmamızın avantajı hem puan almamız hemde birlik beraberliğin gelişmesi oldu. Gökhan Töre diğer oyunculardan çok farklı bir oyuncu. Taa Leverkusendeyken takip ediyordum onu. Chelsea'ya gitti. Orda çok geliştirdi kendini. Sprint özelliği var. Çok kıvrak. Tekniği çok iyi. Benim C.Ronaldom Gökhan Töre'dir. Çok geç değil gelecek seneye milli takımımızın değişmezlerinden olacak inşallah Hamburg'ta sakatlık felan yaşamazsa. M. Ekicide bu maçta attığı ara pasları ve geçtiği rakiplerle diğer maçlardan daha ön plana çıktı. Çünkü artık birbirlerini tanımaya başladı yeni gelenler.
Yalnız S.Kesimal'i yine beğenmedim. Eğer bununla devam edersek Ş.L'nde defans anlamında sıkıntı yaşarız. Serdar inşallah hazır olmadığı için kötü oynuyordur...
Mesaj Yetkileri