Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 80.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
  • Estonya kazanır

3 12.00%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 162 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 10 Ağustos 2011 - 21:30 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

3-0 kazandık ama iyi oynamadık.Gökhan Töre'yi herkes gibi bende beğendim,nazar değmesin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almanya Brezilya'yı 3-1 yeniyor. Valla Almanları nasıl yeneceğiz çok merak ediyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

------------------Mevlüt---------------
    Gökhan --------Arda------------ Hamit
    -------------Nuri---------Selçuk İ-------
    Regen-----Servet----Serdar------GG77
    ---------------Sinan(2-3 sene sonra)---

İleride kullanacağımız kadro bu olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Regen yerine H.Balta yaz,Nuri yerine Selçuk Şahin yaz.Mevlüt zaten milli takımda oynayacak kalitede değil. (!)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Ben bizim Serdar'ı beğenmiyorum 2 maçtır.Onun dışında Gerisi mantıklı gibi duruyor.Tabi ben olsam Arda'yı solda Gökhan'ı sağda oynatmayı denerim.Kalede de Volkan daha bi 6-7 sene oynar gibi geliyor bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sinan olmaz Volkan 5 sene daha götürür sonra da Mert alır

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ardayi oyun kurucu oynatsa iyi olur ortada Gokhan tore solda olur Serdar kesimal yerine bence toroman veya egemen gelmeli su an icin ama milli takimda oguz cetin varken cok zor.

kale emin ellerde diyebilirim volkan-onur-sinan

Sol bek"e hasan ali kaldirim denense hic fena olmaz iyi adam hizli adam.
    Nuri - selcuk ikilisi olmaz 1 tane kesici sart oraya mehmet topal tarzi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Servet'in yerine 2-3 seneye BJK li Sezer gelir bence. Artı U-19'dan çıkan olacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu arada Onur Kıvrak diye de birisi var hatırlatayım dedim. Sinan, Mert filan onun ardında bekler Volkan bırakınca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Bu arada Onur Kıvrak diye de birisi var hatırlatayım dedim. Sinan, Mert filan onun ardında bekler Volkan bırakınca.
    Onur değil de Tolga var bence Tolga kesti gibi geliyor bana Onur'u kaptan da çıkmaya başladı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

İlk yarı güzel oynadık sonra izlemedim 3-0 bitmiş ilk yarı gibi ama Almanya bizi gene bu kadroyla duman eder...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Onur değil de Tolga var bence Tolga kesti gibi geliyor bana Onur'u kaptan da çıkmaya başladı.
    Alakası yok. Onur sakatlığı geçer geçmez alır kaleyi. Her türlü daha kaliteli Tolga'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milli maçta kulüp lehine tezahurat yapanlar kervanına Galatasaray taraftarı da eklendi böylece.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Birde Necip diye bir gencimiz var. O adama haksızlık yapılıyor. Bu kadroda olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Milli takım bana heyecan vermiyor.Yendik ama oynanan oyun iyi değil.Selçuk şahinden falan ne anlıyor hiddink hiç anlamış değilim al necipi hasan aliyi mevlütü

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Milli maçta kulüp lehine tezahurat yapanlar kervanına Galatasaray taraftarı da eklendi böylece.
    Çok saçmaydı.Hadi kendi takımın lehine tezhürat yap ama arkadaş milli bir maçta milli oyuncu ıslıklanırmı ya ? Harbi ayıp ettik.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Milli takım bana heyecan vermiyor.Yendik ama oynanan oyun iyi değil.Selçuk şahinden falan ne anlıyor hiddink hiç anlamış değilim al necipi hasan aliyi mevlütü
    Aynen bende birşey anlamadım bu oyundan hiçte zevk almadım.Buna gurup maçları da dahil.

Şu Burak'tan nefret ediyorum burdada tek forvet oynuyor.Bu adam o işi yapamaz ki yahu.

Umarım daha ıyı oyun oynarız ilerleyen zamanlarda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    aynen oynanan oyun berbat hiddink hala bazi seylerin farkina varamamis defans cizgisini cok önde tutuyor arkaya atilan her top tehlike oluyor yahu estonya gibi takima kac tane net pozisyon verdik savunmada servet serdar gibi yavas adamlar varken defans cizgisini bu kadar önde tutmaya ne gerek var.. birde artik su milli maclarda takim taraftarligindan kurtulmamiz gerekiyor ayrica milli takim kaptaninin isliklanmasi rezillikten baska birsey degildir galatasaraylilar bu yapilani savunmamalidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Emre ne ki bütün milli takım ıslıklandı, Aurelio alkışlandı Yunanistan maçında. Bu konuda ülkecek zayıf karakterliyiz.
    Yalnız o maçta durum biraz farklıydı. O maçtaki ıslıkların sebebi oyuncuların giydikleri forma değil Aurelio haricindeki oyuncuların formalarına bakılmaksızın sahada sergiledikleri futboldan dolayı ıslıklanmışlardı. Doğrudur, yanlıştır tartışılır ama o ıslık formanın hakkının verilmemesi dolayısıylaydı.

Ancak bu akşamki ıslıklar kulüp formasının milli formadan üstün tutulması kaynaklı. Kadıköy'de Belçika maçında müthiş bir atmosfer oluşturulmuştu ancak maçın son dakikalarında 1 dakikalık Fenerbahçe tezahüratı yapılmıştı. O maçtan sonra bir daha Saraçoğlu'na ve bu tip kulübünü milli maçlara taşıyanların sahasına maç verilmemeli demiştim. Bugün de eğer milli forma giyen bir oyuncuyu sırf sevmiyorsun diye ıslıklıyorsan senin stadın milli maçı haketmiyor demektir. TFF bu konuda radikal kararlar alarak; bu tip davranışlarda her kim bulunuyorsa o stada 5 yıl maç vermemeli. Verin Eskişehir'e, Ankara'ya, Erzurum'a, Samsun'a; ne bileyim Şanlıurfa'ya verin ama amaç milli takımı desteklemek olsun, stat sahibinin kulübünün menfaatleri olmasın.

Edit: senin stadın vs. tarzı cümlelerim alıntı yaptığım arkadaş için değil, söz gelimi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Servet'in yerine 2-3 seneye BJK li Sezer gelir bence. Artı U-19'dan çıkan olacaktır...
    Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Birde Necip diye bir gencimiz var. O adama haksızlık yapılıyor. Bu kadroda olmalı.
    Sezer mi ? O da kim Sait Gökhan Zan varken Hele birde Necip diyosun ya,gülmekten alıkoyamıyorum kendimi,Selçuk Şahin varken Necip kim yahu Necip kim..!

Selçuk Şahin??
    Selçuk Şahin varken, Necip kim??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cenk Tosun adamsın valla. Seslendiğimiz hiç bir futbolcu dönüp bakmayı bırak el bile sallamadı nerdeyse ama adam geldi elimizi sıktı sohbet etti.

Not : Hakan Balta futbolcuysa bende Messiyim arkadaş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünya futboLunun en zayıf takımLarından birisine karşı oynuyoruz, oyunda ne tempo kurabiLiyoruz, ne oyunu kontroL edebiLiyoruz, ne oyunu rakip kaLeye yıkabiLiyoruz. Birde yetmez gibi Estonya gibi bir takıma karşı inanıLmaz pozisyonLar veriyoruz. Türk miLLi takımının futboLu bu oLmamaLı. Kadro zaten ayrı facia. Kazım da artık attığı 2 goL sayesinde bir 10 yıL formayı kapar. Kazakistan ve Avusturya maçLarından topLam 1 puan aLsak sevinecek bir futboL oynayan takımın neyini konuşacağım yahu. Zaten maç hevesimizi daha Temmuz başında köreLtmiş bir üLkenin miLLi takımının da konuşuLacak birşeyi kaLmamış.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Dünya futboLunun en zayıf takımLarından birisine karşı oynuyoruz, oyunda ne tempo kurabiLiyoruz, ne oyunu kontroL edebiLiyoruz, ne oyunu rakip kaLeye yıkabiLiyoruz. Birde yetmez gibi Estonya gibi bir takıma karşı inanıLmaz pozisyonLar veriyoruz. Türk miLLi takımının futboLu bu oLmamaLı. Kadro zaten ayrı facia. Kazım da artık attığı 2 goL sayesinde bir 10 yıL formayı kapar. Kazakistan ve Avusturya maçLarından topLam 1 puan aLsak sevinecek bir futboL oynayan takımın neyini konuşacağım yahu. Zaten maç hevesimizi daha Temmuz başında köreLtmiş bir üLkenin miLLi takımının da konuşuLacak birşeyi kaLmamış.
    kazım olayı dışında imzamı atarım

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2 pas yapan takım 4 atar bize.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maçı izlemeye gittim ve güzel bi maç oldu ama eksiklerimiz çok var.

Emre'nin yuhlanmasına üzüldüm ve Selçuk oynamamalıydı Necip dururken onu oynatmak çok saçmaydı Mehmet Ekici ve Gökhan Töre girdiler ve iyilerdi Kazım 2 tane boş şut denedi yere sekti girdi şuanda söylüyorum 50 kere vursa 40 taneyi atamaz Tamam iyi oynadı ama attığı goller abartılacak yanı yok iyi takımız ama başımızdaki adam yanlış

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Necip ve M.Topal gibi isimler varken Selçuğu oynatan bir teknik ekibe sahip milli takımdan başarı beklemem. Başarı süpriz başarısızlık normal olur bu saatten sonra. Eğer bu oyunundan sonra bu tip tercihlerde ısrar ederlerse altında kasıt ararım...

bu maçta Burak çok kötü oynadı hiç beğenmedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şimdi bu hazırlık maçı diye Selçuk oynamıştır normalde oynatmaz dicem ama buna ben bile inanmıyorum
    Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oynanan futbol çok kötüydü, organize tek bir atak geliştirdiğimizi hatırlamıyorum. Bireysel beceriler ve uzaktan şutlarla gelen goller var işte sadece. Estonya bizden daha iyi oynadı ve daha çok pozisyona girdi. Bu oyunu Almanya, Belçika gibi takımlara karşı oynarsak vay halimize. Hazırlık maçı olduğu için ve rakip nispeten zayıf bir takım olduğu için böyle olmuştur umarım. Grup maçlarında da böyle devam edersek 3. bile olamayız.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri