niang'a teklifler varmış.
niang'a teklifler varmış.
(/s)
Niang 31-32 yaşında galiba. Eğer teklifler 8 milyon civarı ise gitmesi gayet mantıklı.
Football is simple,but Football Manager is not
niang büyük ihtimal gidiyormuş. teklifler çok iyiymiş ama hiç rakam duymadım. aynı tarzda bir adam bulmalıyız. emenike gitmeseydi iyiydi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emenike gitmemiş olsaydı Niang'ın gidişi aşırı etkilemezdi ama şu şartlarda Niang'ın gidişi büyük güç kaybı anlamına gelir. Yine de bu zor günlerde hangi oyuncu gitmek istiyorsa gitsin. Bize zoru görünce kaçacak adamlar değil, gerekirse bedava oynarım diyen Emre, Özer, Semih, Topuz; şartlar ne olursa olsun 2013'e kadar Fenerbahçe'deyim diyen Alex lazım._ertemsener ertem şener
Niang gidiyor.yönetim heran açıklama yapabilir
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ertem sener soledi evet niang her an gidebilir falan diye niang giderse gercekten fenerbahcenin isi zor sampiyonlar liginde semih ve guiza olmaz en az niang kalitesinde bi forvet alinmali
niang 7 milyon'a al ain'e gitti haberleri var.
fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş. kendisine başarılar.
bu arada stoper, ortasaha ve forvet için görüşmeler varmış.
forvet için drogba.
(/s)
Droba gelirse sözleşmesi 1 yıllık veya 1+1'lik olması taraftarıyım. Fakat gönül isterki daha genci gelsin fakat bulunduğumuz ortam malum. Bu geçiş dönemi için ideal bir isim. Yanlız Drogba'ya çubuklu çok yakışır orası ayrı.
Görüşmeler olsaydı KAP'a bildirmeleri zorunlu benim bildiğim.Aykut hoca takımdan ayrılan olmucak demişti
Drogba gelseydi Galatasaray'a gelirdi. Chelsea ile 1 yıl olmak üzere 2 yıl kalacağını açıkladı
kimse drogba geliyor veya gelir iddiasında bulunmadı zaten.
sadece görüşmeler varmış.
(/s)
Niang'ı çok sevmeme rağmen kafasında Fenerbahçe'yi bitirdiyse gitmesi gerektiğini düşünürüm.Kendini tamamiyle Fenerbahçe'ye vermeye hazır oyuncu kalsın,gitmek isteyeni burada tutmanın bir anlamı yok.
Niang , Lugano yolcu.
Lugano küme düşmezsek bir yere gitmeyecektir. Hele ki Şampiyonlar Ligi'nde oynarsak zaten gitmez. Bana kalırsa Drogba hamlesi iyi olmayacaktır. Kalitesine felan birşey demiyorumda Zaten elden Niang gibi kaliteli ve yaşlı bir oyuncuyu çıkarıyoruz forvet alacaksak daha genç potansiyeli olan ama yine tanınmış bir ismi alalım. Drogba'nın maliyetininde benim önerdiğim oyuncudan daha az olacağınıda sanmıyorum zaten.
Geçtiğimiz yaz Marsilya'dan transfer edilen ve 2010-11 sezonunda sergilediği performansla beğeni toplayan Fenerbahçe'nin golcü ismi Mamadou Niang, takımdan ayrılmak istiyor.
NTVSpor'un son dakika bandıyla verdiği habere göre şike soruşturması kapsamında yaşanan gelişmelerden rahatsız olan deneyimli golcü, sarı-lacivertli ekiple yollarını ayırma kararını yönetime bildirdi.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün Fransız medyası da Niang'ı Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Ain'in istediği öne sürülmüştü.
2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Niang'ı Fenerbahçe 8 milyon avroluk bir bonservis bedeli karşılığında almıştı.
goal.com giderse iyi olurmu bilmem Fener için
Giderse gitsin. Takım için herşeyi yapacak adamlar oynar 1 sene, sonrasında daha güçlü kadro kurulur. Drogba falanda gelmesin saçmalamanın luzumu yok. Hem kim atıyor bu haberleri yahu. Kim görüşüyo Drogba'yla ?
Haa kalırsada başımın üstünde yeri var orası ayrı. Aynı şekilde Andre Santos, Lugano'da öyle. Kalmaları taraftarıyım.
Şu durumda Alex harici gidecek olan varsa zerre kadar koymaz yani. İşte kapı işte sapı. Alexler, Emreler, Gökhanlar , Volkanlar , Özerler bizlere yeter yani.
Eğer değişmediyse Bank Asya'da 2 yabancı oyuncu oynatılıyordu diye hatırlıyorum, olası bi düşürülmede yabancılar mecburen gitmeyecek mi zaten?
Sözleşmeleri devam eden futbolcunun sözleşme fesih bedelini federasyon karşılamayacaksa niye gönederelim (:
23 yaş altı 2 oyuncu oynatılabiliyordu geçen sezon bank-asya da..
O konu hakkında bi bilgim yok, ödemek zorunda mı?
Hayır.
Yabancı oyuncu yoksa 2 yabancı ile imzalamana izin var. Yoksa TFF sözleşmeleri onaylamaz.
Kazanılmış hakların iadesi olmaz kuralı nedeni ile düşen takımların yabancılarının sözleşmeleri onaylıdır. Takımlar oyuncu göndermek zorunda değiller. Ancak maç kadrosunda 2'den fazla yabancı statüsünde oyuncu bulunduramazlar. Tüm yabancılarını sınırsız kaydettirmiş olurlar, göndermek zorunda değiller. Ancak sözleşme yenilemelerine izin yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Lugano ve Alex ile ilk 11 oynarsın. Stoch ve Dia yı kulübede kullanırsın. Niang Güiza gibi adamları satarsın. Elde kalan Santos Baroni gibi oyuncuları kiralık yollarsın. 1 yıl sonra Süper Lige dönünce aynı kadro devam edebilirsin. Bu gibi bir planlama yapılır düşürülürsek.
Ben Lugano'nun gitmesinden yanayım(Juventus mesela biliyoruz ki ilgileniyor ) , neden derseniz ; tamam adamı severim hırslı , Tuncay gibi yüreğiyle oynuyor falan da bu adam her takımda böyle oynar yani Fener aşkından değil malumunuz.Karakterinden.
Kaldı ki her transfer döneminde kıvrandırdı bizi , daha geçen yaz Young Boys maçlarında oynamadı mesela transferi söz konusuydu , olmadı.
Kısacası Niang , Guiza , Lugano düşmemiz halinde kesin gidecek oyuncular bence.Diğerlerini bilemiyorum.Türklerden zaten gitmek isteyen nadir çıkar bence.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.