Beyler indirmezseniz aşırı biçimde pişman olacağınız bir taktik. Şöyle ki, kankam yayınlamadan önce bana taktiği deneme fırsatı verdi ve ben artık kariyerlerim için taktik yapmayı düşünmüyorum Bendeki sonuçları göstermem faydalı olacaktır.

Sezon 2012/2013, Bandırmaspor'la 2.ligde ve sonrasında Bank Asya'da büyük farklarla şampiyon olarak STSL'deyim. Ama kadro inanılmaz kötü, adeta 2.lig kadrosu, para yok, staff yok. Lig başlıyor ilk haftada deplasmanda 2-1 mağlup ediyoruz Fener'i. İyi başladığımı düşünsemde ardından çöküş başlıyor... İçeride 1-2'lik Kayseri yenilgisi, dışarda 1-0 Gençler mağlubiyeti. İçerde Altay'ı ite kaka 1-0 mağlup etsemde bir sonraki hafta içerde Es-Es'e 2-3 mağlubum. Tam bu noktada kankam yardımıma yetişiyor ve bir süredir hazırladığı taktiği denemem için bir teklif yapıyor
Normalde böyle bir teklife sıcak bakmazdım ancak hem taktiği verenin kankam oluşu, hem de Ümit'in içindeki heyecan beni hemen uygulamaya götürüyor. Bir sonraki hafta dışarıdaki GS ve içerideki TS maçı. Denemeye başladıktan sonra uyum sorunu oluştu, kadrodaki bir çok oyuncu yeniydi vs. vs. Taktik oturduktan sonraki serilerimizden iyi para kopardık ve devre arasında bir kaç iyi regen almayı başardım. Birini aşağıda göreceksiniz. Gelelim denediğim maçlara.

Muhteşem bir sonuç, 4.lük

Forvetim Brankovic. Devre arasında 600 K peşin paraya aldım ve muhteşem performans verdi. 17 ma. 10 gol 7 asist...

Mehmet Erkut 3 senedir kiralıyorum sol açıkta oynatıyorum ve Favori personeli oldum, favori takımı Bandırmaspor fakat Lille rep. farkıyla kaptı elimden
Bir sene daha kiralayacaktım

Quansah, hızıyla ligin küçük Dia'sı.

Kaderimizi belirleyen maçlara bakalım...

Ayrıca forumda yayınladığımız ortak kariyerde deniyorum. Devre bitti. Gaziantep'le liderim.

Son olarak değinmek istedğim bir nokta var. Küçük takımlar için bu haliyle denemeyin derim (Ligdeki takımlara göre kadro kalitesi düşük takımlar). Bu tip takımlar ayaklarında fazla top tutamaz. Kısa pas oynayacaksanız mental ve teknik yönden iyi bir kadro lazım. Bandırmaspor'da pasları Direct, markajı Zonal yaparak denedim ve uzaktan şutları kıstım. Eklediğim korner taktiğinide unutmamak gerekir.

İndirmezseniz pişman olursunuz
İyi oyunlar.