1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Utanmaz kim burada acaba? Hassas dönem geçiren taraftara, hassas olduğu konuya vurgu yaparak kişilerin en özel hallerini "utanmazlar" başlığı ile verenlerden başkası mı?
    yargısız infaz yapıp arsızlığın dibine vururken utanmıyorlardı. şimdi de utanmazlar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    yargısız infaz yapıp arsızlığın dibine vururken utanmıyorlardı. şimdi de utanmazlar.
    Ona bakarsak siz de ordan burdan duyduklarınızla yargıya,savcıya sallıyorsunuz yangısız infaz yapıp.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ona bakarsak siz de ordan burdan duyduklarınızla yargıya,savcıya sallıyorsunuz yangısız infaz yapıp.
    3 temmuzdan beri bu süreci yaşayan benim. dolayısıyla mehmet berk ve onun çevresi hakkında az da olsa fikir sahibiyim artık. yani insanın ne olduğunu bilmek için biraz araştırıp okumak gerekiyor. sana da öneririm
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    3 temmuzdan beri bu süreci yaşayan benim. dolayısıyla mehmet berk ve onun çevresi hakkında az da olsa fikir sahibiyim artık. yani insanın ne olduğunu bilmek için biraz araştırıp okumak gerekiyor. sana da öneririm

Abi sen olayların ne kadar içindesin ki ? Herkes orda burda yazanla aklında çeşitli şeyler oluşturuyor.Kim nedir kimsenin bildiği yok.Biz sadece yazılanlara veya kendi takımının sitesinde bazılarının salladıklarıyla hareket ediyoruz.Ama siz öyle bir kıvama gelmişsiniz ki bu adamlar ne yapsa suçlu.Daha geçen gün Emenike'ye Okan Bayülgen'in söylediği lafı savcı sorguya girince ilk söylediği söz diye anlatıyordun.Tamam gerginsiniz anlıyoruz da bir şey olsa da savcıyı karalasak diye tetikte bekliyor bazıları.Benim bu söylediklerim sadece senin için veya tüm Fenerbahçeliler için geçerli değil.Bazı kişilerde var bu durum.Fenerbahçe düşer düşmez benim umrumda değil.Ama sizin bu tutumunuz dışardan bakan birisine çok itici geliyor.Bu adamlar bu kadar çok ne biliyor nasıl biliyor da böyle konuşabiliyor diye düşünüyor insan.

Mesaj Yetkileri