-
14.Ağustos.2011, 15:57
Kadro değerlendirmesi.
Öncelikle herkese teşekkür ederim.
Son transfer yamasında bazı eksiklikler var herkes farkındadır zaten. Bu eksiklikler Kayserisporda epey hissedilmş.
Öncelikle Zurab bonservsi Kayseride ama kirslık olarak reading'te. Ömer kulga ve Riveros henüz transfer edilmemiş.

Kadroyu değerlendirmeye gelince;
Kaleciler: Navarro as kaleci olarak yeterli olacak gibi. İkinci kaleci Gökhan daha önceki oyunlarımdan biliyoruım iyi bir yedek bence.
Defans: Sağ ve sol kanatta tek alternatif var. Okan Alkan daha önce kiralık olarak oynattığım bir oyuncu ama sezonu çıkarabileceğimi düşünmüyorum. Hasan Ali sol kanat için iyi bir alternatif ve sezonun yükünü kaldırır ancak yedeksiz olması sıkıntı olur.
Göbekte ise İlhan ve Eren var. Zurab'in kirada olaması alternatifsiz bir defans sunuyor. A2 den Mehmet Bezircioğlu var ama oda çok yetersiz kalacaktır.
Ortasaha: Çeşitlşilik olarak en iyi mevki gibi gözüküyor. Cangele, Amrabat, Sefa, Ömer ve Troisi ile sağ ve sol kanatta sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.
Göbekte ise ilk tercihim Santana ve Furkan olacak gibi. Ama Abdullah ve Okay iyi alternatif. Özellikle Okayın potansiyeli düşünülürse yavas yavas süresini artırarak 2. yarıya iyi bir ortasaha kazanabilirim. Aksilikler olursa Cangele, Amrabat, troisi gibi oyuncularla ortayı destekleyebiliriz.
Forvet: Burada da alternatif fazla görünüyor. Gökhan, Emir Kujovic ile çıkmayı düşünüyorum. Alternatif olarak Jokerim Cangele var. Ayrıca A2 den Cem Sultan, Yaser kiralık göndermezsem yedek olurlar. Ömer de forvette kullanacağım oyunculardan gibi.
Mesaj Yetkileri