Forma çok güzelmiş gerçekten
Forma çok güzelmiş gerçekten
yıllardır beklediğim tasarımlardan biri çok güzel![]()
Düz siyah olsaydi keske ben pek begenmedim böyle olsaydi süper olurdu:
![]()
Last edited by besiktas1903 : 12.Ağustos.2011 at 20:05
Müthiş olmuş siyah forma da.
Ben de beğendim doğrusu.Seneye de çok güzel formalar çıkacaktır.Adidas'ta tasarılarda yetkili bir eleman forza'da önümüzdeki sene taraftarların çizimlerini de dikkate alacağını söyledi.Taraftarlar her zaman çok iyi çalışmalar yapıyorlar zaten forma konusunda.
So what?
Saike
Son paylaşılan forma çok güzel olmuş, Beşiktaş'ın formaları bu sezon güzel
Arka sayfadaki forma çok güzel bence en azından bizim açık mavi formadan daha güzel![]()
siyah formayı bende beğendim ama keşke kırmızı siyah olsaydı, bi değişiklik olurdu...
Last edited by meddah : 13.Ağustos.2011 at 08:49
3. formamız kırmızı olacak büyük ihtimal.
Siyah formanız çok güzel duruyor![]()
Buradan devre arasında yıldız geleceğini de çıkartabiliriz biraz zorlarsak.![]()
İyi eğlenmişler hepsinin kafa kıyak![]()
Şu tipe bakarmısın arkadaş ya.Neyse konuşmasam daha iyi.
Oğuzhan alt tarafı çıkıp bir gece eğlenmişler niye bu kadar sıkıntı ediyorsun ?
Guti'ye bi bakar mısın abi ya..Nabion sen ne içion arkadaş
![]()
Son senesini oynuyor büyük ihtimalle zaten. Bırakın adam bir sene daha oynasın![]()
FM Gazetesi
Son Dakika !!
Beşiktaş yönetimi, 6 ay sahalardan uzak kalacak Bebe'yi cami avlusuna bıraktı...
Herkesin espri anlayışı değişik Nedim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Transfer haberlerinde gördüm ama buraya yazmak istedim.
Sinan Bolat inşallah olmaz.Yahu ben anlamıyorum Cenk Gönen gibi bir kaleci varken kaleci aramaları çok saçma.Hadi bunu geçtim milli takımda Met Günok'un seçilip Cenk'in seçilmemesi ise komedi.Bakın bu konuda çok iddialıyım Cenk Gönen birkaç yıl sonra direk DÜNYANIN en iyi kalecilerinden biri olacak.Ben Oscar Cordobadan sonra ilk kez bu kadar güven veren bir kaleci gördüm.Tabi ki hatalı gol yiyecek ama önemli olan güven vermesidir.