1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: İspanyol Aslanlar | Athletic Club Bilbao | 1. sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Genel anlamıyla lige iyi başlamışsınız Uefa grubunda da Schalke'yi yenerek rakiplere gözdağı vermişsiniz sürpriz bir şekilde Odense ile berabere kalmanız sizin için sıkıntı değil eminim 3.tura çıkarsınız.

Quote Originally Posted by juanangelalbin View Post
    Son 2 maç hariç olağandışı skorlar almışsın. Tebrikler. Transfer konusunda biraz zorlancaksın gibi duruyo. Ama takım şu görüntüsüyle bizi hedeflerimizi ulaştıracak gibi... Başarılar. Takipçinim.
    Evet son iki maçta takıma noldu anlayamadım yorulduklarında bu kadar kötü oynayacaklarını tahmin etmiyordum. Ligdeki hedefimiz ilk 3 bu biraz zor çünkü Real ve Barce şu ana kadar hiç gol yemeden ve maç kaybetmeden önümde. Sevilla'da yakamdan düşmeyecek gibi ama başladığımız gibi gidersek hedefimize ulaşabiliriz.

Quote Originally Posted by kepo View Post
    Genel anlamıyla lige iyi başlamışsınız Uefa grubunda da Schalke'yi yenerek rakiplere gözdağı vermişsiniz sürpriz bir şekilde Odense ile berabere kalmanız sizin için sıkıntı değil eminim 3.tura çıkarsınız.
    Odense maçında çok sinirlendim ikinci yarı 2 gol pozisyonumuz vardı birinde Llorente kaleciyi geçti ama çektiği şut defansa çarpıp geri döndü. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş maçlarında puan kaybetmezsek işimiz kolay.
    Bu arada oyuna akşam iftardan sonra devam edeceğim takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

La Liga 6. hafta:

Llorente sakatlığı yüzünden oynayamadı ancak Muniain onun yerini aratmadı.

La Liga 7. hafta:

3 CCC'yi değerlendiremedik ve Forlan cezayı kesti.

UEFA Avrupa Ligi 3. Grup karşılaşması:

Skor göstermiyo ama rahat kazandık.

Mesaj Yetkileri