1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: FM 2012 Resim ve Videolar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

3D çok kötü, oyuncular hala kayıyor. Goller 2011 ile aynı, oyuncuların topa hakim olduğunu göremiyorsunuz, arkadaki, uzaktaki oyuncu dank diye öndeki oyuncudan önce topa vurabiliyor. Yalandan 1-2 analiz ekranı koyulmuş. Hala antrenmanları bire bir yaptıramıyoruz. Frikik, korner organizasyonları yaptıramıyoruz.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    3D çok kötü, oyuncular hala kayıyor. Goller 2011 ile aynı, oyuncuların topa hakim olduğunu göremiyorsunuz, arkadaki, uzaktaki oyuncu dank diye öndeki oyuncudan önce topa vurabiliyor. Yalandan 1-2 analiz ekranı koyulmuş. Hala antrenmanları bire bir yaptıramıyoruz. Frikik, korner organizasyonları yaptıramıyoruz.
    Kesinlikle. Antrenmanları biz yaptırabilelim. Maçtan maça anında atlıyoruz ne bi hazırlık var ne bişey.

3D oyuncarlın kayması sadece grafik sorunu oyun ayarlarından gerekli değişiklikleri yaparsan oyuncuların gayet rahat top sürdüğünü hatta toplara yatarak müdahalede ettigini görebilirisin.Bende başlar da kayma olayına çok takmıştım sonra ayarları değiştirdim gayet iyi duruma geldi.ama dediğin gibi organizasyon ve antrenman konusunda epey eksiklik var fm de.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by 0xjasaitis View Post
    3D oyuncarlın kayması sadece grafik sorunu oyun ayarlarından gerekli değişiklikleri yaparsan oyuncuların gayet rahat top sürdüğünü hatta toplara yatarak müdahalede ettigini görebilirisin.Bende başlar da kayma olayına çok takmıştım sonra ayarları değiştirdim gayet iyi duruma geldi.ama dediğin gibi organizasyon ve antrenman konusunda epey eksiklik var fm de.
    Ne gibi bir ayalama ile kayma sorunu kalkıyor ortadan?

Ayrıca Fifa Manager 2012 süper olmuş. 1-2 sene içinde Football Manager'ı toprağa gömerse hiç şaşırmayın.

Ne gibi bir ayalama ile kayma sorunu kalkıyor ortadan?

Ayrıca Fifa Manager 2012 süper olmuş. 1-2 sene içinde Football Manager'ı toprağa gömerse hiç şaşırmayın.
    Grafik detayını en üst seviye de oynayınca kayma olayı ortadan kalktı.Çok çok nadir oluyor.Fifa manager sadece geçen sezon denedim.Ama pek başarılı değildi açıkçası.Alt ligler yok neredeyse.Ama taktik ekranı gayet başarılıydı.2012 yi denerim tabi Footboll Manager den fırsat kalırsa

Mesaj Yetkileri