1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: El Perfectos|Başarının Anahtarı|

Hybrid View

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    BeklerimGalatasaray'a da uyan bir taktik zaten
    Hazırlık maçlarında çok kötü sonuçlar aldım ama takımın taktiğe alışma süreci olarak değerlendirdim. ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by mehmetakar View Post
    Hazırlık maçlarında çok kötü sonuçlar aldım ama takımın taktiğe alışma süreci olarak değerlendirdim. ?
    Kesinlikle.Hazırlık maçları benimde berbat genelde ama ısınmış bir takımla iyi iş yaparsın

Denedim işte sonuçlar. Arada 2-3 fire verdiğimiz maç oldu ama o maçlardada rakip karambole veya duran toplarla gol bulabildi o yenildiğimiz maçlarda bile en az 1 CCC vardı. Ligde 1. sıradayız şuan 2.'liyle aramızda sadece 1 puan var ama takımın oynadığı futbol gerçekten göze hoş geliyor.
    İşte fikstür :

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by mehmetakar View Post
    Denedim işte sonuçlar. Arada 2-3 fire verdiğimiz maç oldu ama o maçlardada rakip karambole veya duran toplarla gol bulabildi o yenildiğimiz maçlarda bile en az 1 CCC vardı. Ligde 1. sıradayız şuan 2.'liyle aramızda sadece 1 puan var ama takımın oynadığı futbol gerçekten göze hoş geliyor.
    İşte fikstür :
    Geri dönüş için teşekkürlerTaktiğin oturması sürecinde 2-3 maç fire vermek normal.Ve eğer takım göze hoş gelen futbol oynuyorsa taktik amacına ulaşmış demektir.Denemeye devam ettikçe farklar gelecektir daha da

Mesaj Yetkileri