1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bugün ki hazırlık maçı hangi kanalda?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bugün ki hazırlık maçı hangi kanalda?
    D-Smart Euro Futbol .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by futureless View Post
    D-Smart Euro Futbol .
    işte ben de bunu anlamıyorum.Bu medyadan kulüp haftalardır şikayet edip durmuyor mu?o zaman en haksız,sert haberleri yapan doğan yayın holdingin kanalında neden gösteriliyor hazırlık maçlarımız.Üç kuruş para için buna değer mi!

Sezon öncesi anlaşılmıştır falan da kabul edilemez ekstra durumlardan ötürü fazladan oynanan hazırlık maçları bunlar,eski anlaşmayı kapsamaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

işte ben de bunu anlamıyorum.Bu medyadan kulüp haftalardır şikayet edip durmuyor mu?o zaman en haksız,sert haberleri yapan doğan yayın holdingin kanalında neden gösteriliyor hazırlık maçlarımız.Üç kuruş para için buna değer mi!

Sezon öncesi anlaşılmıştır falan da kabul edilemez ekstra durumlardan ötürü fazladan oynanan hazırlık maçları bunlar,eski anlaşmayı kapsamaz.
    Daha öncede imzalanmış sözleşme olduğu içindir.. Sanırım bu yıl bitiyodu sözleşme, yani bu yıl son olması lazım uzatılmazsa

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Söylediklerine katılıyorum kardeşim kelimesi kelimesine , ama yapacak birşey yok anlaşma sürdüğü için.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri