1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Fm 2012 İlk Resmi Bilgiler (çevirisi)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda yönetin; kayıtlı oyununuza istediğiniz sıklıkta oynanabilir ülkeleri ekleyebilir veya çıkartabilirsiniz. Bir sonraki sezonun başında o ülkede yönetin, yani kariyerinizin başında oynanabilir olarak seçtiğiniz ülkelerde kalmak zorunda değilsiniz.

Bu güzel bir özellik ancak kafama birşey takıldı.Tamam şunu anladım sıkılırsak başka bir ligden başka bir takımı alabileceğiz.Peki bunu yaparken bizim geçmişimiz silinecek mi?Yani aldığımız onca başarı vs. gidecek mi?Yoksa yeni menajer ekle sekmesinden yapılacaksa hiçbir anlamı yok yani bu özelliğin.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda yönetin; kayıtlı oyununuza istediğiniz sıklıkta oynanabilir ülkeleri ekleyebilir veya çıkartabilirsiniz. Bir sonraki sezonun başında o ülkede yönetin, yani kariyerinizin başında oynanabilir olarak seçtiğiniz ülkelerde kalmak zorunda değilsiniz.

Bu güzel bir özellik ancak kafama birşey takıldı.Tamam şunu anladım sıkılırsak başka bir ligden başka bir takımı alabileceğiz.Peki bunu yaparken bizim geçmişimiz silinecek mi?Yani aldığımız onca başarı vs. gidecek mi?Yoksa yeni menajer ekle sekmesinden yapılacaksa hiçbir anlamı yok yani bu özelliğin.
    Mesela oyuna Türkiye ligi ile başladın ve sıkıldın, oyuna İngiltere ligini ekliyorsun ve orada ki bir takıma geçmeye çalışıyorsun. Geçince kariyerin artık İngiltere'de... Geçmişinle birlikte.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Böyle bir şey yok Sadece oyunu açarken 1 lig ile açtığında 1-2 sezon sonra ispanya ligine gitmek istiyorsun ve ekliyorsun. Takımını almıyorsunuz yani

Mesaj Yetkileri