Spartacus'u anımsattı![]()
Spartacus'u anımsattı![]()
http://twitter.com/#!/umutofkeli/sta...56887785275392
Abdul Kader Keita yeniden Galatasarayımızda! Camiamıza hayırlı olsun. Hoş geldin Kara Şimşek!
http://www.galatasaray.org/galatasar...aber/10841.php
Eboue röportajı![]()
Eboue: Keita milli takımda bir ağabeyim gibidir. Arayıp, ‘Ben artık buraya geldim, sen de buraya gelebilirsin’ deme vaktim gelmiş olabilir.
Keita’dan ağabey olarak bahsettin. Zokora’dan da ağabey olarak bahsettin. Galatasaray’da bir felsefe vardır. Kendinizden bir yaş bile büyükse ağabey denilir. Oradaki felsefe de Asec Mimosa ile çok benzer bir durum çünkü.
Dediğiniz gibi Jamadiuf’un bize öğrettiği gibi ilk prensiplerden biriydi. Kendinizden bir yaş büyük bile olsa sizin ağabeyinizdir. Büyüklerinize karşı saygılı olacaksınız. Onlarla konuşurken her zaman saygınızı göstereceksiniz. Bu da benim bir numaralı felsefem olmuştur. Futbolda benim için en önemli olan şey, saygı. Takım arkadaşlarına, ekibe, rakibe saygı göstermeniz lazım. Futbol mentalitemin en büyük konusu herkese saygı göstermek.
Adam zaten Galatasaray altyapısı gibi bir yerden gelmiş![]()
Aynen yahu çok disiplinli bir oyuncu...Tam bizlik![]()
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
TFF nin 15 Ağustos 2011 tarihli bildirisi ile, kamuoyunun TFF tarafından atılması beklenen adımları yargı sürecinin bazı aşamalarına endekslemesi ve ortaya çıkan yeni belirsizlik önümüzdeki günlerde telafisi daha ağır ve önemli uygulama zorluklarına yol açabilecek olup 12 Temmuz 2011 de web sitemizden yapmış olduğumuz açıklamada belirttiğimiz kaygılarımızı teyid eder niteliktedir.
Umarız bu gelişme kulüplerimizi taşıyamayacağı yeni yükler altına sokmaz.
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Helal olsun . !
Galatasaray bu konuda başından beri fırsatçılık yapıyor bence.Bu son açıklamalarında haklı yönleri var ama genelde durum böyle.
Fırsatçılık yapıyor diye itham edip, bilmiyorum demek enterasan. Soruşturma da sadece Fenerbahçe'nin adı geçmiyor, yapılan açıklamalardan bunu nasıl çıkardın ?
Her kulübün düşüncesini söylemeye hakkı var, verilen karara katılır ya da katılmaz. Galatasaray'ın baskısı ile çekildiğini sanmıyorum, öyleyse de Aydınlar federasyonu basiretsizmiş.
ünal aysal tokat gibi cevaplar vermeye devam ediyor. helal başkana.
Bilmiyorum derken Fenerbahçe'siz bir lig istemekten başka belirli bir çıkarları olmayabilir demek istedim.
Her kulübün düşüncesini söylemeye hakkı var tabi ki ama federasyonu baskı altında tutmaya çalışmak aceleyle karar vermeye sevk etmeye hakkı yok.O günkü açıklama için diyorum.
Galatasaray ve Trabzonspor dışında herkes federasyonun arkasında gözüküyor, haliyle baskı oluşturacak bir çoğunluk yok ortada.
MeMo işinize gelmeyen cevaplar duyduğunuz için bu tepkiler. Gereken ne varsa söylüyor bunu yönetim.
Burada önemli olan kimin doğruyu iletmediğidir. İzlediğim süreçte şunu bizzat Aydınlar'dan duydum. Hatta toplantıyı bitirdi derken bir anda tekrar mikrofonlar açıldı ve tüm kulüpler kararlarımızı destekliyor, teşekkür ediyorum dedi. Galatasaray'ın açıklamasıyla iki ihtimal ortaya çıkıyor.
Ya Galatasaray destek verip sonra bu açıklamayı yapıyor ya da federasyon herkesin desteklediği rüyasına kendini inandırmış.
Sonunda mac biletimi aldim beyler =)
![]()
Ali Dürüst orada federasyonun alacağı kararın arkasındayız diyor, devamında federasyon bir karar alamıyor ve açıklama yapılıyor. Federasyon hala karar almış değil, kucağındaki bombayı hoplatıp duruyor. Sonra suçlu lig şaibe ile başlamasın, belirsizlik herkese zarar diyenler oluyor.
galatasaray kulübünün istediği gibi bi konuyu yorumlamaya hakkı vardır...buna da kiimse engel olamaz..nasıl fenerbahçe yönetiminin kişiler ve kurumlar farklıdır bunu federasyon göz önünde tutsun dediğinde olduğu gibi...
İnşallah asları dinlendirir Real.![]()
Ronaldo Olmasin Yeter"li![]()
Fiyat yeni dikkatimi çekti. 110 Lira fazla değilmi yahu. Altı üstü bi hazırıl maçı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adamların yedek kulübesinde Kaka, Coentrao oturuyor sen fiyata fazla diyosun![]()
Bilet Aslinda normal gibi cunki kale arkasi almadim Ve en on taraflardan aldim bu Oyuncularin sahaya ciktigi yerden maratona yakin bi yer oluyor galiba adini tam bilmiyorum![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-oSCF8Bl-ys
Sardır sardır dinle.
Abdülkadiriyyeee![]()