Sayfa 81 / 578 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Spartacus'u anımsattı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Spartacus'u anımsattı

Lord Eddard Stark'ı daha çok anımsattı bana

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

http://twitter.com/#!/umutofkeli/sta...56887785275392

Abdul Kader Keita yeniden Galatasarayımızda! Camiamıza hayırlı olsun. Hoş geldin Kara Şimşek!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eboue: Keita milli takımda bir ağabeyim gibidir. Arayıp, ‘Ben artık buraya geldim, sen de buraya gelebilirsin’ deme vaktim gelmiş olabilir.

Keita’dan ağabey olarak bahsettin. Zokora’dan da ağabey olarak bahsettin. Galatasaray’da bir felsefe vardır. Kendinizden bir yaş bile büyükse ağabey denilir. Oradaki felsefe de Asec Mimosa ile çok benzer bir durum çünkü.
    Dediğiniz gibi Jamadiuf’un bize öğrettiği gibi ilk prensiplerden biriydi. Kendinizden bir yaş büyük bile olsa sizin ağabeyinizdir. Büyüklerinize karşı saygılı olacaksınız. Onlarla konuşurken her zaman saygınızı göstereceksiniz. Bu da benim bir numaralı felsefem olmuştur. Futbolda benim için en önemli olan şey, saygı. Takım arkadaşlarına, ekibe, rakibe saygı göstermeniz lazım. Futbol mentalitemin en büyük konusu herkese saygı göstermek.

Adam zaten Galatasaray altyapısı gibi bir yerden gelmiş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen yahu çok disiplinli bir oyuncu...Tam bizlik

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

TFF nin 15 Ağustos 2011 tarihli bildirisi ile, kamuoyunun TFF tarafından atılması beklenen adımları yargı sürecinin bazı aşamalarına endekslemesi ve ortaya çıkan yeni belirsizlik önümüzdeki günlerde telafisi daha ağır ve önemli uygulama zorluklarına yol açabilecek olup 12 Temmuz 2011 de web sitemizden yapmış olduğumuz açıklamada belirttiğimiz kaygılarımızı teyid eder niteliktedir.

Umarız bu gelişme kulüplerimizi taşıyamayacağı yeni yükler altına sokmaz.

Galatasaray Spor Kulübü
    Yönetim Kurulu

Helal olsun . !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu konuda başından beri fırsatçılık yapıyor bence.Bu son açıklamalarında haklı yönleri var ama genelde durum böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Galatasaray bu konuda başından beri fırsatçılık yapıyor bence.Bu son açıklamalarında haklı yönleri var ama genelde durum böyle.
    Ne gibi bir fırsatçılık, kulüp ne kazanır ki bu durumdan ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ne gibi bir fırsatçılık, kulüp ne kazanır ki bu durumdan ?
    Bilmiyorum,Fenerbahçe'siz bir lig istiyor olabilirler.

Galatasaray,Türk futbolunda önemli bir öğe olabilir ama kendilerini karar mercii yerine koymaya hakları yok.İlk iddianameyi bekleme kararı Galatasaray'ın baskısı sonucu geri çekilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bilmiyorum,Fenerbahçe'siz bir lig istiyor olabilirler.

Galatasaray,Türk futbolunda önemli bir öğe olabilir ama kendilerini karar mercii yerine koymaya hakları yok.İlk iddianameyi bekleme kararı Galatasaray'ın baskısı sonucu geri çekilmişti.
    Fırsatçılık yapıyor diye itham edip, bilmiyorum demek enterasan. Soruşturma da sadece Fenerbahçe'nin adı geçmiyor, yapılan açıklamalardan bunu nasıl çıkardın ?

Her kulübün düşüncesini söylemeye hakkı var, verilen karara katılır ya da katılmaz. Galatasaray'ın baskısı ile çekildiğini sanmıyorum, öyleyse de Aydınlar federasyonu basiretsizmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ünal aysal tokat gibi cevaplar vermeye devam ediyor. helal başkana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fırsatçılık yapıyor diye itham edip, bilmiyorum demek enterasan. Soruşturma da sadece Fenerbahçe'nin adı geçmiyor, yapılan açıklamalardan bunu nasıl çıkardın ?

Her kulübün düşüncesini söylemeye hakkı var, verilen karara katılır ya da katılmaz. Galatasaray'ın baskısı ile çekildiğini sanmıyorum, öyleyse de Aydınlar federasyonu basiretsizmiş.
    Bilmiyorum derken Fenerbahçe'siz bir lig istemekten başka belirli bir çıkarları olmayabilir demek istedim.

Her kulübün düşüncesini söylemeye hakkı var tabi ki ama federasyonu baskı altında tutmaya çalışmak aceleyle karar vermeye sevk etmeye hakkı yok.O günkü açıklama için diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray ve Trabzonspor dışında herkes federasyonun arkasında gözüküyor, haliyle baskı oluşturacak bir çoğunluk yok ortada.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

MeMo işinize gelmeyen cevaplar duyduğunuz için bu tepkiler. Gereken ne varsa söylüyor bunu yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burada önemli olan kimin doğruyu iletmediğidir. İzlediğim süreçte şunu bizzat Aydınlar'dan duydum. Hatta toplantıyı bitirdi derken bir anda tekrar mikrofonlar açıldı ve tüm kulüpler kararlarımızı destekliyor, teşekkür ediyorum dedi. Galatasaray'ın açıklamasıyla iki ihtimal ortaya çıkıyor.

Ya Galatasaray destek verip sonra bu açıklamayı yapıyor ya da federasyon herkesin desteklediği rüyasına kendini inandırmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sonunda mac biletimi aldim beyler =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Burada önemli olan kimin doğruyu iletmediğidir. İzlediğim süreçte şunu bizzat Aydınlar'dan duydum. Hatta toplantıyı bitirdi derken bir anda tekrar mikrofonlar açıldı ve tüm kulüpler kararlarımızı destekliyor, teşekkür ediyorum dedi. Galatasaray'ın açıklamasıyla iki ihtimal ortaya çıkıyor.

Ya Galatasaray destek verip sonra bu açıklamayı yapıyor ya da federasyon herkesin desteklediği rüyasına kendini inandırmış.
    Sürecin başında kulüplerle yapılan toplantıda Ali Dürüst destek vermiş resmi site aksi yönde tepki vermişti.

Belki aynı durum yine olmuştur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Dürüst orada federasyonun alacağı kararın arkasındayız diyor, devamında federasyon bir karar alamıyor ve açıklama yapılıyor. Federasyon hala karar almış değil, kucağındaki bombayı hoplatıp duruyor. Sonra suçlu lig şaibe ile başlamasın, belirsizlik herkese zarar diyenler oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sonunda mac biletimi aldim beyler =)

Vay. Hayırlı olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

galatasaray kulübünün istediği gibi bi konuyu yorumlamaya hakkı vardır...buna da kiimse engel olamaz..nasıl fenerbahçe yönetiminin kişiler ve kurumlar farklıdır bunu federasyon göz önünde tutsun dediğinde olduğu gibi...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Vay. Hayırlı olsun

saolasin arkadasim heycanliyim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İnşallah asları dinlendirir Real.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ronaldo Olmasin Yeter"li

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fiyat yeni dikkatimi çekti. 110 Lira fazla değilmi yahu. Altı üstü bi hazırıl maçı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adamların yedek kulübesinde Kaka, Coentrao oturuyor sen fiyata fazla diyosun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Adamların yedek kulübesinde Kaka, Coentrao oturuyor sen fiyata fazla diyosun
    Onlar için sıradanlaşmıştır artık

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bilet Aslinda normal gibi cunki kale arkasi almadim Ve en on taraflardan aldim bu Oyuncularin sahaya ciktigi yerden maratona yakin bi yer oluyor galiba adini tam bilmiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=-oSCF8Bl-ys

Sardır sardır dinle.

Abdülkadiriyyeee

Mesaj Yetkileri