-
17.Ağustos.2011, 17:38
Bence bütün Fm ciler İngilizceyi bu oyun sayesinde çok iyi çözecek.İşte SI de o zaman Türkçe dil yaması çıkaracak.Amaç gıcıklık ya olur mu olur.Bu arada şakayı bir yana bırakırsak bunu kendi içimizde çözmemiz gerek.Turksportal ın anadolu takımları dataları hakkında bizden yardım almak yerine SI den yeni eklenen dil dosyalarını talep etmesi gerekmektedir.Ondan sonra da bu sitede İngilizce-Türkçe çeviri yapacak arkadaşlardan yardım istenmelidir.Dil dosyası ne kadar büyük olursa olsun bence 20 kişilik bir ekip günde 2 saat çalışarak en fazla 2 ayda tamamlar diye düşünüyorum.
Ayrıca Turksportalın maddi kazanç sağladığına ben de inanmıyorum üyelik bedava site üzerinden yamaları indirmek bedava herşey bedava.Bunda bir şey yok.Dil yaması için çalışma konusunda da işin zor olduğunu biliyorum ama yapılmayacak iş olmadığını da düşünüyorum.bende istek var ama ingilizce ileri düzey değil malesef.Gene de dil dosyası elde edilip bir parçası verilse kelimelere sözlükten baka baka elimden geldiğince çeviririm.Bu sitenin üye sayısının gayet iyi olduğunu ve mutlaka ingilizceden ileri düzey anlayan 20 arakdaş çıkabileceğini düşünüyorum.Hadi ingilizceden ileri düzey anlayan 20 arkadaş çıkmadı.orta düzey anlayan 100 arkadaş da çıkabilir ben de dahil olmak üzere.Olmadı paylaştırılsın sözlüğe baka baka çevirelim.Ya da orjinal oyuna vereceğimize o parayla bu dil dosyasından pay alan herkes ingilizce uzmanına parayla çevirtip turksportala geri yollasın ilgili olduğu kısmını turksportal birleştirsin.Bilmiyorum söylediklerim çok mu saçma ama boş durmaktansa fikir üretmeye çalışıyorum
Mesaj Yetkileri