Quote Originally Posted by okumus View Post
Oyun Türkçe çıksa bu sitenin kullanıcı sayısı düşecek site sahiplerinin cebine giren para düşecek neden mi ? Turksportal Türkçe yamaya gerek kalmayacak bu siteye ilk kez girenlerin çoğu türkçe yama için giriyor sonra sitenin diğer hizmetlerini görüp kalıyorlar. Sabah mesaj yazmıstım silinmiş hoşunuza gitmedi sanırım .
Bu şekilde devam edersen burada fazla barınamayacağını belirtmek isterim. Barınmanı isterim ama kurallara uyarak. Önceki mesajında evet hoşumuza gitmedi ve sildik. Sebebi ırkçı yaklaşımın ve uyarı aldın. Alıntı yaptığım bu mesajında da korsanı özendirmekten dolayı uyarı aldın. Korsana bu forumlarda izin vermiyoruz ve vermeyeceğiz.

Nasıl bir bakış açısı içerisinde olduğunu ise çözemiyorum, bu sitenin temelleri 1997'ye dayanıyor ve türkçe yama nedeniyle popüler olmadı. Oyunda şu anda oynadığın Türk ligi'nin Sports Interactive anketlerinden birinci çıkartmasına vesile olurken, binlerce insana fayda sağlayan bir kaynak olarak kalmaya da devam edecek. 2009'dan bu yana Türkçe yama yapmıyoruz. Öyle bir gayret içerisinde olsaydık her sene birşeyler çıkartırdık.

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
Bence bütün Fm ciler İngilizceyi bu oyun sayesinde çok iyi çözecek.İşte SI de o zaman Türkçe dil yaması çıkaracak.Amaç gıcıklık ya olur mu olur.Bu arada şakayı bir yana bırakırsak bunu kendi içimizde çözmemiz gerek.Turksportal ın anadolu takımları dataları hakkında bizden yardım almak yerine SI den yeni eklenen dil dosyalarını talep etmesi gerekmektedir.Ondan sonra da bu sitede İngilizce-Türkçe çeviri yapacak arkadaşlardan yardım istenmelidir.Dil dosyası ne kadar büyük olursa olsun bence 20 kişilik bir ekip günde 2 saat çalışarak en fazla 2 ayda tamamlar diye düşünüyorum.
SI zaten bu imkanı bize tanıyor. Keşke belirttiğin gibi basit olsa hesap + 20 kişilik ekip, dilersen seni projeye dahil edelim ve bir iki gün 2 saatini ayırarak çalışmanın nasıl ilerlediğini gözlemle.