Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
Bu tip bir ürün her zaman geliştirilmeye devam eder çünkü her zaman piyasa eksik çıkar. Hatırlayalım bu sene oyun dosyalarında bazı yerler değiştirilerek oyuna eklenmiş ancak seçilebilir olmayan kamera açıları seçilebiliyordu. Neden bunu geçen sene sunmadılar da gizlediler ?

Ellerinde bir uygulama listesi olduğu doğru ancak bir yıla bölmüyorlar, her firmada olduğu gibi zaten hazır olan şeyleri gıdım gıdım kaşıkla veriyorlar sonra da kepçeyle alıyorlar.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi lisansı alınmış olsa Şampiyonlar Ligi kupası konurdu oraya, kupa ŞL kupası değil.
Bir yazılım geliştirici olarak bu belirttiklerine katılmıyorum, o zaman bu kadar yazılımcı çalıştırmanın anlamı ne olabilir ki? Oyunun geliştirilmesi başlı başına bir derya, son noktası yok. Adamlar her sene oyundaki bir noktaya odaklanıyorlar. Yeni ekledikleri veya güncelledikler alanlar mevcut. He belki oyun kodlarına yansımış ama oyunda aktif olmamış noktalar mevcut olabilir ve testlerden geçmemiştir, açıklanmamıştır. Hatta bir alana müdahale edince diğer bölümde saçma hatalar olabiliyor. Yaptıkları iş iyi demiyorum ama uyguladıkları çalışma politikası bu. Her yazılım geliştirici şirkette olduğu gibi onlarda da oyuna ait eklenecek özelliklerin listleri, deadlinelar var. Belirttiğin kamera mevzusu tamamen bir bug dan ibaret. Bu özellik halen yok ve 3d motorunun sunduğu nimetin açıklarından faydalanılmış üstelik bu içeriden sızdırılma bir bilgi ile olduğu iddia ediliyor. Olabilir böyle şeyler. Belirttiğim gibi beklentilerimiz ne olmalı. Benim beklentim bu eklentilerden ziyade maç motorunda saçmalıkların olmaması.