Sayfa 39 / 130 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ne Higuen ne benzema bu takimin forveti degil higuen oyuna girdi ama goremedik hic kendisini gecmis yillara gore madrid duzeldi bana gore barca karsisinda futbol olarak

son soyluecegim sey mourinho hocalik olarak iyi ama karakteri bozuk insanlik dersi almamis bir adam gidip barcelonanin ekibinden bi adamin arkasindan vurdu adam geri karsiligini verdi tabi

ayriyetten mourinhonun bir cirkefligi daha.

http://www.youtube.com/watch?v=Ekc9X23vivg

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Lionel Messi:'Ertem Şener düş artık yakamdan!'

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ne Higuen ne benzema bu takimin forveti degil higuen oyuna girdi ama goremedik hic kendisini gecmis yillara gore madrid duzeldi bana gore barca karsisinda futbol olarak

son soyluecegim sey mourinho hocalik olarak iyi ama karakteri bozuk insanlik dersi almamis bir adam gidip barcelonanin ekibinden bi adamin arkasindan vurdu adam geri karsiligini verdi tabi

ayriyetten mourinhonun bir cirkefligi daha.

http://www.youtube.com/watch?v=Ekc9X23vivg
    Vurdu mu? Yanlış izlemişsin. Doğru izleyip öyle insanlar hakkında hakaret savur derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Zaten dediğim gibi hakemin hatası yokmudur elbet vardır bende dikkat ettim bir kaç pozisyonda dediğin gibi oldu.Neyse elin İspanya'sında olanlar için birbirimizle tartışmaya gerek yok
    Yok kardeşim iki kelime futbol konuşuyoruz sıkıntı yok merak etme

Bu arada Messi'nin oyununu Xavi-İniesta ikilisine bağlayanlara çok gülüyorum.. Kabul edinki bu adam şu anda tüm coğrafyanın en iyisi..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Vurdu mu? Yanlış izlemişsin. Doğru izleyip öyle insanlar hakkında hakaret savur derim.

Tanimadigin insanin kulagini nasil cekersin peki sence insanliga uygun bir davranis"mi ? Bir madrid taraftari olarak ben mourinhoya yakistiramiyorum boyle seyleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaki emminin ifade süper

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pep: Bıktım gene mi Madrid

Fabregas da 6 senede kazanamadığı kupayı Barcelona ile 15 dakikada kazandı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by anil luque View Post

Bu arada Messi'nin oyununu Xavi-İniesta ikilisine bağlayanlara çok gülüyorum.. Kabul edinki bu adam şu anda tüm coğrafyanın en iyisi..
    sizde bunu anlamak istemiyorsunuz Messi arjantin milli takim formasi altinda ne yapti arkasinda xavi ve iniesta olmadigi surece messi hic birsey yapamaz. messi kotu demiyorum iyi topcu ama xavi ve iniesta oldugu surece iyi bir topcu messi su an baska bir takima gitsin bi milan chelsea vs vs barcadaki performansinin yarisini gosteremez.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam sevindim Zaten haklı çıksak çıkmasak ne elimize bir şey geçmiyor

Aynen ya Messi tek başına bir futbol ilahı Cavi ve Iniesta'yı bağlamak çok komik olur.Geçen sene Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bernabeu'da Messi'nin attığı golü PES'de bile atamazlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Tanimadigin insanin kulagini nasil cekersin peki sence insanliga uygun bir davranis"mi ? Bir madrid taraftari olarak ben mourinhoya yakistiramiyorum boyle seyleri.
    Kulagını cekmek diyeilm o zaman vurdu demeyelim.
    Tanımadığın insanlar diye maç da yapmasınlar istersen.
    Neyse Mourinho'yu savunmuyorum sadece "vurdu" deyince düzelteyim dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="5OsJ1rZp9fQ"]...[/YOUTUBE]

başımıza bu belayı ümit aktansarmış

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mesut: ben sedat peker'in yeğeniyim ulan!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pardon ''X yerine ''C'' yazmışım

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Arda-Sinem,Pique-Shakira,Messi-Ertem

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Pep: Bıktım gene mi Madrid

Fabregas da 6 senede kazanamadığı kupayı Barcelona ile 15 dakikada kazandı
    Valla aynen öyle. Bi de bu gece dua etsin bacağı sağlam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sizde bunu anlamak istemiyorsunuz Messi arjantin milli takim formasi altinda ne yapti arkasinda xavi ve iniesta olmadigi surece messi hic birsey yapamaz. messi kotu demiyorum iyi topcu ama xavi ve iniesta oldugu surece iyi bir topcu messi su an baska bir takima gitsin bi milan chelsea vs vs barcadaki performansinin yarisini gosteremez.
    Gösterir bence Milli takımda oynamak farklı kulüpte oynamak farklı bana göre koy Messi'yi Real Madrid'e gene aynı şekilde atar koy Chelsea'ye gene atar Milli takımda uzun süre oynamıyor insan ama kulüpte kos koca bir sezon aynı adamlarla oynuyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

O zaman iyi gülmeler

Maradona neden büyük futbolcu böyle başkasına bağlı değildi de onun için.Adam o kadar tekmeye rağmen müthiş paslar atıyordu yerden kalkmamasına rağmen işini yapıyordu.Şimdi Messi'ye 2 tekme gelse 1 ay sakatlanır kalır şurda.Artı Xavi İniesta Arjantin'de yok 2006 Dünya Kupası,2010 Dünya Kupası,2007 Copa America,2011 Copa America bana Messi'nin şu kupalarda yaptığı büyük futbolcuya yakışır bir kahramanlığını işini göstersene.Adam milli takımda koca sıfır kabul etmek gerekir.Ama ne hikmetse oyuna Xavi ve İniesta girince Messi'ye bişeyler oluyo gol de atıyo asistde yapıyo tesadüf olmasa gerek öyle değil mi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şaka bi yana ciddi eleştri yapmak gerekirse;

higuain orduya ,benzema mersin idman yurduna falan kiralik gönderilsin de burunları sürtsün biraz çile çeksinler.

Gerilimi üst düzey tutmak Mourinho'nun stratejisi olabilir ama izlediğim el klasikolarda hiç bi olumlu etkisini göremedim ben madrid üzerinde, aksine faul yapıldıkça, tekme,dirsek,tokat yedikçe sakinleşen barçalılar karşısında iyice strese biniyor madridliler, malum olay kulubelere yakın olmasaydı barçadan kimse kart görmezdi.

madridi daha dayanıklı gördüm ben bu maç ama yetmedi, bunu da bir kaç sebebe bağlamak istiyorum, madrid adına en olumlu isim casillas idi yine, bu adamcagız barcelona maçlarını yazsa roman olur bestseller olur.. onun dışında coentrao bana göre marceloyu kesemez, khedira da barcelonayı durdukcak bi isim değil, madem senin önündeki tek takım barça ona göre transfer yapman lazım, higuain ve benzema al birini vur ötekine, ayrıca kaka'ya verilen tölerans da artık yetti, barcelona bugun ihtiyacı olmadığı halde (!), sanchez'i, fabregas'ı alıyorsa, ezeli rakibi buna denk olacak şekilde transfer yapmıyorsa sorun var. bi nuri bi hamitle olmaz bu iş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Realli oyuncular Pes'te kaybedince kolu monitöre fırlatan çocuklar gibiydi. Ayrıca Barcelona'nın Real Madrid kadar faullü oynadığını düşünen arkadaşlar bence olaya taraftar gözüyle bakıyorlar. Barcelonalı oyuncular çok nadiren sert müdahelelerde bulunurken Ramos, Pepe gibi oyuncular durduramadıkları her oyuncuya sert girdiler.

Messi'yi İngiltere'de yaşatmazlar kimse kusura bakmasın. İspanyol hakemler Messi'nin kılına zarar gelmesin diye herşeyi çalıyolar. Ujfalusi bi ay sakatladı diye futbol haini ilan edildi. Ne yani şimdi Rooney'i sakatlayan insanlara bir şey olmuyo. Ronaldo'yu sakatlayanlara bişey olmuyo da Messi ilah mı ona dokunulmuyo. Hakemler çok yanlı çok. Tamam süperstar falan ama, diğer futbolcularınki can değil de, Messi'nin ki mi can sadece?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Arkadaki emminin ifade süper

arkadaki bıyıklı ferdi tayfurun gençliği gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya tamam Real sert oynuyorda Barca'lılarda her poziyonda yattılar. En ufak müdahalede hemen yere yatıp sakat numarası yaptılar. Tiyatrocu olmuş hepsi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Ağustos.2011 at 05:49

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam o zaman şunu da söyleyelim Ronaldo dünyanın en iyisiyse en azından Portekiz'e bir Avrupa Şampiyonası kazandırsın.Ronaldo'nun milli takımdaki performansı Messi'den çokmu farklı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Tamam o zaman şunu da söyleyelim Ronaldo dünyanın en iyisiyse en azından Portekiz'e bir Avrupa Şampiyonası kazandırsın.Ronaldo'nun milli takımdaki performansı Messi'den çokmu farklı ?
    Ciddi değilsindir umarımPortekiz ve Arjantin kadrolarını yan yana koy bi karşılaştır sonra şu mesajı yaz istersen

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Messi bir pozisyonda faul yaptı sonra hakem faulü verince topu alıp vurdu başkası olsa direk sarı çıkarırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya gs fb maçı bu kadar tartışılmıyo bu sitede elin gevuru aldı kupayı boşverin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ya gs fb maçı bu kadar tartışılmıyo bu sitede elin gevuru aldı kupayı boşverin
    Onu tartışsak ceza yeriz şimdi bunda sataşacak bir şey yok muhabbet güzel gider

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen bu hiç konuşulmuyor nedense.Messi'yi sıradan topçu yapıcaksınız neredeyse.Bende Ronaldo sempatizanıyım ancak Messi'ninde yaptıkları görmezden gelinemez.
    Bana göre Ronaldo maç kazandırır,Messi Kupa.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ciddi değilsindir umarımPortekiz ve Arjantin kadrolarını yan yana koy bi karşılaştır sonra şu mesajı yaz istersen
    Niye olmayayım hani Ronaldo tek başına alıp götürüyor ya.Arjantin total futbol oynamıyor ki ayrıca Messi hem ondan oynayamıyor biraz da Xavi ve Iniesta'nın yokluğundan oynayamıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bu olayların patlak vermesini biraz da eski maçların kalıntısına bağlıyabiliriz.

Sayfa 39 / 130 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon

Mesaj Yetkileri