Valla Ümit ben Ronaldo'nun da Portekiz'de bir şey yaptığını görmedim. Sadece kendi evlerinde düzenlenen Avrupa Şampiyonasında finale çıktılar ondada çirkef ve günün futbolunu oynamayan Yunanistan'a yenildiler kupayı kaybettiler
Valla Ümit ben Ronaldo'nun da Portekiz'de bir şey yaptığını görmedim. Sadece kendi evlerinde düzenlenen Avrupa Şampiyonasında finale çıktılar ondada çirkef ve günün futbolunu oynamayan Yunanistan'a yenildiler kupayı kaybettiler
Kafa gitti benimSaçmaladım biraz ama yine Messi ortalamada önde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Messi hakemler tarafından çok kollanıyor. Adam dokunsa faul çalıyor... Ronaldo aynı değil. Kaç kez faul yapılsada zor çalınıyor. Aynı şekilde de oyuncular Messiye dokunmaya korkuyor. Messiyede dikkat ederseniz 19 kişinin arasına rahatça dalabiliyor. Ya faul alır yada geçer zaten.
ahahahah Hala ronaldo messiden iyi diyen futbol cahili insanlar var![]()
Tamam kollanabilir Messi ama şu anda Ronaldo'dan iyi Messi sever olduk 2 dk da![]()
Barcelona-Real Madri maçları;aynı bizim Fenerbahçe-Galatasaray maçları gibi.Fener'de Barça'da her şartta istediği skoru bir şekilde alıyor istisnalar haricinde.
Ronaldo'da Barça'da olsa siz görürdünüz Ronaldo'mu Messi ' mi![]()
dünyanın en iyi futbolcusudur Lionel Messi Real Madrid'i gol manyağı yaptı adamsın !
Barcelona-Real Madrid maçlarının bizim derbi ile alakası yokEl Clasico farklı kültürlerin çatışması oalrak adalandırılıyor diye biliyorum ben
Kavga olarak falan diyorsan evet aynı ama Barca'ya lütfen Fenerbahçe yakıştırması yapmayalım
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
[YOUTUBE="dClG4dgnU_w"]1.gol iniesta[/YOUTUBE]
real li oyuncuların hedefi !
![]()
Last edited by di canio : 18.Ağustos.2011 at 05:15
O Fabregas'ın bacağındaki ne öyle buz mu ? Bi de bildiğimiz koli bandıyla mı yapıştırmışlar onu n'apmışlar, nası' bişey o![]()
madrid hırsını bizden cikarmasa![]()