Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 149 sonuç

Konu: FM 2012 Neden Türkçe Değil?

  1. #31
    Nesil
    2006
    Yer
    Adana
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,407

    Default

    Orijinal satışlarının artması için öncelikle adam gibi bir oyun çıkarmaları lazım.Şahsen yüzde yüz Türkçe yamalı bir fm çıkartsalar dahi oyun fiyatıda uçuk değil 10 lira olsa dahi gidip almam orijinal.Çünkü haketmiyor adamlar.Şuan diablo 3 ü bekliyorum mesela.O çıktığında isterse orijinal fiyatı 300 lira olsun gidip orijinal almazsam namerdim.Niye alıyorum.Çünkü adamlar hakediyor yaptığı oyunlarda.Ama fm yi orijinal almam için bir sebep düşünüyorum ve bir türlü aklıma gelmiyor bir tek sebep.Tamam şuan için piyasadaki en iyi fm oyunu ama öyle olması oyunu adam gibi yapmaları için engel değil.Her sene yüzlerce hata ile oynuyoruz oyunu.Fm serisi çıktığından bu yana her serisini en fazla 2 ay oynadım.Daha fazla oynanmıyor çünkü artık hatalardan dolayı insan bunalıyor sıkılıyor.Bununla mı uğraşacağım diyor ve kaldırıp siliyor.Bize çıkartsınlar cm 01-02 veya 03-04 gibi zevkli bir oyun o zaman orijinal alalım.Ama yok adamlar her sene dandik birkaç yenilikle yeni versiyon sürüyorlar piyasaya ondan sonrada orijinal alın ki türkçe yapalım diyorlar.Daha çok beklerler türkiyede o satış patlamasını.Bundan dolayıda oyunun orijinalinde Türkçe nin daha uzun yıllar oyunda olacağını sanmıyorum.Ancak dışarıdan yapılmış yamalarla türkçe oynarız biz bu oyunu.

  2. Default

    Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu şekilde devam edersen burada fazla barınamayacağını belirtmek isterim. Barınmanı isterim ama kurallara uyarak. Önceki mesajında evet hoşumuza gitmedi ve sildik. Sebebi ırkçı yaklaşımın ve uyarı aldın. Alıntı yaptığım bu mesajında da korsanı özendirmekten dolayı uyarı aldın. Korsana bu forumlarda izin vermiyoruz ve vermeyeceğiz.

    Nasıl bir bakış açısı içerisinde olduğunu ise çözemiyorum, bu sitenin temelleri 1997'ye dayanıyor ve türkçe yama nedeniyle popüler olmadı. Oyunda şu anda oynadığın Türk ligi'nin Sports Interactive anketlerinden birinci çıkartmasına vesile olurken, binlerce insana fayda sağlayan bir kaynak olarak kalmaya da devam edecek. 2009'dan bu yana Türkçe yama yapmıyoruz. Öyle bir gayret içerisinde olsaydık her sene birşeyler çıkartırdık.


    SI zaten bu imkanı bize tanıyor. Keşke belirttiğin gibi basit olsa hesap + 20 kişilik ekip, dilersen seni projeye dahil edelim ve bir iki gün 2 saatini ayırarak çalışmanın nasıl ilerlediğini gözlemle.
    Yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız.Ben uğraşırım dedim zaten.Kesin yaparım demedim ben.Çünkü ingilizce seviyem iyi değil.Olanlar mutlaka vardır demek istiyorum.Data yada geliştirmeyle ilgili yapılacak bir şey varsa mutlaka dahil olurum.Anadolu kulüplerinin datalarıyla ilgili olan çalışma ilanına da katılmıştım ama şimdilik duraksadı.
    Last edited by koraybahce : 18.Ağustos.2011 at 00:37

  3. #33
    Nesil
    2006
    Yer
    Malatya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    6,236

    Default

    Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Milessi geçen Twitter'da "önümüzde Türkçe dil seçeneği ekleyip satışlarını artıramayan, hatta aksine düşüren oyunlar varken kimse belirli rakamlara ulaşılmadan Türkçe dili eklememizi beklemesin" gibisinden bir şeyler söylemişti, bunu da ekleyeyim.

    Crysis, Pes Türkçe çıktı kaç kişi aldı ? benim çevremde eskiden alanlar bile almadı. hatta bazıları "biz amacımıza ulaştık" diye böbürlendiler

    ben oyunun Türkçe çıkmasını istemiyorum. sebeplerden biride yukarıda söylediğim şey.
    PES, Crysis yazı tabanlı oyunlar değil, elma ile armutu karıştırmayalım. Sadece oyunu orjinal alanların Türkçe dili kullanabilmesi sağlansa eminim satışlar çok artacaktır. PES'te veya herhangi bir FPS oyununda bu güne kadar Türkçe dil desteği sıkıntısı çekmedim. Çok da önemli değildi. Ama menajerlik oyununda can damarı gibi bir şey.

  4. #34
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Orijinal satışlarının artması için öncelikle adam gibi bir oyun çıkarmaları lazım.
    Sanırım müzik dinliyorsunuzdur. Dinlediğiniz kişiler kimlerdir bilmiyorum ama mutlaka içinde hakkıyla albüm yapan vardır.

    Mesela ben Manga'nın son albümünü acayip beğeniyorum. Tüm şarkılar mı güzel yapılır arkadaş diyorum. Yani hizmet var, tatmin var. Peki bu albümü benim gibi beğenenlerden bende dahil kaç kişi orjinal cd'sini aldı. Siz sevdiğiniz sanatçılardan kaç tanesinin albümünü aldınız. Bence kimse inkar etmesin. Netten indiriyoruz.

    Ben açıkçası hizmet kalitesi olmadığı için, Türkçe oyunda olmadığı için orjinal almıyorum gibi bir düşüncenin olduğuna inanmıyorum. Yani mükemmel bir oyun çıksa da oyun sadece Türkçe olsa da korsan alım devam eder. Belki tek tük orjinal alan çıkar. Sizde bu tek tük içine girenlerden olursunuz. Oyun orjinal alınmış yada alınmamış benim açımdam hiçbir sorun yoktur. Sadece bu anlayışı herkesi dile getirdiğini ama uygulamada sınıfta kaldığını düşünüyorum.

    Bizim kültürümüzde bu var. Adam mükemmel bir organizasyonla konser verir biz bilet yerine duvardan atlarız. Olay bundan ibarettir.

  5. #35

    Default

    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Sanırım müzik dinliyorsunuzdur. Dinlediğiniz kişiler kimlerdir bilmiyorum ama mutlaka içinde hakkıyla albüm yapan vardır.

    Mesela ben Manga'nın son albümünü acayip beğeniyorum. Tüm şarkılar mı güzel yapılır arkadaş diyorum. Yani hizmet var, tatmin var. Peki bu albümü benim gibi beğenenlerden bende dahil kaç kişi orjinal cd'sini aldı. Siz sevdiğiniz sanatçılardan kaç tanesinin albümünü aldınız. Bence kimse inkar etmesin. Netten indiriyoruz.

    Ben açıkçası hizmet kalitesi olmadığı için, Türkçe oyunda olmadığı için orjinal almıyorum gibi bir düşüncenin olduğuna inanmıyorum. Yani mükemmel bir oyun çıksa da oyun sadece Türkçe olsa da korsan alım devam eder. Belki tek tük orjinal alan çıkar. Sizde bu tek tük içine girenlerden olursunuz. Oyun orjinal alınmış yada alınmamış benim açımdam hiçbir sorun yoktur. Sadece bu anlayışı herkesi dile getirdiğini ama uygulamada sınıfta kaldığını düşünüyorum.

    Bizim kültürümüzde bu var. Adam mükemmel bir organizasyonla konser verir biz bilet yerine duvardan atlarız. Olay bundan ibarettir.
    benimde milessi'nin de tam olarak bahsettiğimiz şey bu. altına imzamı atarım çok güzel bir yorum.

  6. #36

    Default

    Peki oyun çıktıktan sonra %100 bir Türkçe yama görebilcekmiyiz?

  7. #37
    Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir
    Yaş
    38
    Mesajlar
    626

    Default

    benimde anlamadıgım sizin dediginiz gibi eger türkce calısmalar yetismedigi icin türkce cıkmadı olayı dogruysa bu milessi neden satısları begenmedigi icin türkce cıkmadıgını söylüyor oyunu??? neden türk ekibi türkce calısmalarında cok geride kaldı bu yüzden bu yılda türkce cıkarmıyoruz oyunu desinler ancak ekip calısmalarını tamamlayabilirse orjinal yama ile türkceyi oyuna ekleriz diyemiyorlar mı??

    hep ürün satısından bahsediyorlarda cm cok mu sattı da türkce cıkaralım dediler cm ve fm de de kıytırık diller var yani türkce koymak sadece satıs oldugunu düsünmüyorum.. adamların acıklamaları pek tatminkar degil baska sorunlar var gibi sadece satıs bahane edilmesin. türkce cıkarsa orjinal alım artar diye düsünüyorum cnkü anladıgın birseye daha cok ilgi gösterirsin birde yine de türkiyede orjinal oyun fiyatlarına bir göz atılmalı 90tl öyle az bi para degil mümkün oldugunca fiyat düsürülüp sürümden kazansalar daha iyi olmaz mı yani ??

    ts ekibinin calısmalarını tbrik ederim ancak onların dedigi gibi yetismedigi iicn türkce olmadı olayı degil sanırım burda konu..

  8. #38
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    11,339

    Default

    cmyi türkçeye kim çevirdi peki
    işi türklere yıkıyolar cm nası başardı istekleri olsa onlar da bi şekilde el atarlar

  9. #39
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Disco abimin dediklerinin çoğuna katılıyorum ama bu olay sadece bizden ibaret birşey değil. İsteseler tek hareketle geçerler korsanın önüne Cities XL gibi. Cities XL'ın korsanını cd olarak, netten bulmak imkansız. Hepsi trial. Adamlar öyle bir sistem yapmış ki herkes orijinal almak zorunda. Yani bu işin biraz bahanesi. Sanki elin İngiliz'i ya da atıyorum oyunda dili olanlardan Fransız'ı İtalyan'ı direkt gidip orijinal alıyor. Hoop direkt çekiyor internetten torrenti. Oyun çıkmadan önce hem de. Polonyalısı da yapıyor İsveçlisi de birşey değişmiyor. Bizim orijinal almamız için zorundalık daha ön planda PS3 oyunlarında olduğu gibi ama madem öyle Türkçe dil ekini sadece Türkiye bölgesi için özel versiyonla çıkarır. Cities XL'da olduğu gibi özel bir sistem yapar, orijinal alan Türkçe oynar almayan İngilizce. O işin de kaçağı bulunur mutlaka dil dosyaları değiştirilir ama çok büyük bir artış olacağına eminim satışta.

    Eralp(Addolorato)'in bir sözü vardı geçmiş bir konuda. Adamlar kapak resmi için 5 kuruş para vermiyor, dil için 10.000 satış istemeleri çok doğal

  10. #40
    Nesil
    2006
    Yer
    Malatya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    6,236

    Default

    Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Disco abimin dediklerinin çoğuna katılıyorum ama bu olay sadece bizden ibaret birşey değil. İsteseler tek hareketle geçerler korsanın önüne Cities XL gibi. Cities XL'ın korsanını cd olarak, netten bulmak imkansız. Hepsi trial. Adamlar öyle bir sistem yapmış ki herkes orijinal almak zorunda. Yani bu işin biraz bahanesi. Sanki elin İngiliz'i ya da atıyorum oyunda dili olanlardan Fransız'ı İtalyan'ı direkt gidip orijinal alıyor. Hoop direkt çekiyor internetten torrenti. Oyun çıkmadan önce hem de. Polonyalısı da yapıyor İsveçlisi de birşey değişmiyor. Bizim orijinal almamız için zorundalık daha ön planda PS3 oyunlarında olduğu gibi ama madem öyle Türkçe dil ekini sadece Türkiye bölgesi için özel versiyonla çıkarır. Cities XL'da olduğu gibi özel bir sistem yapar, orijinal alan Türkçe oynar almayan İngilizce. O işin de kaçağı bulunur mutlaka dil dosyaları değiştirilir ama çok büyük bir artış olacağına eminim satışta.

    Eralp(Addolorato)'in bir sözü vardı geçmiş bir konuda. Adamlar kapak resmi için 5 kuruş para vermiyor, dil için 10.000 satış istemeleri çok doğal
    Cities XL'ın korsanını çok rahat bulabilirsin.

  11. #41
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    2011'i mi kastediyorsun bilmiyorum Emrah abi ama ben ilkini 40 dereden su getirdiysem bile bulamamıştım Gerçi orijinalini de bulamamıştım.

  12. #42
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    11,339

    Default

    Quote Originally Posted by Revolution View Post
    2011'i mi kastediyorsun bilmiyorum Emrah abi ama ben ilkini 40 dereden su getirdiysem bile bulamamıştım Gerçi orijinalini de bulamamıştım.
    belki öyle bi oyun hiç olmamıştır

  13. #43
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    O kadar da değil

  14. #44
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Yorumlar ve verilen tepkiler ortada. Bence burada en büyük ve zor sorumluluk TSİ yönetiminde. Yapacakları çalışmalarla bu krizi yönetebilirler. İşlerinin kolay olmadığı da çok açık. Ancak Resmi site olmanın sorumluluğunu kabul etmek de gerekir bana göre.

  15. #45
    Nesil
    2006
    Yer
    Malatya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    6,236

    Default

    Bu yama belli yüzdelere ulaşınca yayınlansa daha iyi olur, illa % 100 olacak diye bir şey yok.

  16. #46
    Nesil
    2006
    Yer
    Adana
    Yaş
    35
    Mesajlar
    1,407

    Default

    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Sanırım müzik dinliyorsunuzdur. Dinlediğiniz kişiler kimlerdir bilmiyorum ama mutlaka içinde hakkıyla albüm yapan vardır.

    Mesela ben Manga'nın son albümünü acayip beğeniyorum. Tüm şarkılar mı güzel yapılır arkadaş diyorum. Yani hizmet var, tatmin var. Peki bu albümü benim gibi beğenenlerden bende dahil kaç kişi orjinal cd'sini aldı. Siz sevdiğiniz sanatçılardan kaç tanesinin albümünü aldınız. Bence kimse inkar etmesin. Netten indiriyoruz.

    Ben açıkçası hizmet kalitesi olmadığı için, Türkçe oyunda olmadığı için orjinal almıyorum gibi bir düşüncenin olduğuna inanmıyorum. Yani mükemmel bir oyun çıksa da oyun sadece Türkçe olsa da korsan alım devam eder. Belki tek tük orjinal alan çıkar. Sizde bu tek tük içine girenlerden olursunuz. Oyun orjinal alınmış yada alınmamış benim açımdam hiçbir sorun yoktur. Sadece bu anlayışı herkesi dile getirdiğini ama uygulamada sınıfta kaldığını düşünüyorum.

    Bizim kültürümüzde bu var. Adam mükemmel bir organizasyonla konser verir biz bilet yerine duvardan atlarız. Olay bundan ibarettir.
    haklısın birçok şeyi beğenmeme rağmen korsan alıyorum onda yalan yok.Ama belirttiğim gibi örneğin Diablo 3 çıksın 300 milyon olsun gerekirse borca girer yine gider alırım.Çünkü harbiden hakediyor oyun bunu.Ayrıca adamlar öyle bir sistem yapmışki mesela 2000 de çıkan diablo 2 yi, korsan olarak single player olarak sorunsuz olarak oynayabiliyorsun.Ancak battle.net ten online oynayabilmen için kesinlikle orijinal oyununun olup kendi sitesinden kayıt ettirmen gerekiyor oyunu.Hal böyle olunca ister istemez oyunu orijinal alacağız.Sistem gayet güzel adamlar işini biliyor ve ona göre piyasaya oyun çıkartıyor.Olay budur.Ne zaman Sigames de Bllizard seviyesine gelir işte ozaman orijinal sattırmaya başlar.

  17. #47
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Quote Originally Posted by Revolution View Post
    2011'i mi kastediyorsun bilmiyorum Emrah abi ama ben ilkini 40 dereden su getirdiysem bile bulamamıştım Gerçi orijinalini de bulamamıştım.
    2009'u da 2011'i de Limited Edition'ıda buldum ben Kaan,hiç zor olmadı.

  18. #48
    Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,314

    Default

    Yine hayal karaklığı yaşattılar. Bir sistem geliştirsinler türkçe dil paketi sadece orjinal oyunda çalışsın bak o zaman nasıl patlıyor orjinal oyun satışı

  19. #49
    vedat1987 Misafir

    Default

    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Sanırım müzik dinliyorsunuzdur. Dinlediğiniz kişiler kimlerdir bilmiyorum ama mutlaka içinde hakkıyla albüm yapan vardır.

    Mesela ben Manga'nın son albümünü acayip beğeniyorum. Tüm şarkılar mı güzel yapılır arkadaş diyorum. Yani hizmet var, tatmin var. Peki bu albümü benim gibi beğenenlerden bende dahil kaç kişi orjinal cd'sini aldı. Siz sevdiğiniz sanatçılardan kaç tanesinin albümünü aldınız. Bence kimse inkar etmesin. Netten indiriyoruz.

    Ben açıkçası hizmet kalitesi olmadığı için, Türkçe oyunda olmadığı için orjinal almıyorum gibi bir düşüncenin olduğuna inanmıyorum. Yani mükemmel bir oyun çıksa da oyun sadece Türkçe olsa da korsan alım devam eder. Belki tek tük orjinal alan çıkar. Sizde bu tek tük içine girenlerden olursunuz. Oyun orjinal alınmış yada alınmamış benim açımdam hiçbir sorun yoktur. Sadece bu anlayışı herkesi dile getirdiğini ama uygulamada sınıfta kaldığını düşünüyorum.

    Bizim kültürümüzde bu var. Adam mükemmel bir organizasyonla konser verir biz bilet yerine duvardan atlarız. Olay bundan ibarettir.
    Yapmayın bunlarla geçiştirilemez bu konu. Sizin yazdığınızı okuyanda sadece Türkler korsan kullanıyor zanneder. Dünyanın heryerinde korsan kullanımı üç aşağı beş yukarı neredeyse eşittir kimse hikaye anlatmasın. Yani Polonyalılar, Ruslar bizden daha az korsan kullanım oranına sahip derseniz gülerim sadece size.

  20. #50
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    11,339

    Default

    Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Yine hayal karaklığı yaşattılar. Bir sistem geliştirsinler türkçe dil paketi sadece orjinal oyunda çalışsın bak o zaman nasıl patlıyor orjinal oyun satışı
    bizim millet ayar çeker ona kardşm hiçbi şekilde önünü alamazsın

  21. #51

    Default

    Benim bildiğim üretici firma daha çok satmak için tüketicinin isteklerine göre hareket eder. Fakat adamlar diyor ki ' siz oyunu orjinal alın biz Türkçe yaparız. ' Böyle saçma bir mantık olamaz. Sen oyunu Türkçe yapıcaksın ki bizde gidip emeğinizin karşılığı olarak oyunu orjinal alalım. Adamlar oyunu Türkçe çıkarmıyorsa zaten bizi hedef kitlesine almıyordur. Kaale bile alınmıyoruz gerçek bu aslında.
    Ayrıca Türkiye de FM oynayan büyük bir kitle var bunu biliyoruz ki onlarda biliyor. Oyunun bu kadar çok oynandığı bir ülkede bu risk alınamıyor mu ?
    ' Siz oyunu orjinal alın biz Türkçe çıkarırız ' diyerek bahaneler üretiyorlar maalesef. Bizde diyoruz ki ' Türkçe yapın alalım ' bu böyle sürer gider. FM yi Türkçe oynamak hayal

  22. #52
    Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,314

    Default

    Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Benim bildiğim üretici firma daha çok satmak için tüketicinin isteklerine göre hareket eder. Fakat adamlar diyor ki ' siz oyunu orjinal alın biz Türkçe yaparız. ' Böyle saçma bir mantık olamaz. Sen oyunu Türkçe yapıcaksın ki bizde gidip emeğinizin karşılığı olarak oyunu orjinal alalım. Adamlar oyunu Türkçe çıkarmıyorsa zaten bizi hedef kitlesine almıyordur. Kaale bile alınmıyoruz gerçek bu aslında.
    Ayrıca Türkiye de FM oynayan büyük bir kitle var bunu biliyoruz ki onlarda biliyor. Oyunun bu kadar çok oynandığı bir ülkede bu risk alınamıyor mu ?
    ' Siz oyunu orjinal alın biz Türkçe çıkarırız ' diyerek bahaneler üretiyorlar maalesef. Bizde diyoruz ki ' Türkçe yapın alalım ' bu böyle sürer gider. FM yi Türkçe oynamak hayal
    Söylediklerine virgülünden noktasına katılıyorum

  23. #53
    Nesil
    2008
    Yer
    Antakya
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,687

    Default

    Türkçe çıkmayacaksa SI'den bir isteğim var. Oyundaki istediğimiz bir yazıyı kopyalama şansı versin. En azından direk Google Translate ye atmak daha kolay olur.

  24. #54
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Türkçe çıkmayacaksa SI'den bir isteğim var. Oyundaki istediğimiz bir yazıyı kopyalama şansı versin. En azından direk Google Translate ye atmak daha kolay olur.
    bu çok iyi olur işte
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  25. #55

    Default

    ingilizceden çevirmek bu kadar mı zor bilmiyorum. 50 lira verirsin bir ingiliz dilbilimi ya da ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisine çok rahat çevirilir diye düşünüyorum. bu oyunu oynayan ve iyi ingilizce bilen arkadaşlar mutlaka vardır onlar da destek verse bu işe yardımcı olsa çok iyi olur. %100 Türkçe oynamak istiyorum artık. en son 01-02'yi tam Türkçe oynamıştım.

  26. #56
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    o kadar kolay olsaydı bu kadar sıkıntı olmazdı. ya da her sene %100 luk bir sürü türkçe yama olurdu etrafta
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  27. #57
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Yapmayın bunlarla geçiştirilemez bu konu. Sizin yazdığınızı okuyanda sadece Türkler korsan kullanıyor zanneder. Dünyanın heryerinde korsan kullanımı üç aşağı beş yukarı neredeyse eşittir kimse hikaye anlatmasın. Yani Polonyalılar, Ruslar bizden daha az korsan kullanım oranına sahip derseniz gülerim sadece size.
    Benim yazdıklarım Türkiye'de varolan herhangi bir sınav sisteminde kullanılsaydı ve paragrafta anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisi deseydi "Sadece Türkler korsan kullanmaktadır." şıkkını işaretleyip soruyu yanlış yapacaktınız.

    Benim yazdığım paragraftaki anlam ise;

    "Hizmet kalitesi artarsa yada Türkçe olursa ben korsan kullanmam diyenlerin aslında hizmet kalitesi olan ve tatmin eden ürünlerde de orjinal kullanmadığıdır."

    Tüm dünyanın korsan kullandığının bende farkındayım. İster Rus ister Alman ister Türk korsan ya da orjinal kullansın. Benim bu işten ne bir karım ne de zararım vardır. Yine orjinal kullanında şu oyuna Türkçe eklensin gibi bir beklentim de yoktur. Siz korsan almaya devam edebilirsiniz. Biz gerek FM içeriği olarak gerekse Türkçe'nin eklenmesi için üstümüze düşmediği halde düşmüşten öte çaba gösteriyoruz. Yine tekrarlamakta fayda görüyorum.

    Bu işi I go, you go, we go zannedenler varsa öncelikli olarak bir sorum ve bir de ricam olacaktır.

    Bu kadar basit bir konuyu neden kendileri veya bir başkası bugüne kadar üstlenmedi.

    Ricama gelirsem dosyaları verelim. Bu kadar basit bir işi %100 yetiştirsinlerde oyuna ekleyelim ya da en kötü yama olarak çıkaralım.

  28. #58
    Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul
    Mesajlar
    327

    Default

    Basit iş değil arkadaşlar çeviri işi aşırı derecede zor ve sıkıcı. Ayıca FM'de gördüğünüz ile çeviride karşılaştığınız yazılar çok farklı. Oyun neredeyse yazıdan ibaret belki oyun içerisinde bu kadar cümle olduğuna bile inanmazsınız fakat işin gerçeği bu.

  29. #59
    vedat1987 Misafir

    Default

    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Benim yazdıklarım Türkiye'de varolan herhangi bir sınav sisteminde kullanılsaydı ve paragrafta anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisi deseydi "Sadece Türkler korsan kullanmaktadır." şıkkını işaretleyip soruyu yanlış yapacaktınız.

    Benim yazdığım paragraftaki anlam ise;

    "Hizmet kalitesi artarsa yada Türkçe olursa ben korsan kullanmam diyenlerin aslında hizmet kalitesi olan ve tatmin eden ürünlerde de orjinal kullanmadığıdır."

    Tüm dünyanın korsan kullandığının bende farkındayım. İster Rus ister Alman ister Türk korsan ya da orjinal kullansın. Benim bu işten ne bir karım ne de zararım vardır. Yine orjinal kullanında şu oyuna Türkçe eklensin gibi bir beklentim de yoktur. Siz korsan almaya devam edebilirsiniz. Biz gerek FM içeriği olarak gerekse Türkçe'nin eklenmesi için üstümüze düşmediği halde düşmüşten öte çaba gösteriyoruz. Yine tekrarlamakta fayda görüyorum.

    Bu işi I go, you go, we go zannedenler varsa öncelikli olarak bir sorum ve bir de ricam olacaktır.

    Bu kadar basit bir konuyu neden kendileri veya bir başkası bugüne kadar üstlenmedi.

    Ricama gelirsem dosyaları verelim. Bu kadar basit bir işi %100 yetiştirsinlerde oyuna ekleyelim ya da en kötü yama olarak çıkaralım.
    Benim söylemek istediğim biz çok korsan kullanıyoruz o yüzden dilimiz eklenmiyor dediğiniz için. Aynı şekilde birçok ülkede korsan kullanımı yaygın lakin oyunda dilleri çatır çatır yıllardır var.
    Çevirme konusunda emeklerinizi anlıyorum oyun çevirmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum. Birçok oyunun dilimize çevirilmesi hususunda görev yaptım. Tabiki Fm'de cümle sayısı diğer oyunlardan kat kat fazla. Benim talebim oyunun profesyonel şekilde çevirilip oyunla beraber yayınlanması ve sadece orjinal alanların Türkçe diliyle oyunu kullanabilmesi. Mahalleden adam toplayıp çeviri yapmak tabiki kolay değil.
    Bizim yazdıklarımıza cevap vermekte çekincesi olmayan adminlerin yıllardır oyuna Türkçe dil eklentisi koymayan SI Games'e laf söyletmeme çabalarını anlıyorum.Ne de olsa hepimiz oyunu korsan olarak alıyoruz, bu konuda konuşmaya hakkımız yok değil mi?

  30. #60
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    5,918

    Default

    Rusyada, Almanyada korsan satışı yüksek olabilir ama orjinal oyunun satılma oranı da bize göre bi hayli yüksek.Düşün 10.000 imza toplanamadı geçen sene orjinal oyun alacağım diyen.
    eto'o bitmiş.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •