Fabregasta hemen fotoda adam yıllardır kupa görmemiş gibi![]()
Fabregasta hemen fotoda adam yıllardır kupa görmemiş gibi![]()
arsenalda 6 yıldır alamadığı kupayı barcelonada 20 dk da aldı adam![]()
Acıların çocuğu Fabregas![]()
bu mourinho cocuk mu yahu o hareketler nedir ? yaptığı şeye bak
[YOUTUBE="Ekc9X23vivg"]mourinho messi[/YOUTUBE]
Biliyorum bizim derbiyle alakası olmadıgını benim demek istediğim şu;
Bak son yıllarda ki derbilere,ne zaman lan Galatasaray bu sefer yenecek galiba desek laps Alex çıkar,Nobre çıkar,Lugano çıkar birisi golü atar sonra maç biter.El clasico'da da aynı durum var,herhalde Madrid bu sefer yenicez diyoruz Messi çıkıyor,İniesta çıkıyor Barça maçı kazanıyor
Oyuncuları rastgele yazdım şimdi Alex-Messi kıyaslaması falan yapmayın![]()
Piyasada ki herkes Barçalı olmuş,Madrid'i destekledim bende 2-2 oldugunda kendi takımımım gol atmışcasına sevindim nedense.Ertem Şener bile sanarsın Barça Tv İstanbul muhabiri gibi anlattı maçı.Ne zman ki Madrid eskisi gibi olur Barça'yı geçerse o zaman da Barçayı tutcam![]()
Forza Tsigalgo![]()
visca el barça... üst üste kazandığın 3. altın topun şimdiden hayırlı olsun lionel messi
2 Gol 1 Asist Messi !
![]()
maçın özeti arkadaşlar izlemeyenler için
[YOUTUBE="hUho_A2Dg2M"]Barcelona 3 2 Real Madrid[/YOUTUBE]
Last edited by di canio : 18.Ağustos.2011 at 06:01
ronaldo messinin arkasında anca böyle diz çöker![]()
![]()
http://inciswf.com/9brq742v.swf
Millet bizim ligler başlamayınca içinde ki holiganı El clasico'da çıkarmaya başladı.Bir an önce başlasa da ligler Türkiye'ye dönsek![]()
Pepe'ye yine bi 5-6 ay daha ceza verseler bile akıllanmaz bu adam. topa vururken bile -üzerine geln barcalı varsa- inanılmaz bir şiddette vurup ayağını barcalılara geçirme niyetinde. jose'de reale geldikten beri düşüyordu gözümde bugün iyice bitti. chelsea'deki inter'deki jose daima kendine güvenen galip gelmek için onlarca planı olan bir hocaydı ama burada 3-5 yaşında kaybetmeye tahammülü olmayan çocuklar gibi. onun bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordum.
herkese iyi sabahlar iyi forumlar .
Barcelona 1-0 öne geçtiğinde,aha dedim,yine alıp götürecekler.Bu sefer öyle olmadı ve son dakikaya kadar başabaş bir mücadele seyrettik.Tamam Barcelona çok üstün kadroya sahip bir takım ama Messi'yi Real Madrid'e koysan,Ronaldo'dan daha etkili olur gibime geliyor.Ronaldo,Barcelona maçlarında genelde sönük bir performans gösteriyor.Messi ise,sahada gözükmediği maçlarda bile en az 1-2 kez sahneye çıkıp skora etki ediyor.
Barcelona gerçekten olağanüstü bir takım ve hala bu takıma Alexis Sanchez gibi,Fabregas gibi üst düzey adamlar transfer ediyorlar.Real Madrid'in Barcelona'yı geçebilmesi her mevkisinde Real Madrid'e yakışacak adamlar olması lazım ve bu transfer döneminde pek öyle adam aldıklarını söyleyemeyiz.Yine de Jose'nin bir bildiği vardır diyorum.Zaman tanımak lazım,kısa sürede Barcelona hegemonyasına son vermesi çok zor bir iş.Hiç bir teknik adam bu kadar kısa sürede bunun üstesinden gelemez bence.
Jose'ye değinmişken,şunları da söylemeden geçemeyeceğim.Şu maçta Messi'nin yanındayken yaptığı hareket ve kavga esnasında gidip Barcelona antrenörün yanağı mı artık kulağı mı tam bilmiyorum neresiyse orasını çekmesi,o gözümdeki Big Jose karizmasını fena çalkaladı valla.Zaten Barcelona karşısında takımı sürekli mağlup oluyor,üstüne bu tarz hareketler hiç gitmedi.
Bir de sonlara doğru Carvalho'nun ayağı fena burkuldu.Onun acısını iyi bilirim.Maç esnasında devam etti oyuna ama maçtan sonra fena olacaktır.
So what?
Saike
Real hiç bi takımdan çekmedi Barca'dan çektiği kadar,hiç bi adamdan çekmedi Messi'den çektiği kadar...
Bu arada Mourinho kulağını çektiğinde hem de sahurda sesli güldüm
Hakemler geçen seneden beri skandallar,barcelonalı oyunculara dokunalması faul vermek için yeterli hakemler için(sert faulleri saymıyorum onları zaten veriyorlar).dün bi pozisyonda real madrid barca ceza sahasının hemen dışında presle iniesta'dan kaptı topu benzemada top ve 3-4 realli daha var yani mükemmel bir pozisyon olacak ama hakem tabiki düdüğünü çalmıştı müdahale olmadığı halde.Bunun gibi bir çok küçük detay var ve artık mide bulandırıyor,futbolcuları da ekstra geriyor.
Bunun duışında Real Madrid bu sene daha iyi bir takım olmuş bu belli ama ben transferleri eleştirmek istiyorum.Senin Marcelo gibi bir sol bek'in varken stoper ve orta saha eksiği gözler önündeyken milyonlarca euro harcayarak sol bek alman büyük hatadır.Atıyorum orta sahaya Schweinsteiger'ı alsaydın, Khedira yerinde o oynasaydı her şey çok daha farklı olurdu dün gece.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Mourinho yenilgileri hazmetmeyi öğrenmeyip, biraz daha centilmen olmazsa benim gözümde asla büyük bir teknik direktör olamayacak. Ben acıdım şahsen haline.
Türkiye'deki oyunculara 2-3 müdahale yapınca adamlar 1-2 hafta sakat olarak yatıyorlar.Ödem oluştu gibi sebeplerle. Yahu dün maçta Barcelona ' ya her zamankinden az ama yine dayak attılar resmen. Nasıl öyle sağlam kalıyorlar şaşıyorum doğrusu.
Football is simple,but Football Manager is not
Barcelona'lı oyunculara en ufak bir müdahalede faul veriyor hakemler. Hal böyle oluncada kazanmak zorlaşıyor Barcelona'ya karşı. Zaten Avrupa kupası maçlarına bakarsanız Barcelona'nın nasıl zorlandığını görürsünüz. Mourinho'nun acınacak bir tarafı yok. Adam haklı. Tek haksız olduğu mevzuu var Marcelo'nun yaptığı hareketi savunur gibi gözüktü. Oysa Marcelo'nun oyuna bile girmemesi gerekirdi...
I'm back...
Bilmiyorum, Messi yanından geçerken kokuyormuş gibi hareket yapması, Guardiola'nın yardımcısının kulağını çekmesi kendisini son derece küçük düşürdü. Hadi yenilgiyi hazmedemiyorsun, en büyük rakibine devamlı yenilmek sana koyuyor ama yaptığın hareketler çok basit.