Anket Sonuçlarını Görüntüle: 8. Sezona girerken hangi takım daha başarılı ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluklara ambargo koyan Samsunspor

18 58.06%
  • Türkiye Kupasına ambargo koyan Giresunspor

3 9.68%
  • Ne başarısı ikinizde başarısızsınız ( ! )

10 32.26%
1 ile 30 arası toplam 764 sonuç

Konu: Efsane Ortak Kariyer | UEFA Şampiyonu Giresun - Lig Şampiyonu Samsun

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Ya ben sizi sürekli takip ediyorum bi ara fener galatasaray beşiktaş trabzon kariyeriniz vardı sonra premier lig falan oldu bizde 2 arkadasımla oynamak istiyoruz ama beceremedik unable to connect hatası veriliyo laiglenior sen bilgilisin bi yardım eder misin çok memnun olacağım kariyeri de açacağız yapabilirsek hamachiden ilk kez oynucaz üçümüzde internette denılenlerı gördüm arkadas benı oyunda göremedi ipyi yazdı oraya unable to connect gibi bir hata verdi özelden veya burdan bir yardım edin arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by managerking66 View Post
    Ya ben sizi sürekli takip ediyorum bi ara fener galatasaray beşiktaş trabzon kariyeriniz vardı sonra premier lig falan oldu bizde 2 arkadasımla oynamak istiyoruz ama beceremedik unable to connect hatası veriliyo laiglenior sen bilgilisin bi yardım eder misin çok memnun olacağım kariyeri de açacağız yapabilirsek hamachiden ilk kez oynucaz üçümüzde internette denılenlerı gördüm arkadas benı oyunda göremedi ipyi yazdı oraya unable to connect gibi bir hata verdi özelden veya burdan bir yardım edin arkadaşlar.
    Oyunu kuran kişi yani server olacak kişi ayalardan 'Run As Server' >Sunucu olarak çalış işaretlemesse girmeyebilir.

Resimdeki yerleri işaretlerseniz olacaktır.Yanda süre mevcut oyunda birden fazla kişi olduğunda,kişilerden biri ileri butonuna basınca süre işler ve süre dolduğunda oyun diğer kişilerin ileri demesini beklemeden ilerler.

Birde hamachi sürümleri aynı olsun ondan da bazen sorun oluyor.

--------------------------------------------------------------------------------------

Kariyere gelince bu Samsun şampiyon olacak,burdan vermez herhalde.

Murat seneye senden bomba ibi bir yıl bekliyorum haberin olsun.

Mesaj Yetkileri