1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Savunma Oyuncuları Tartışma Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kara 20 yaşında Tromsoda 2.seneye başlarken anlaştım kabul etti ama sakatlığı engelledi gelmesine bende sene sonu için anlaştım 3.seneye başlarken kadromda olacak 1.4 m euro gibi bir fiyat ödedim kullananlar varmı acaba stoperde yardıracağını düşünüyorum geçit vermez bu adam daha gelişir bence.Tromso orta sahada kullanıyor bu adamı yazık

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Kara 20 yaşında Tromsoda 2.seneye başlarken anlaştım kabul etti ama sakatlığı engelledi gelmesine bende sene sonu için anlaştım 3.seneye başlarken kadromda olacak 1.4 m euro gibi bir fiyat ödedim kullananlar varmı acaba stoperde yardıracağını düşünüyorum geçit vermez bu adam daha gelişir bence.Tromso orta sahada kullanıyor bu adamı yazık

Dmc ve Dc olarak sorunsuz oynuyor ama Dc olarak daha verimli güzel bir idman programına tabii tut. ben 3m euro ya almıştım galatasaray kariyerimde ilk sezonun devre arasında. yıl sonu uefa kupasını alınca milan ve bayern munih talip olmustu. Satmıyım dedim lorik cana yada defanstan bırı eksılırse oynatırım fılan dıye. 10m euroda fıyat biçmiştim oyuncuyu düzenli 11 oynatmayınca o parayı vermediler. Daha sonra phil jonesi almak ıcın bunu satıyım dedim 6m euro'ya lyon'a sattım. 5 büyük ligde ilk sezon zorunlu kalmadıkca 11 oynatmamak lazım ama antalyada filan her turlu iş yapar. kornerlerde de kullkanman senın ıcın ıyı olur. fiziği ve gücü uygun kornerler için

Nesil
    2006
    Yer
    11

Hava toplarına hakim, teknik, hızlı, mental özelikleri yüksek üst düzey bir stoper.Duran toplardan bulduğu gollerle müthiş katkı yapıyor takıma.Kesinlikle düşünmelisiniz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri