Farkettiyseniz orta yaptıktan sonra içeri girmiyor orda bekliyor dedim.Ayrıca bu adam sayılı forvetlerden biriyse Ronaldodan sonra forvet mevkiisi öldü demektir.Bulduğunu atan bir adam da değil ayrıca son zamanlarda Beşiktaşa gelen en kötü bitirici.Vurulmaması gereken en kötü yere vuruyor topu.Bkz.Portekiz Arjantin,Beşiktaş-Fenerbahçe bunlar şuanda aklımda olanlar.Hatta geçen sene attığı bazı gollerde de kötü bir vuruşun ardından seken topu tamamlıyor.Bkz Gaziantep Bld çeyrekfinal rövanş,Kasımpaşa deplasman.Zaten başka golü de yok hemen hemen.
Zaten genelde jeneriklik gol atmasıyla biliniyor.Böyle olmasaydı devre arasında transfer olmazdı.Olsa da büyük paralara olurdu.Geldiğinde büyük umudum vardı ama artık sadece gülüyorum onu sahada görünce.Gol pozisyonuna girse de izlesem diye.
Forvet ihtiyacı BAĞIRIYOR TAKIMDA.Zaten Ailtondan sonra bitirici,Carewden sonra da komple bir forvet gelmedi takıma.Bir zahmet alalım artık.Kaç zamandır sağ bek şart forvet şart diyoruz hala kanat oyuncusu alınıyor.Transfer gösteriş için değil ihtiyaç için yapılmalı.