Sayfa 635 / 1204 İlkİlk ... 1355355856256336346356366376456857351135 ... SonSon
19,021 ile 19,050 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim takımda milli takımın düştüğü hastalığa düşmüş gibi.Pas yapalım derken adam geçmeyi unutuyorlar resmen.Ceza sahası önünde bile kimse vurmayı falan düşünmüyor.Direk pas atıcak kimse var mı diye bakıyor.Böyle olunca çok pas yapan ama kaleye şutu olmayan bir takıma dönüşüyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keita'da pürüz falan yok arkadaşlar , rahat olun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız bize forvet de lazım, çok net. Elmander sağlam adam ama kendini bulması zaman alacak. Baros'u özellikle dün hiç beğenmedim. Fiziksel açıdan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

galatasaray Baroş u yollamayı düşünüyor mu ? yoksa 3 yabancı forvet fazla değil mi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stancu ve Baros gidici gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    galatasaray Baroş u yollamayı düşünüyor mu ? yoksa 3 yabancı forvet fazla değil mi ?
    3 yabancı forvet fazla fakat şu an takıma çok iyi bir golcü ekmek gibi su gibi gerekli.Üst düzey Türk forvet olmadığından yabancı alacağız.Stancu'da gideceğine göre yeni gelecek forvetle beraber Baros'u satarsak iki forvet kalıyor geriye.Transfer ve Elmander.Transfer olurda fos çıkarsa bütün gol yükü Elmander'de kalamaz.Bu yüzden Baros'u yollayamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış Ulaş : Keita yarın akşam Ünal Aysalın Aldıgı uçakla İstanbula Gelicek.

kimse artık, böyle birşey demiş. Bana biraz hurafe gibi geldi ama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keita falan gelmesin bize sol kanat lazım zaten sağ kanatta Kazım var Eboue var Sabri var hala varmı bilmiyorum ama Pino mevcut. Bize sol açık lazım. Çağlar sol açık oynadı dün hani sol bek için bile yetersiz gördüğümüz adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu İnsua'nın bonservisini alsak hiç fena olmazdı.Sol açıkta da gayet iyi oynuyordu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yunus, Insua bek yav açık nerden çıktı Ama bende bonservisinin alınması taraftarıydım. Balta yedek stoper olurdu gönderilmese bile. Insua oynardı. Ama bu seferde yabancı sınırlaması zorlardı bizi. Ben diyorum yabancı sınırı kalksın diye

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yunus, Insua bek yav açık nerden çıktı Ama bende bonservisinin alınması taraftarıydım. Balta yedek stoper olurdu gönderilmese bile. Insua oynardı. Ama bu seferde yabancı sınırlaması zorlardı bizi. Ben diyorum yabancı sınırı kalksın diye
    Geçen sene 1 maçta açık oynamıştı sanki,oradan aklımda kaldı.

Ayrıca ne yapıp edip Neill'i de tutmalıydık kadroda.Yedek otururdu.Stoper sıkıntısı çekmezdik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bülent Tulun: Abdul Kader Keita er yada geç Galatasaray forması giyecektir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
    Galatasaray sol kanatta Arda sonrası mükemmel bir alternatif buldu.. Yarın kritik bir görüşme var..

Oyuncu gelmeyi kabul ediyor, kulübüyle ilgili biraz sıkıntı var.. Ucuz bir transfer de değil..

Lucas Podolski.. Köln.. 26 yaşında.. Bonservisi 7-9 milyon aralığında..

Hadi bakalım hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Podolski yetenekleri kısıtlı birisi, büyük risk.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Podolski yetenekleri kısıtlı birisi, büyük risk.
    Eğer Köln Podolski'yi satmaya düşünürse Galatasaray'a kalmaz onu da belirteyim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Eğer Köln Podolski'yi satmaya düşünürse Galatasaray'a kalmaz onu da belirteyim.
    Kalmasın da hiç istemem açıkçası, Podolski'ye gelene kadar sol açığa alınabilicek daha iyi isimler olduğunu düşünüyorum. Bekleyelim görelim, hayırlısı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Stancu 20 gol atar"
    Orduspor Başkanı, Nedim Türkmen, Galatasaray'dan kadrolarına katmak istedikleri Bogdan Stancu transferiyle ilgili son durumu Sporx'e açıkladı.

19 Ağustos 2011 Cuma - 10:54
    Sporx.com

Haber: Hilmi SEVER
    twitter.com/hilmisever

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Galatasaray'ın Romen oyuncusu Bogdan Stancu'yu kadrolarına katmaya çok yakın olduklarını söylerken, bu transferle ilgili son durumu açıkladı.

İstanbul'daki ofisinde ziyaret ettiğimiz Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile editörümüz Hilmi Sever çarpıcı bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajı önümüzdeki hafta içinde Sporx'te okuyabileceksiniz. Röportajın Stancu transferiyle ilgili kesitini şimdi sizlere aktarıyoruz.

Türkmen, Stancu ile her konuda anlaştıklarını belirtirken, Galatasaray'ın oyuncuyu kiralık mı, yoksa bonservisiyle mi vereceği kararını beklediklerini açıkladı. Türkmen, Stancu'ya olan güvenini; 'o bizim yeni yıldızımız olacak' sözleriyle ortaya koyuyor.

İşte Türkmen'in ağzından transferdeki son durum: "Galatasaray, Stancu'yu bize vermek istiyor, biz de onu almak istiyoruz. Stancu ile de anlaşmış durumdayız. Ancak Galatasaray, Stancu'yu bize kiralık mı, bonservisiyle mi vereceğinin kararını henüz almadı. Stancu 24 yaşında Romanya Milli Takımı'nda oynayan, çok hızlı bir oyuncu.

"STANCU YENİ YILDIZIMIZ OLACAK"

Galatasaray'ın geçen sene ikinci yarıdaki takımı zaten çok kötüydü ve o takımda kendini göstermesi beklenemezdi. Stancu'nun, Orduspor ve diğer Anadolu takımlarında çok başarılı olacağını düşünüyorum. Stancu'nun, bize transferinin gerçekleşmesi durumunda bu sezon 20 gol civarında gol atacağını düşünüyorum. Eğer biz satın alma opsiyonu ile almazsak, Galatasaray o zaman parasını çıkarabilir. Galatasaray'a böyle bir katkımız olabilir. Stancu'yu istiyoruz ve burada çok başarılı olacağına inanıyoruz.

Biz yalnızca son vuruşu olan bir forvet değil, 40-50 metrede oynayabilecek bir forvet arıyoruz. Alacağımız forvet, rakip stoperi yarı sahasından çıkarmayacak. Baskı altında kaldığımız zaman hızlı adamlarımızla etkili olacağız. Futbolda hız çok önemli. Bu sene farkımız hız ile olacak.

Forvetimizi de aldıktan sonra transferi kapatacağız. Stancu transferinin her an gerçekleşmesini bekliyoruz. Stancu'yu alacağız ve onu yeni yıldızımız yapacağız. Stancu transferine bitti gözüyle bakıyoruz ama çok büyük bir aksilik olup bu transfer gerçekleşmese de B, C, D planlarımız mevcut."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Podolski gelirse harika olur.

Fatih Terim: Engin Baytar uçakta. Aramıza katılmak üzere geliyor. Herkes hata yapar. Yeter ki, affedici cinsten olsun. Herşey halledilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keita gelmezse gercekten aglarim. Simdi tam kavusacak derken yeniden gelmezse bu cok koyar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim bu seneki en büyük transfer şu ana kadar yaptığı bütün konuşmalar çok iyi, şüphelerim vardı ama şimdilik bunların hepsini yıktı. Bir de şu sol tarafı halleti mi, iyi bir takım olacağız gibi. Tabii sorunlu ve sorun çıkarma potansiyeli olan çok oyuncu oldu takımda, bununla başa çıkabilmesi gerekecek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keita : Beni Galatasaray'a göndermezseniz bu sene benden verim alamazsınız.

Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama Keita bu. Diyebilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Bülent Tulun Sports Tv'de dün attığım mesajı demiş.
    " Abdul Kader Keita er yada geç Galatasaray forması giyecektir."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bulent Tulun getir kocum su adami her hece dua etmezsem sana namertim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Engin Baytar Slovenya kampına katılmış!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keita "kiralanmıştı" anlaşılmıştı fakat MİY sağolsun ortalığı karıştırdı. Pürüz dedikleride buymuş. Bizim kiralayacağımızı duyunca Keita'nın kulübüne bir kez daha teklifte bulunmuşlar. Teklif ise açık ve net: GS kiralıyor biz bonservisi ile alalım. Bunun üzerine Keita'nın kulübü "Keita'nın bizi istediğini bilerek" MİY'i bekletip Tulun'a kiralamayalım gelin satalım teklifini yapmış. Pürüz bu. Çözülmesi için bekliyoruz... [ via ; Umut Öfkeli ]
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

an itibariyla dunyaca unlu bir forveti renklerine baglamistir.

ama giciklik degil mi? soylemiyorum

edit: durun durun. son dakikada belki bir sey cikar. dilimiz yanmasin. 1-2 gun icinde aciklarim )
    (srfydn - 19 ağustos 2011 17:19 ~ 17:23)

Beyler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post

ama giciklik degil mi? soylemiyorum

edit: durun durun. son dakikada belki bir sey cikar. dilimiz yanmasin. 1-2 gun icinde aciklarim )

Beyler.

şeref aydın reyiz bize drogbayı açıkla

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ama giciklik degil mi?

Hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Diğer bölgelere yapılan takviyeler eğer olumlu şekilde işlerse sol tarafın aksayacağını düşünmüyorum. Tabi ben herzaman şundan yanayım. Önce savunma düzeltilmeli sonra hücum oyuncusu bakılmalıdır.

Yıllardır bek bölgelerinin aksadığını gördüğümüz halde oralara hiç müdahale etmiyoruz. Para var, oyuncu var, tesis var başarı neden gelmiyor deniyor. İşte bu ayrıntı yüzünden.

Avrupa standartında oynayan bek oyuncularının takıma katılması lazım. Sağ taraf için aldık sol taraf içinde almamız lazım.

Mesaj Yetkileri