1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Valencia, Canales'i transfer etmişti. Sıkıntı olmaz, nasıl olsa her sene yeni bir oyuncu parlatıyorlar. Lukaku'nun bende balon olduğunu düşünüyorum, İngiltere ligi ona göre değil.

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Valencia, Canales'i transfer etmişti. Sıkıntı olmaz, nasıl olsa her sene yeni bir oyuncu parlatıyorlar. Lukaku'nun bende balon olduğunu düşünüyorum, İngiltere ligi ona göre değil.
    2 yıl kiralık Canales, sonra uçup gidecek

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    2 yıl kiralık Canales, sonra uçup gidecek
    Gitmesi sorun değil, yeri çoktan dolduruldu benim demek istediğim. +alttan da mutlaka bir genç geliyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    11

O değilde Arsenal Nasri'yi Citye verip yerine Mata'yı almayacak mıydı?Bu yıl gerçekten son dönemlerin en uçuk transfer piyasasına şahit oluyoruz.Adeta bütün devler daha pahalıya oyuncu almak adına yarışıyorlar birbirleriyle.Ben Mata'nın Chelsea'da başarılı olacağını düşünüyorum.Lukaku içinse zaman gösterecek.Bu yaşta, bu işleri yapan Rooney vardı en son benim hatırladığım.Henüz 18 yaşında bir oyuncu için başarısız olur demek biraz önyargılı bir yaklaşım.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri