1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Hybrid View

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Sezon öncesinde hazırlık kampları eklenebilir.Mesela bir takım yurt dışına gidiyor oraya giden diğer takımlarla da tarafsız sahada maç oynayabilir.

Mesela Ocak ayında çoğu takım Antalya'ya geliyor..
    Sanırım Vardı Öyle Bişe Kamp mıydı neydi fazla hatırlayamadım şimdi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by jesmatador View Post
    Sanırım Vardı Öyle Bişe Kamp mıydı neydi fazla hatırlayamadım şimdi
    Şuanki kamp sisteminin içeriği değiştirilip benim önceki sayfada önerdiğim gibi olsa çok daha süper olur:

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kamp merkezlerimiz olabilir. Bu konu illa şart değil ama Düzce Topuk Yaylası gibi gerçeğe uygun olarak kamp amaçlı tesis yaptırabilme imkanımız olmalı. En azından kamp masrafı olmaz.

Bence sezon öncesi kamplar Fm'de şöyle olmalı. Mesela yardımcımızı görevlendirip hangi merkezde hangi takım kamp yapıyor diye rapor hazırlatabiliriz. Yada kamp programı yaparken Antalya şehrinde kampa giren takımlar listelenebilir. Böylece orda hangi takım var biliriz ve buna göre seçeriz kamp yerimizi. Mesela Almanyanın bir şehrine gidiyoruz ordaki takımları görebilelim. Bu şehirlere büyük takımların gelme olasılığıda şehrin popülaritesine bağlanabilir. Böyle olursa daha gerçeğe yakın olur. Atıyorum 2. ligdeki bir takımda antalyada Avrupanın iyi takımlarıyla oynama şansı yakalar. Tabi 2.3. ligde oynayan yabancı kulüplerde olur orada.

Mesaj Yetkileri