Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

10 58.82%
  • Berabere biter

6 35.29%
  • Athletic Bilbao kazanır

1 5.88%
1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Trabzonspor - Athletic Bilbao | Avrupa Ligi Play-off Turu 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

benim tek isteğim gruplara kalmak, bunun nedeni gidip çeyrek yarı final oynayalım değil. şu genç takımımız avrupa arenası görsün, avrupa tecrübesi elde etsin, biraz daha puan alıp en azından playoff turuna kadar seribaşı olabilsin. tek istediğim bu. umarım da başarırız. takımda eksik çok, ama taraftar maça akın edecek gibi. şimdiden 20.000 bileti aşmış satılan. bu da tek avantajımız gibi gözüküyor. yine gol yememeliyiz. şans da yanımızda olur ve maç sonunda hakeme söz söylemeyiz umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    benim tek isteğim gruplara kalmak, bunun nedeni gidip çeyrek yarı final oynayalım değil. şu genç takımımız avrupa arenası görsün, avrupa tecrübesi elde etsin, biraz daha puan alıp en azından playoff turuna kadar seribaşı olabilsin. tek istediğim bu. umarım da başarırız. takımda eksik çok, ama taraftar maça akın edecek gibi. şimdiden 20.000 bileti aşmış satılan. bu da tek avantajımız gibi gözüküyor. yine gol yememeliyiz. şans da yanımızda olur ve maç sonunda hakeme söz söylemeyiz umarım.

Bende maça gidecektim ama finansal sorunları aşamadım.Orada olmayı çok istiyordum halbuki.

Mesaj Yetkileri