Yayın: Euro Futbol (D-Smart)
Yayın: Euro Futbol (D-Smart)
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
umarım trabzon ilk maçta ki performansın devamını getirebilirgömerler baskları istanbula
![]()
Zor bir maç bizi bekliyor.Eksiklerimiz can sıkıyor.Orta alanda adam kalmadı yahu.Ama umarım Arenada taraftarımızın önnde iyi bir skor alıp turu geçip guruplara kalırız.
benim tek isteğim gruplara kalmak, bunun nedeni gidip çeyrek yarı final oynayalım değil. şu genç takımımız avrupa arenası görsün, avrupa tecrübesi elde etsin, biraz daha puan alıp en azından playoff turuna kadar seribaşı olabilsin. tek istediğim bu. umarım da başarırız. takımda eksik çok, ama taraftar maça akın edecek gibi. şimdiden 20.000 bileti aşmış satılan. bu da tek avantajımız gibi gözüküyor. yine gol yememeliyiz. şans da yanımızda olur ve maç sonunda hakeme söz söylemeyiz umarım.
1-0 trabzon yenicektir
Trabzon ilk maçtaki direnci bu maçta da sergilerse kesinlikle turu geçeceğine inanıyorum.
Trabzonspor için çok sıkıntılı bir maç olacak. Eksikler ve ilk golü yerse turu zora sokacağının bilinci içerisinde gelecek baskı unsuru sonucu maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Başarılar Trabzonspor, umarım geçersin turu.
Iśimiz cok zor, hakem bize kiymasa sansimiz artar
Gollü beraberlikler Bilbao'ya yaradığı için Bilbao'nun erken bir gol bulmaması lazım.Trabzon umarım Arena'da havaya girer ve turu atlar.1-0 kazanırız.
bilet sayısı 30 bine yanaşmış, daha 2 gün var maça, güzel rakam gibi.
Bu tarz maçlar ne yazıkkı bizim takımlarımıza uymuyo 0-0 aslında bizim için en kötü skorlardan ilk yarı 0-2 geriye düşer maç sonucuda 1-3 biter bence.
TT Arena atmosferi ile Trabzonspor istediği skoru alacaktır...
Trabzon gene o net pozisyonları harcarsa bilbaonunda şansı bu sefer tutarsa fark olur.
Zor maç olacak umarım yarın stattan mutlu bir şekilde ayrılırız.
satılan bilet şu anda 35.000 miş. maça gidenlere helal olsun.
maç saatine kadar 50.000 dolmalıdır bence
Maç iptal edildi. Biletler maalesef boşa gitti. Gerçi maalesef demek doğrudumudr bilmiyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arena'yı da vermemiş olduk iyi olduŞimdi de ŞL maçları için isterler
![]()
Biletler ne olacak![]()
Sorun olmaz biletini getirene Biletix geri iade eder parasını.
Hatira olarak saklanacakmis biletler.
Maç UEFA tarafından iptal edildiğine göre konuyu kapatabiliriz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...