1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: Süper Lig'de Play-Off sistemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Digitürk'ümü iptal ettirdim,mutluyum...
    zor oldu mu? sorun çıkartıyorlar diye duymuştum yani öyle bir şey yoksa ben de eylülde taahhütüm bitiyor hemen iptal ettirmek istiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by sananes View Post
    zor oldu mu? sorun çıkartıyorlar diye duymuştum yani öyle bir şey yoksa ben de eylülde taahhütüm bitiyor hemen iptal ettirmek istiyorum.
    Bilmiyorum babam uğraşmıştı o işle ama,bu sabah itibariyle bizim Digitürk iptal Sende iptal ettirebilirsin abi bence,sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yok zor dedikleri digitürk iptal haberini duyunca hemen " aman efendim " olaylarına geçiyorlar.mesela paket 40 liraysa size 30 lira yapalım + bi tane kanal hediye.kararın kesinse iptal etmeme gibi bir şansı yok zaten bu sistem de 1 sene tutunur ondan sonra kaldırılır diye düşünüyorum değişiklik iyidir
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Börk View Post
    yok zor dedikleri digitürk iptal haberini duyunca hemen " aman efendim " olaylarına geçiyorlar.mesela paket 40 liraysa size 30 lira yapalım + bi tane kanal hediye.kararın kesinse iptal etmeme gibi bir şansı yok zaten bu sistem de 1 sene tutunur ondan sonra kaldırılır diye düşünüyorum değişiklik iyidir
    kendin yarat diye bir şey çıkartmışlar çok hoşuma gitti iptal ettiremedim sözleşmeyi uzattım yahu geçen seneki paketimin üstüne nba tv ve ingiltere premier lig maçlarını izleyebileceğim 10 tl fazla ödüyorum,beğendim ben sistemlerini.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

kendin yarat diye bir şey çıkartmışlar çok hoşuma gitti iptal ettiremedim sözleşmeyi uzattım yahu geçen seneki paketimin üstüne nba tv ve ingiltere premier lig maçlarını izleyebileceğim 10 tl fazla ödüyorum,beğendim ben sistemlerini.
    çok fena bu digiturk geçmiş olsun kardeşim ne diyeyim sen yine bir ara kapattırayım diye 5 tl'ye düşür o fiyatı
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri