Sayfa 42 / 447 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Palermo maçının gollerini gördüm şimdi.Açıkçası benim için futbolda duran toptan gelen goller 2. sınıf goldür ve 2 golü bu şekilde atmışız.Maçı izleyen oldu mu 90 dakika, nasıldı takımımız?Santos geçen senenin başını anımsatıyor yine işimiz var yine.
    Sadece bu maç için konuşacak olursam Palermo'ya göre daha hazır bir görüntümüz vardı.Palermo'nun sert futbolu ve etkili takım savunması pozisyon üretmemizi zorlaştırdı.Set hücumuna dönüp takılıyordu ataklarımız bir sağa bir sola.Duran top golleri bu tarz savunmalara karşı tek silahınız belki de.Ama bu tarz takımları açmayı da iyi bilmek lazım.Genel olarak iyiydik yani.Defansta biraz problem yaşadık.Yediğimiz gol komediydi zaten görmüşsün.Sistem olarak Niang sağa kayarak amr tarzı oynadı.Alex en uçta.Solda Stoch.Ortada Emre , Baroni ve Topuz üçlüsünü sağlam buldum.Andre içinse yine biraz kilo almış gibime geldi.Tarz olarak lakayıt bir futbolu olsa da toparlayacaktır diye düşünüyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ŞL kura çekimi yaklaşıyor, bu kura çekiminde Napoli ve Dortmund 4.torbada olacak en büyük korkum bu ikiliden birini çekmek 4.torbadan.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Torbalar bellimi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

1. TORBA

M.United (İng.)
    Barcelona (İsp.)
    Chelsea (İng.)
    *B.Münih (Alm.)
    Arsenal (İng.)
    R.Madrid (İsp.)
    İnter (İta.)
    Porto (Por.)

2. TORBA

Milan (İta.)
    *O.Lyon (Fra.)
    Shakhtar (Ukr.)
    Valencia (İsp.)
    *Benfica (Por.)
    *Villarreal (İsp.)
    CSKA Mos. (Rus.)
    Marsilya (Fra.)

3. TORBA
    *D.Kiev (Ukr.)
    M.Zenit (Rus.)
    *G.Rangers (İsk.)
    Ajax (Hol)
    Leverkusen (Alm.)
    *Kopenhag (Dan.)
    Olympiakos (Yun.)
    F.Bahçe (Tür.)

4. TORBA
    Lille (Fra.)
    Basel (İsv.)
    *Bate Borisov (Blr.)
    Dortmund (Alm.)
    *M.Haifa (İsr.)
    Napoli (İta.)
    *D.Zagreb (Hır.)
    O.Galati (Rom.)
    (*) Eleme turlarını geçerlerse

Bayern
    Shaktar - benfica - cska 3 lüsünden biri
    Fener
    Basel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

inter
    valencia
    FENERBAHÇE
    dortmund

böyle bir grupta olacağız bence ve biz bu gruptan çıkarız.Dortmund'dan korkmuyorum,ligde iyiler ama geçen sene olduğu gibi avrupa'da yine afallayacaklar bana kalırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman : "Bazı kulüplerin fırsatçılık yapmasına gerek yok. Yenebiliyorlarsa bizi sahada yensinler"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Süper kupa maçı yalan oldu sanırım?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aykut Kocaman : "Bazı kulüplerin fırsatçılık yapmasına gerek yok. Yenebiliyorlarsa bizi sahada yensinler"
    Bizde aynı düşünüyoruz keşke şikeler,teşvikler yapılmasada herşey sahada olup bitse ve sadece futbol konuşsak.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Arsenal , Villareal , Galati'li bi grup iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bizde aynı düşünüyoruz keşke şikeler,teşvikler yapılmasada herşey sahada olup bitse ve sadece futbol konuşsak.
    Arena'nın açılışında çelmeyi taksaydınız da bunlar olmayaydı keşke , o maçla ilgili bi şike yok sanırım öyle bişey duymadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şu an için şike ve teşvik olduğunu ispat eden bir şey olmadığı için rahat rahat konuşabilirsiniz arkadaşım

:@ GeNç KaRTaL kardeşim bunu ben de merak ediyorum.O maçı oynatmamak saçmalıktır ya da bi daha hiç oynatmayacaklardır.Kimse böyle rutin işlerle ilgilenmiyor sanırım federasyonda her gün yeni bir ekşın
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Arsenal , Villareal , Galati'li bi grup iyi olurdu
    Galati'yi herkes yener bi avantaj sağlayamayız yahu Dortmund gelsin biz 4 puan alırız en az onlardan,diğer takımlardan bir tane galibiyet dahi alsa dortmund lehimize olur bu denklem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kuralar hangi tarihte çekiliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ozaman iddalar kanıtlanırsa koyabilirsiniz yazımın başına

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kuralar cuma günü çekilicek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Kuralar cuma günü çekilicek
    Çok heyecanlı bir kura olacak çünkü bu sene çok ümitliyim takımdan.Çok çok başarılı sonuçlar alabiliriz ortalama zorlukta bir gruba denk gelirsek.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galati'yi herkes yener bi avantaj sağlayamayız yahu Dortmund gelsin biz 4 puan alırız en az onlardan,diğer takımlardan bir tane galibiyet dahi alsa dortmund lehimize olur bu denklem.
    en azından 3.lük cepte olur. 4.torbadan iyi bi takım çekersek işimiz zorlaşır bence. Bakalım bende umutluyum senin gibi ama her ihtimali düşünmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahada olup bitenler de oldu.Neler sahanın dışında oldu bitti ben bilmiyorum.Ama sahada olup bitenleri kendim izledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Benim görüşüm 1.takım ne kadar iyi 4.takım ne kadar kötü olursa avantajdır.Kadıköy'de yenemeyeceğimiz takım yok o yüzden 1.takımdan alınan her puan önemli olsun bence. 2.takımla da oynayacağımız maçlarla kaderimizi çizeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman Galatasaray'ın açıklamalarını fırsatçılık olarak algılıyorsa, kendi yaptığına ne demeli acaba ? O da bu durumu Galatasaray'a laf çarpmak için kullanarak fırsatçılık yapmış olmuyor mu? Madem yanlış bizim yaptığımız, o zaman sen sus da farklı ol. Bu soruşturma süreci kendisinin dengesini bozdu iyice, önce ısrarla Cüneyt Tanman izlesin dedi durdu, şimdi de bu çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut Kocaman Galatasaray'ın açıklamalarını fırsatçılık olarak algılıyorsa, kendi yaptığına ne demeli acaba ? O da bu durumu Galatasaray'a laf çarpmak için kullanarak fırsatçılık yapmış olmuyor ? Madem yanlış bizim yaptığımız, o zaman sen sus da farklı ol. Bu soruşturma süreci kendisinin dengesini bozdu iyice, önce ısrarla Cüneyt Tanman izlesin dedi durdu, şimdi de bu çıktı.
    Soru üzerine dedi bunu.Dengesi de gayet yerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu konuda konuşmak istemiyorum, arkadaşlar bunlar konumuz değil vb. kurulabilecek tonla cümle var, tabii cevap vermemek niyetinde olan adam için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuda konuşmak istemiyorum, arkadaşlar bunlar konumuz değil vb. kurulabilecek tonla cümle var, tabii cevap vermemek niyetinde olan adam için.
    O zaman fırsatçılık olmuyor.Fikrini söylemek oluyor.

Hiç muhattap değilken atlarsa biri bence bu fırsatçılık olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fikrini söyleyiş tarzı ve üslubuna göre değişir.

Galatasaray da muhattaptı, neydi konumuz Türk futbolunda şike soruşturması, Galatasaray kim, Türk takımı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hiç muhattap değilken atlarsa biri bence bu fırsatçılık olur.
    Bu şike oalyları sadece Fenerbahçe ile ilgili olduğunu mu sanıyorsun ? Türk futbolunu ilgilendirir şike ve teşvik varsa kimse bir şey demesin , lay lay lom lig öyle devam mı etsin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikrini söyleyiş tarzı ve üslubuna göre değişir.

Galatasaray da muhattaptı, neydi konumuz Türk futbolunda şike soruşturması, Galatasaray kim, Türk takımı.
    Muhattap derken zaten söylediler fikirlerini toplantılarda vs. Bunun ötesinde bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fikrini sadece toplantıda mı beyan etmek gerek ? Karşısın federasyonun tutumuna, söylüyorsun adam çıkıp senin karşı olduğunu söylemeyeceğine göre. En doğal hakkın olan ifade özgürlüğünü kullanıyorsun. Kanun değil söylediğin, kendi düşüncen.

Bence ne Galatasaray'ın yaptığı fırsatçılık, ne de Aykut Kocaman'ın. Esas olay, bize fırsatçı diyebilecek algıda olanlar, kendi teknik direktörünün hem bugün hem de daha önce söylediklerine bakması gerektiğidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikrini sadece toplantıda mı beyan etmek gerek ? Karşısın federasyonun tutumuna, söylüyorsun adam çıkıp senin karşı olduğunu söylemeyeceğine göre. En doğal hakkın olan ifade özgürlüğünü kullanıyorsun. Kanun değil söylediğin, kendi düşüncen.

Bence ne Galatasaray'ın yaptığı fırsatçılık, ne de Aykut Kocaman'ın. Esas olay, bize fırsatçı diyebilecek algıda olanlar, kendi teknik direktörünün hem bugün hem de daha önce söylediklerine bakması gerektiğidir.
    Esas olay iki olayın arasındaki farklardır bence.

Biri rakip mümkün olan zararı almadı diye fikir değiştirmeye yönelik açıklama yapmak ve bunu sürekli yapmak.Diğeri ise bunu soru üzerine dile getirmek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O açıklamaları okudun mu ? Okuyup bu anlamı çıkarabiliyorsan, işine geldiği gibi anlamaya devam et diyorum. Yok okumadıysan, boşuna laf anlatmaya çalışıyorum.
    Last edited by uAburak89 : 23.Ağustos.2011 at 21:22 Reason: İmla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O açıklamaları okudun mu ? Okuyup bu anlamı çıkarabiliyorsan, işine geldiği gibi anlamaya devam et diyorum. Yok okumadaysan, boşuna laf anlatmaya çalışıyorum.
    Sonuncusunu okumadım.Hepsinin nereye vardığını neye isyan ettiklerini biliyorum ama.

Bahsedilenlerin detay,amaç değil araç olduğunu da biliyorum.

Mesaj Yetkileri