Kalinic'in kalması çok iyi olmuş. Jr. Holliet'te süper bir kanat abi kullanmalısın bence.
O Da Geldi ! Owen Hargreaves Blackburn'de !!!
Manu ile sözleşmesi sona eren İngiliz yıldız Owen Hargreaves Blackburn ile anlaşma sağladı. Blackburn taraftarı takımlarının bu transferle sınıf atladığını düşünüyor. Ayrıca Hazard ve Pastore transferleri de Blackburn'ün artık yıldız oyuncular tarafından tercih edilen bir ekip. Blackburn yetkilisi ise Hargreaves'in transferinden sonra forma satışlarında patlama olduğunu açıkladı.
TariboWest
Blackburn Transfere Doymuyor !
5 Yeni İsimle Anlaşıldığı Açıklandı !
Joseph Yobo
Liam Ridgewell
Fraser Forster
Aaron Ramsey ( Kiralık )
McDonald Mariga ( Kiralık )
8 yeni oyuncu alarak transferi tamamladık. Takımdan ayrılanlar da oldu. İşte olduğum için elimde ss yok. Gidenleri de akşam paylaşacağım.
TariboWest
eden hazard hariç transferler güzel ümit
Tüm transfer güzel abi tebrikler![]()
Transfer Özeti
TariboWest
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Maçları
UEFA Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Maçları
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rakiplerimiz Belli Oldu !
Ve Premier Lig Heyecanı Başladı !
EPL 1. Hafta
EPL 2. Hafta
EPL 3. Hafta
Lige verilen milli maç arasında takımımızın önemli silahlarını kaybettik. Christopher Samba 2 hafta, Kalinic 2 hafta, Karim Ait Fana 3 hafta, Gianni Zuiverloon 2 hafta sahalardan uzak kalacak. 7-8 günlük arayı düşündüğümüz zaman yetişmeleri zor görünüyor. Umarım sıkıntı yaşamayız...
TariboWest
Samba her maç banko atıyor
Sociedad uefa'da guruplarda vay bende bu adamalrı oraya götürmeliyim![]()
Transferde giden-gelen dengesini çok iyi kurmuşsun. Ligede 3'te 3 süper başlangıç umarım ligin devamındada böyle gidersin.
Oturmuş bir takım en azından uefach. ye katılmalısın
EPL 4. Hafta
UEFA Avrupa Ligi Grup 1. Maçı
Deplasmanda iyi bir sonuç aldık. İçerdeki maçta Zenit'i yenersek grup liderliği şansımız olabilir.
EPL 5. Hafta
İlk 11 dakikada maçı bitirdik. Zorlu Liverpool deplasmanından da 3 puanla döndük.
Carling Cup 3. Tur
Bu maçta hem beceriksizdik hem de şanssızdık. Maçın uzatmalara gitmesine izin verdik fakat uzatmalarda sürprize yer vermedik.
4. turdaki rakibimiz Birmingham oldu.
EPL 6. Hafta
UEFA Avrupa Ligi Grup 2. Maçı
EPL 7. Hafta
TariboWest
EPL 8-9-10-11-12-13. Hafta
Carling Cup 4. Tur
Çeyrek finaldeki rakibimiz Chelsea oldu. Deplasmanda oynayacağımız için zorlu bir maç olacak...
UEFA Avrupa Ligi Grup 3-4. Maçları
TariboWest
Ümit'im forumdan baya bir uzaktım, fakat şimdi geri döndüm diyebilirim. Akşama doğru baştan sona okuyup yorumumu yazıcam![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Carling Cup Çeyrek Final
Kupaya veda ettik...
EPL 14-15-16-17-18-19-20-21. Hafta
FA Cup 3. Tur
UEFA Avrupa Ligi Grup 5-6. Maçlar
Grubu lider tamamladık !
1. Tur ve 2. Tur Rakiplerimiz Belli Oldu !
Genel Değerlendirme
Söylenecek söz bulamıyorum. Çok iyi oyuncular var demiyorum, çok iyi bir takımız diyorum. Bu anlayışla çıktığımız maçlarda yüksek performansımızla gerekeni yapıyoruz. Eğer bu uyum bozulmazsa lig ve Avrupa Ligi'nde sürpriz yapacağımızı düşünüyorum...
TariboWest
Blackburn'de Şok !
Corluka 4 Ay Yok !
Corluka Westham maçında sakatlanmıştı. Yapılan kontrollerde 4 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı...
TariboWest
Süper Gidiyorsun Ümit , Kuralarda da ilk defa şanslı görüyorum seni![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Avrupa Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
Ligde, Avrupa Ligi'nde ve FA Cup'ta yolumuza devam ediyoruz. Ligdeki maçlarda stresimize yenilmek beni en çok korkutan...
TariboWest
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Maçları
Söyleyecek birşeyim yok bu oyuna. Deplasmanda 3-0 önde kapat. Sonra 4-3 mağlup ol ve Avrupa Ligi'nden elen. Yazıklar olsun....
FA Cup 6. Tur Tekrar
FA Cup Yarı Final
Finaldeki rakibimiz Everton oldu...
EPL 30-31-32-33-34-35. Hafta
Blackburn Rovers Şampiyonluk İpini Göğüsleyecek mi?
Bu kupa 4. kez Blackburn Rovers'a Gelecek mi?
TariboWest
Abi artık CL yakışır. Leverkusen gerçekten sinir bozucu olmuş![]()