1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Ülkelerden Regen Çıkma Tarihleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Doğrudur bilemem.Ama benim anlatmak istediğim sen bir grafik dosyası yayınlarsın kendin yapmışsındır izinsiz kullanılır çalıntı olur yada tema, ek yama, güncelleme en basitinden oyunun içinde bulunan bir ligi incelersin yazarsın basın toplantısını çevirirsin kendine göre onlar senden habersiz kullanılır çalıntı olur.

Fakat çalıntı olmakla suçladığın regen çıkma tarihinin çevirisi 2-3 dakikamı aldı.İşin içinde yorum yok çünkü hiç ingilizce bilmeyen biri bile sözlükten bakarak bunun çevirisini çok rahat bir şekilde yapar.

Dediğim gibi dosyalar ve rehberler olsa haklısın derdim ama şu anda bu konu için hak talep edemezsin.Sen çevirmişsindir ama senin çevirdiğinin harfiyen aynısını başkası da çok rahat bir şekilde çevirebilir.
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Doğrudur bilemem.Ama benim anlatmak istediğim sen bir grafik dosyası yayınlarsın kendin yapmışsındır izinsiz kullanılır çalıntı olur yada tema, ek yama, güncelleme en basitinden oyunun içinde bulunan bir ligi incelersin yazarsın basın toplantısını çevirirsin kendine göre onlar senden habersiz kullanılır çalıntı olur.

Fakat çalıntı olmakla suçladığın regen çıkma tarihinin çevirisi 2-3 dakikamı aldı.İşin içinde yorum yok çünkü hiç ingilizce bilmeyen biri bile sözlükten bakarak bunun çevirisini çok rahat bir şekilde yapar.

Dediğim gibi dosyalar ve rehberler olsa haklısın derdim ama şu anda bu konu için hak talep edemezsin.Sen çevirmişsindir ama senin çevirdiğinin harfiyen aynısını başkası da çok rahat bir şekilde çevirebilir.
    Çevirmesin mi diyorum? Otursun çevirsin, ama benim yaptığım çeviri hatası birebir yer alıyorsa benim açtığım konu kopyalanmış demektir. Ve bunun da başka bir çalışmayı çalmaktan hiçbir farklı yok. Harcadığım vakit önemli değil, sonuçta bunu bulup, düşünüp, Türkçe'ye çevirmem önemli olan ve kişinin de bunu çalıp paylaşması.

Ayrıca anlamadığın nokta senin Cmfmfan'ın olayla hiçbir ilgisi yok, onlar da çalmış bizim konumuzdan. Benim yaptığım çeviriyi gidip başka bir siteyi kaynak göstererek yayınlarsan olmaz ki.

Bu kadar kendimi savunmak zorunda kalacağımı aklımın ucundan geçirmemiştim. Resmen hırsızın hakkını savunuyosunuz şu an.
    Last edited by _VeNoM_ : 24.Ağustos.2011 at 23:15
    SI-GAMES'e Anlat Derdini

Mesaj Yetkileri