Bu yaşananLarı sanırım hayatımızın sonuna kadar unutmayacağız. Spor tarihinde bizim açımızdan bu kadar oLayLarın yaşandığı bir dönem daha oLmamıştır sanırım.
Bu yaşananLarı sanırım hayatımızın sonuna kadar unutmayacağız. Spor tarihinde bizim açımızdan bu kadar oLayLarın yaşandığı bir dönem daha oLmamıştır sanırım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
trabzonspor'un başkanı tutuksuz yargılanırken trabzon nasıl gidiyor cl'ye?
(/s)
ve trabzonspor şampiyonlar liginde sanırım şimdi türkiyenin %70'i tatmin olmuşturLigden çekilme kararı almazsa fenerbahçe yönetimi yazıklar olsun onlara.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ts direkt olarak katılıyor.
TS - A.bilbao maçı iptal
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yahu genç arkadaşım düne kadar trabzon'da zaten elemelere katıldı değil mi? Anlayamıyo musun anlamak mı istemiyosun bilmiyorumda, söylenen soruşturmada adı geçen takımları avrupaya yollamak doğru olmadığından fenerbahçeyi yollamıyorsanız adı geçen başka takımları nasıl yolluyorsunuz?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu karar verildiyse Fenerbahçe'nin küme düştüğü açıklanması lazım. Çünkü lig şampiyonu Trabzon oluyor bu haliyle.
TariboWest
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mehmet Ali Aydinlar'a tesekkurler bu kaosu yarattigi icin -.-
Bu olayın iç yüzünde bir şey var, Uefa'nın açıklaması yeterli değil. Bu karar Trabzonspor'un gayriresmi olarak şampiyon ilan edilmesi demek. Ne acayip bir gün oluyor..
Bi yaşıma daha girdim. Ligden çekilmek şart oldu . Karşıydım ama başka çare yok.
Bu gece ya da yarın Fenerbahçe'nin küme düştüğü açıklanacak.... Demedi demeyin... TFF kararlarını korktuğu için açıklayamadı. UEFA sayesinde açıklayacak...
TariboWest
Trabzonspor yerine UEFA ya hangi takım gidecek peki ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Acıbadem ile yollar ayrıldı...
TariboWest
MA. Aydinlar : " Bu olaylarin olacagini bilsem federasyon baskani olmazdim" !
Şimdei bas istifayı o zaman
Canlı yayında Habertürkte
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu Sorular Bitmez, Bu Kaos Kara Bir Leke Olarak Kalacaktır Zihinlerde
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Türk futbolu günden güne kaosa sürükleniyor, bitme noktasına geliyor ve bunu başaran da daha göreve başlayalı 1.5 ay olan MAA ve ekibi. Yazıklar olsun...!!!
TFF istifa.!
Uefa açıklamasında Fenerbahçe'nin şikeye karıştığını yazıyor, ihtimal vermiyordum ama bu kadar kolay mı bir kulübü karalamak ? Trabzonspor'u aklarken, Fenerbahçe için tam tersi durum söz konusu. Birilerinin net konuşması lazım, bu gizlilik saçmalığı bitsin artık..
bugün ligden çekildiiğimizi açıklayabilirmişiz.
(/s)