1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Ülkelerden Regen Çıkma Tarihleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşım senin derdin ne onu anlayamadım ben
    aldığım siteyi yazdım sen o sitenin peşine düşeceğine gelmişsin burda laf ebeliği yapıyorsun
    gören de zannedeck kiahım şahım bir çeviri yaptı bu.
    ben kötü niyetli olsam alıntı yaptığım kaynağı koymam.
    sen konunun linkini ver onuda koyaym
    birde siegamesin madem anlaşmalı yöneticfisisin asıl yapman gerekenleri yap bu tip ufak işlerle uğraşacağına
    zaten böyle ufak işlerle uğraşıldığı için yılllarca ingiilizce oynuyoruz bu oyunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yukarıda verdiğim linke bakarsak yayınlanacak dosyalarla ilgili açıklayıcı bir kuralımız bulunuyor. Üyemiz bu kuralın dışında bir paylaşım yapmıştır. Hatası forum kurallarını ihlal etmektir. Bu bizim aile içimizde olan bir konudur.

Elbette bu konu gerek sizin gerekse bir başkasının olsun kaldırılıp silinecektir. Buda bizim belirlediğimiz kurallarla ilgilidir.

SI-Games'i geçtim, uzayla bağlantınız olsa bile gelip benim ailemde yer alan arkadaşlarıma karşı havalanarak konuşma hakkını elde edemezsiniz. Muhattabınız bizsek ve eğer yol yordam bildiğinizi (!) iddia ediyorsanız çözüm basittir. Site adminlerine ulaşarak isteğinizi belirtirsiniz ve sabırla beklersiniz. Kendini bilen Turksportal adminleri gelerek olayı çözerler. Size herhangi bir admin kaldırmıyoruz dedi mi ki yakışmayan sözler kullanıyorsunuz.

Konuyu açan arkadaşım ise iyi niyetiyle paylaşım yapmak istemiştir. Eğer niyeti konuyu kendisinin gibi göstermek olsaydı. Bunu rahatlıkla yapabilirdi. Siz düzgün bir iletişim ve karşılıklı sohbetle işi çözmek yerine insanları hırsızlıkla suçlayarak üstünlük çabalarına girmişsiniz. Konu kaldırılacaktır ve hırsızlıkla suçladığınız arkadaşımızda bir özürü haketmektedir. Çünkü kötü amaçlı bir iş yapmadığı çok açıkken suçlanmıştır.

Şayet kendinizi anlattığınız kadar mükemmel yöneticiyseniz hatanızı düzeltmesinide bilirsiniz.

Mesaj Yetkileri