Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
Nedir yani bu. Trabzonspor utanmalı mı ? Bukadar midesiz olmayın be abi. Avrupanın heryerinden Futbol Federasyonları bu büyük turnuvaya hem en iyi topu oynayanı hem de duruşu ile herşeyi ile ülkesinin en iyi takımı olanı yolluyor. Şikede adı geçen ki bir takımı nasıl bir mide ile Şampiyonlar Ligi gibi biryere Türkiyeyi temsil etmek için yollamamız gerektiğini veya yollanmamasının yanlış olduğunu düşündüğünüzü anlayamıyorum.

Bilakis bu duruma sevinmeliyiz. Ülke puanında çok gerilere düşebilirdik ama Trabzonspor yada başka bir Türk takımının gitmesi bir nebze durumu toparlamak için iyi birşey değilmi ?
konuyu ne kadar alakasız bir yere çekmişsin arkadaşım sen böyle? kim trabzon utanmalı dedi burda bi oku istersen...

avrupada ülkenin hem en iyi top oynayanını hem de duruşu ile herşeyi ile ülkesinin en iyi takımını gönderiyolarmış...Bana bunun bir örneğini gösterir misin? Aga sen 7. oldun ama iyi top oynuyosun ara pası falan , efendisin oturmasını kalkmasını da biliyosun , az biraz ingilizcen de var hadi sen şampiyonlar ligine...böyle birşey yok...

ayrıca da trabzonsporun da adı karıştı operasyona başkan tutksuz yargılanıyor. dikkatini çekerim.

biz trabzonspor utansın demedik...gitmesin de demedik...sadece ben kendi düşüncem olarak neden en azından büyük kulüp başkanları fenerbahçeye sahip çıkmıyor bu adaletsizlik içinde dedim.