-
25.Ağustos.2011, 15:59
Çok iyi sonuçlar almışsın. Bir de puan durumu görsek.
-
26.Ağustos.2011, 01:37
Devam...
Galibiyetlere kaldığım yerden devam ederken kupada da emin adımlarla ilerledim.
Ordu maçında beraberede kalsak üstünlük bariz bizdeydi
Kupada yarı finalde manisa olması benim için çok iyi oldu. Finali gördüm
Bu seride Cangele ayın oyuncusu olarak gurur yaşattı
Ligde de üst sıralardaki yerimi,zi almış olduk.
Başka foto isterseniz yayınlayım.
-
26.Ağustos.2011, 02:27
İlk Adım Başarılı... Türkiye Kupası...
Ligi bitirdik. Son iki hafta puan kayıpları 3. olma şansını kaybettirdi.
Ligde ki seri galibiyetlerle rekorda geldi.
Ligi 5. bitirerek şampiyonluk yolunda ilk senede önemli adım attığımı düşünüyorum. inşallah seneye daha iyiyiz. İstanbul Belediye şampiyon olarak süpriz yaptı.
Kupada resmen yeniden doğdum. İkinci yarı kendime geldim ve uzatmalarda Kayserispor'uma ikinci kupa zaferini yaşattım.
Defansta ilhan harikaydı bunun ödülünü en iyi defans sıralamasında 3. lükle aldı. Furkan en iyi genç oyuncu olarak grurlandırırken Hasan Alide 3. sırayı aldı.
En büyük katkı yapan Cangele de en iyi orta saha olarak bizi gururlandırdı. Bu performansı onu takımda kopardı. lille in 15 milyon liralık teklifini Recep mamur müdahale ederek satışına izin verdi.
yalnız 5 milyon peşin 18 ayda 10 milyon ve sonraki satışta %10 teklifti. Sonra kulüplere önerdim Bayern ve Köln peşin 15 milyon verdiler Cangele Lille i tercih etti.
-
26.Ağustos.2011, 02:39
Yeni Sezon Yeni Umutlar...
Yeni sezonda Bank Asyadan benim pilot takımlarımdan Erciyesim (İki Takım Tek Yürek
) ve Bucaspor ile Kasımpaşa yükseldi. Şampiyonluk şansı olarak 6. sırada gösteriliyorum bunu bu sene kırmak için çok çalışacağım.
-
Bu sezon daha iyi olacağız
Yeni sezon hazırlıklarına başladık. İlk etep da 4 hazırlık maçı oynadık ve eksikleri görmeye çalıştık.
Giresun maçına tam kadro çıktık. Kalite olarak baya altta olan Giresuna fark attık.
İlk ciddi sınavımız Corinthians maçında iyi oynadık üstünlük bizdeydi ama genede 87 yediğimiz golle berabere kaldık.
Bolu maçında gençlerimle güldüm, Okay, Furkan ve Eren ile güldük, iyi iş çıkardılar.
En ciddi sınav Olan Tottenham maçında ise resmen döküldük. 21 de on kişi kalan rakibe boyun eğdik.
Bu arada oynadığım taktiği yazmamışım epeydir. Geçen sezon yükselişe geçtiğim zamanlardan beri bu taktiği kullanıyorum :
Maç durumuna göre DM deki oyuncuyu forvete çekerek çift forvete döndüm. AMC de gecen sezon Djurucic oynadı. Bu sezon Okayı Furkanı deniyorum.
Gelelim transferlere ;
Çok aman aman bir transfer yapmadım . Cangele gitmişti belirtmiştim. Gecen sezon kiralık olan İvan Fatic'i kontratı bittiği için bedelsiz aldım. Bunun yanında daha önceki oyunlarımda güvendiğim Serdar Aziz'i 36 ay taksik ve sonraki satıştan %10 vererek 975K ya satın aldım.
Böylelikle Zurab inda gelmesiyle defans çeşitliğini artırdım. Sağ bek için Zurab ve Okan'ı düşünüyorum.
Ayrıca araştırırken dikkatimi çeken Stuttgard II de 32 i maçta 19 gol ve 7.50 ortalamayla oynayan Oztürk Karataşı da bedelsiz aldım. Bakalım kadroda çeşitlilik oluşturacak mı?
Şimdilik son olarak da hazırlık maçlarından sonra bir forvete ihtiyaç hissettim ve risk alarak ManU dan gencecik fidan olan
19 luk Macheda yı paraya kıyarak 2 Milyon liraya Kiraladım. Özellikleri çok beğendim bakalım elimde patlar mı ?
Giden oyunculara gelince şimdilik Pilot takımlara kiraladım. Ömer Şişmanoğlu, robin Kruse, Engin Bekdemir, Nadir ve Abdullah Durakı Süper Lige çıkan Bucaspora Kiraladım.
İkinci Kupa şansını kaybettik. Süper kupa Belediyenin oldu. Ama ilk gol çok güzeldi hakkını vermek lazım 35 metreden çaktı İskender.
-
Her ne kadar kupayı alamasakta ligde iyi bir başlangıç yaparak Trabzon ve Gençler galibiyetleriyle yüzümüz güldü.
Tabi bunlardan daha da önemlisi UEFA ön elemede Romayı elemem oldu. İlk maç deplasmanda 0-0 kalınca baya umut doldum ve evimdeki maçta 1-0 yenik druma düşmeme rağmen 81 de güldüm. Elensem çok üzülecektim 2 top direkten döndü. Bu olayın motivasyonuyla takımda moral üst seviyeye çıktı.
UEFA gruplarında nispeten iyi bir kura çektiğimi düşünüyorum. 4. torbadan girdiğim bu gruptan çıkma şansım var gibi.
Gruplara kalmamdan sonra ilk maçta BJK ile karşılaştım ve resmen çoştum.Bir penaltı kaçırdığım maçta gökhan ve troisi nin yıldızlaşması ile sonuca gittim. Cangeleden sonra bu sezonda Troisi yi iyi bir meğlaya satacak gibiyim. Antep maçını ise yorgunluğa bağlıyorum 
Bu arada Fener transfer sezonu bitene kadar Ereni almak için uğraştı UEFA gruplara kalınca satmak istemedim ama genede teklif olarak 9 Milyon TL ve sonraki satıştan %50 istedim Fener ise 7.75 milyon ve %50 verdi kabul etmedim bilmem iyi mi ettim kötü mü?
Mesaj Yetkileri